bugün

/789
dünyanın en önemli teknik adamlarından birine sahip futol takımı.

umarım hiçbir zaman ayrılmazlar birbirinden. istikrar ile başarı gelecektir eninde sonunda.
ben güveniyorum aykut kocamana, güvenmeye de devam edeceğim.

o olmasaydı çoktan liderlik koltuğunu kaptırdı idik.
wesley sneijder'in sponsporluğunu üstlenmiş kulüp.

meireles'i spartak maçından önce alsa, meireles bedavaya gelmiş olacaktı; belki galatasaray da bu transferi yapamayacaktı.

spartak maçından sonra aldık; 10 milyon'u verdik, üstüne meireles'in parası güzelce girdi.

belhanda gelsin de kurtarsın takımı. stoperler süper, bekler hücuma müthiş destek veriyor orta üstüne orta açıyor; ama orta sahadan atak yapamıyoruz bir türlü, belhanda da belhanda. bok var sanki amına koyıym.

alex'i kov, sezer'i 60da sok, salih'i dmc'ye çek, cristian'ın topçuluğunu 4 senedir kavrayama, sonra 'belhanda'yı transfer listesinin başına yazdı'. bir siktir git derler adama.
stoper alması gereken takım. ilerisi yeterince zengin.
görsel

ha babam güm güm güm!
Birde "bize komplo kuruldu, bu dünyada aziz baskanda gerisi hepsi yalan" söylemin arkasinda duran büyük bir taraftari olan kulüp. Ya arkadas bu nasil yedirdiniz kendinize. Bir Galatasaryli olarak söylüyorum biz bu pisligin icinde olduk, tesfik verdik oyuncu ayarttik yüzde yüz kesin. UEFA maci olacak Fedarasyon bizim maci erteliyordu.

Ama en ufak belge ciksa affetmeden kovardik adami. Siz Fenerbahce olarak öyle bir firsat gecirdiniz elinize, dünya sapka cikaracakti size. Iste dünyanin en iyi taraftari manipulasyona karsi mansetleri okuyacaktik. Ama ne yazik olmadi. Sizin gibi taraftar gene yok dünyada. Ama insanlik ögretemediniz dünyaya. Buna gercekten üzülüyorum.

Aziz Yildirimi neden satmadiginizi iyi biliyorum. Bu adam bu isi Fenerbahce icin yapti. Ama gelecek icin ders olsun bize bu. Hayda Huydayla yürümez hic bir is. Milli Takim bukadar kötüyse sebebi bu hayda huydalar.

Al oglunu youtube da bir cok ögretim filmleri var. Top nasil alinir, nasil sürülür, pas ne zaman verililir. Futbol kadar ucuz Spor mu var? Almanyada böyle artik. Babasi CNC Frese kullaniyor aksamlari antrenör dersine gidiyor. Hafta sonlari cocugunu alip onunla calisiyor. Artik hepsi bundesliga takimlarin altayapisina giriyor.

Belki Fenerli bir Hoca okur. Al Tenis topunu 20 dakika mac yaptir. Kuma gidin. Birsey olur diye korkmayin kusana kadar kosturun. Defans oynayan en az forvet kadar teknik olmali. Bir cocuk iyi calim atiyor diye önde isi yok. zamanlama ve göz orta saha, cabukluk ve nokta vurus forvet. en iyi futbolcular defansta olmali. onlar hem top kapip, hem verdikleri pasla yön degistiriyor. italyan okulu bu ve yillarca domine etti futbolu. sonra daha atak defans oynaninca italya hollanda,fransa,almanya ve ispanyanin gerisine düstü. Almanlarda mesur Paul Breitner ne yapiyordu? Görevi adam tutma. Almanlar topu alir almaz ataka katilip forvetlik yapiyordu. Üstelik bos cünkü gelen yok pesinden. Rakip adam ben Forvet oynuyorum ne isim var diyor arkada.

Böyle almanlar dünya kupasi, avrupa kupasi ve sampiyonlar kupasini kazandi üst üste. Bunu gören Benhacker ve Crujf karsilik olarak serbest (total) futbolu gelistirdi. Her Futbolcu her an her görevi üstlenebilmesi ögretildi. burdan zaten 4lü liberosus alan savunan defans dogdu. topa en yakin olananin aksiyona girmesi takima daha az kondisyon harcatmakla beraber futbolu defanstan baslamasina neden oldu. artik bir 2 nummara sirf adam tutmuyor, bos oldugunda topu kapip öne sürüyordu. bu nedenle kick and rush (vur ve kos) oynayan ingilizler senelerce geride kaldi.

Ama kime anlatiyorsun. Sizin ruhunuzdan tüm yaraticilik alinmis. Sirf kopya...
uefa tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştır. bate maçı seyircisiz oynanacaktır.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22436068.asp
belhandayı banka kredisine teminat göstermediği için henüz yapamayan ekip

e hani lan oluk oluk para akıyordu ne oldu yahu

yada en azından taraftar öyle kandırılıyordu diyeyim ben ona..
fubol takımı Kiğılı'dan giyiniyor.

görsel
görsel
görsel
görsel
süper ligte şike yaptıgı kanıtlanan başkanının hapiste yattıgı uefadan men edilen spor kulübü

şike yapan kulübü 2 lige göndermemek'te olsa olsa türkiyeye yanaşır.
--------------volkan---------------

-gökhan--lugano--luciano---a.santos

------------meireles--------------

----------emre-------appiah--------

-------------alex--------------

-------hooıjdonk-----m.sow-------

bazen bir kadro hayal edersin sadece hayalinde kalır.
anadolu takımlarının gelişime açık futbolcularını transfer edip oynatmayan ve onları bitiren takım. sonra da drogba'lara sneijder'lere laf ederler...
Uzun yillar sonra futbolda her anlamda ezeli rakibi gs'nin gerisine dusen takim. Bunda egoust azizin payi tartisilmaz tabi ki. Her sey ziconun kovulup aragones guiza josico adli 3'lu facianin takima dahil edilmesiyle basladi.
Spor toto süper lig 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak takımdır.

Peşinen not: eksileri hemen istiyorum belki bu entry'yi Mayıs'ta hatırlarsınız
sevdanın sınırlarını zorlayan takım. kötü de olsa, yerlerde de sürünse her daim sevdamız sonsuzdur. sonuna kadar tüm kulvarları zorlayacaktır, ama ikinci ama birinci olur hiç farketmez. kupalarına değil aşkımız, sarı lacivert çubuklu'na!
not: 2 faideli transfer bütün şekilleri değiştirir, demedi demeyin! ben de buradayım!
yine timsah yine timsah yeter lan.

şimdi de sözde melo olayına salvolarla gelmişler, basın öyle diyor. galatasaray yöneticileri meireles' in hakeme yaptığı ibne hareketinden yola çıkarak bizim oyuncumuz yapsa tesislere giremez vs. dedi, melo' nun olayı ise rakip oyuncuyla sürtüşmeden dolayı görülen bir kırmızı kart.
fenerbahçe; aykut kocamana küfür eden insanlardan oluşan bi topluluk.
bienvenue gibi sultanahmetteki saatçiler tarzinda bir adami kadrosunda oynatan,
aykut kocaman gibi taraftarin gözünde önce adam sonra yine adam ama bu kadar zorladikça da dönek bi teknik direktöre sahip,
guiza, josico, washington, kezman, maldonado, deniz, selçuk, hasan ali kaldirim gibi denyolari kadroda tutan ve zamaninda oynatan,
alex de souza, arthur zico, pierre van hoijdonk gibi değerleri harcayan bi takimdir.
ulan fenerbahçeden soğuttunuz lan bizi.!
Fenerbahçe Kulübü, Melo'nun tükürme olayı ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’

Bununla birlikte;

- Sayın Adnan Öztürk’ün önceki açıklamalarından yola çıkarak ilgili oyuncunun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, benzer şekilde süreç boyunca ilgili kulübün tesislerine girip giremeyeceğini,

- "Ben başkan olsam, benim oyuncum bunu yapsa o akşam kendini uçakta bulur" diyen Sayın Öztürk’ün, rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Brezilyalı oyuncu için uçak bileti alıp almadığını,

- ’Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ sözünü doğrularcasına tükürük konusunda masumiyeti Tahkim Kurulu tarafından onanan oyuncumuz Raul Meireles ile ilgili malum dönemde, taraf olmamalarına karşın, yoğun hassasiyetle, çocukların bundan sonra nasıl maç izleyeceğini düşünen Sayın Öztürk’ün şuan da aynı hassasiyette olup olmadığını,

- Meireles konusunda kendi televizyon kanallarında teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın ikinci Başkan/ Başkan Yardımcısı sıfatlarıyla, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını,

- Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin matematiğinin nasıl hesaplanacağını,

- Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in ilk fırsatta, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili açıklama / röportaj yapıp yapmayacağını,

ilgi ve merakla bekliyor olacağız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
akp ıle guc bırlıgı yapmadıgı ıcın ,afaroz edılmıs bır takım . Hallerıne cok uzuluyorum.

not : Kendım Galatasaray' lıyım
gün itibari ile cemaatsaray'ı itin götüne sokmuş, türkiye'nin en büyük spor kulübü.

edit: bir sıçışta 10 galatasaray çıkaracağının bilincinde olup olayı köpek korkusuna döken kedicikler de varmış. *
gün itibarıyla galatasaray' ı yine götüne sokmuştur. bu kez biz bir şey yapmadık, kendi kendilerine aldılar içlerine.

(bkz: itin götüne sokmak)
Sneijderle Drogba Gelmis Farkeder mi..Zamaninda
Sneijderli Inter'e Drogba'li Chelsea'ye de Koyduk.
Birlestirir Gene Koyariz. Hic Farketmez. biz fenerbahçeyiz.
drogba 35 yaşında ve sneijder'da 28 yaşında.
salih uçan henüz genç olduğundan psikolojik olarak hala galatasaray'dan üstün olan takım.
rakip takımı yaptığı transferlerle gündem yaratırken resmi sitesini foruma çevirircesine açıklamalar yaparak gündem yaratmaya çalışan spor kulübesi. ülkemin büyük spor camialarından birinin resmi sitesinde ağız dalaşına girmesi transfer konusunda kendi vasıfsızlığını gizleme çabasından başka bir şey değildir. bu saygı değer arkadaşlar messi yi, xavi yi alsalardı böyle bir gündem yaratma çabasına gireceklerini sanmıyorum. bu tükürük olayını izleyen günlerde ricalarla ısmarlama haberler yapılır, böylece yapamadığınız transferlerin üstü kapanmış olur. ortalığı karıştırmayı bildiğiniz kadar transfer yapmayı bilseydiniz gündem çok daha farklı olurdu.
Gün itibarı ile resmi web sitesi bir ergen tarafından ele geçirilmiş spor kulübü, gündeme gelebilmek için Galatasaray'a laf atmak zorunda kalan sözde büyük kulüp.
© copyright 2005 - 2026