bugün
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- tecavüze ceza önerisi7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- erkek olmanın çok zor olması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- ölümüne galatasaraylıyız2
- anne baba özlemi3
- ctrlx abla12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- sözlük kızlarının ayak falları7
- coco star5
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- ai ai diyen yazar3
- sözlük kızlarının kombileri7
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- ben aslında kızım7
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- antipanik8
- hard seven kız3
- oytunkaran'ı özlemek6
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- hurma2
- o son birayı içmek5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- cilgincapkin7
- özgür özel7
- uyku öncesi ritüelleri2
- başbiraderin edirneli olması2
- rastgele diyalog etkileşimi3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- hiç bir kızla arkadaş olmamak2
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- silvermist8
- en köylü özelliğiniz3
entry'ler (23)
Yiğit bulut yetiştiiryo dediğin üniversitenin birçok öğrencisi gezi parkına desteğe gittiği için sınavları ertelendi okul tarafından.Yıldırım demiröreni öğrenciler seçmedi,kime sorsak biz oy vermedik diyor.Bekir Okan'ın aziz yıldırımla fenerlilerle yıldırım demirörenle arası iyi olduğu için o verdi öğrenci vermiş gibi gösterildi.Bir de aklınız alıyomu oylama da hakkı olan hak ettiği ödülü almış bir yıldırım demirön de sorun var,yani eğer öğrenciler seçseydi yıldırımı;diğer ödüllerde sorunlu olurdu ve bir ayrıca daha okulda galatasaraylı sayısı çok fazla onlarda demiröreni seçmez herhalde.Biri de okuldaki bazı öğrencilerin seviyesindeki düşüklükten yakınmış o sadece bizim Okan'a özgü değil.Her özel üniversitede var bu durum.Ayrıca hemen hemen her devlette de var bu durum.Sayıları az değildir ama okulun çoğunluğu değil bunlar.Doğru kişilerle arkadaşlık edersen bi şey olmaz.Marmara'nın ayağı etmez demiş ona sadece gülüyorum.Şu ismi de artık eleştirmeyi geçin.Adam istediği ismi verir:Koç,sabancı,özyeğin,recep tayyip erdoğan,ticaret,yaşar vs
Yalan haberler ne hızlı ve gereksizce yayılıyor.Aziz Yıldırım onur ödülü almadı.Fenerbahçe kulübü 1 yılda en fazla milli takıma sporcu gönderen takım olduğu için Fenerbahçeye verildi.Fenerbahçe adına Aziz aldı.Alın okuyun.
http://haber.stargazete.c...lerini-buldu/haber-730991 şu cümleyi görceksiniz:Fenerbahçe Kulübü'ne verilen 'Sporda Yılın Onur Ödülü'nü alan Aziz Yıldırım....Niye bu üniversitenin kaptansız gemi projesini kimse konuşmuyo,niye kimse bu üniversitenin sürücüsüz aracını konuşmuyo,niye kimse ısep progamını konuşmuyo,niye kimse türkiyenin en büyük aşçılık okulu olduğunu yazmıyo,niye kimse güzel kampüsünü yazmıyo...Ben söyliyim araştırmıyoruzda ondan.Kulaktan dolma şeylerle yorum.Oh çok rahat.
http://haber.stargazete.c...lerini-buldu/haber-730991 şu cümleyi görceksiniz:Fenerbahçe Kulübü'ne verilen 'Sporda Yılın Onur Ödülü'nü alan Aziz Yıldırım....Niye bu üniversitenin kaptansız gemi projesini kimse konuşmuyo,niye kimse bu üniversitenin sürücüsüz aracını konuşmuyo,niye kimse ısep progamını konuşmuyo,niye kimse türkiyenin en büyük aşçılık okulu olduğunu yazmıyo,niye kimse güzel kampüsünü yazmıyo...Ben söyliyim araştırmıyoruzda ondan.Kulaktan dolma şeylerle yorum.Oh çok rahat.
Birçok bölüm okan üniversitesinde okunur.Olanaklarından dolayı.
Sadece inanmak ve çalışmaktır. Çok zeki olupta bunları yapmazsanız sizden hiçbir şey olmaz. Normal zeka da olupta bunları yaparsanız sizden çok şey olur.
Uykuyu çok az almakla veya zorlu bir iş günü ile doğa bilcek sonuçtur.
Herkesin kendini öyle zannettiği ama çok az bulunan özelliktir. Dikkat sadece iyi adam değil mükemmel adam.
yere fazla sayıda tükürmek, emniyet şeridinden gitmek ,seyahetlerde( otobüs, uçak vs.) yanında oturan, tanımadığı kişi ile sohbet etmek...
Gönül ister ki herkes bitirdiği bölümde iş bulsun. Bilgi sahibi olduğu mesleği yapsın. Ne yazık ki olmuyor. Sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada böyle. Bunun bazen olumlu bazen olumsuz sonuçları doğuyor.
Beşiktaşı batırdı ve tff de fenerbahçeyi sineye çekti. Başarılı bir kariyer.
Oyunculuk ve müzisyenlik. Asla bırakılmayacak mesleklerdir.
Şu anda dizilerde kullanılan birçok espri ilk kez burda üretilmiştir. Unutulmaz bir dizidir.
Şike yapıp yapmadığı anlaşılamayan türk spor klübü.
Bence sıkıysa yakaladır .Gerçek hayattan alınmış olması ve leonardo di caprionun oyunculuğu beni çok etkilemiştir.
insanlığıyla ve sesiyle tam bir sanatçı. 10 üzerinden 10.
Büyüdük aniden, Hadi Beni Güldür, Saydım gibi parçları olan değerli bir sanatçı.
Kurt cobain asla unutulmaycaksın o adamlığınla. Where did you sleep last night? en sevdiğim şarkısı.
Başkana tvden güzel yanıt verdiler.770 lira ile üç çocuğa nasıl bakıcaz?
Türkiye de bütün rekorları alt üst eden türk müzik grubunun adı. Ceylan şarkısı 4 dile çevrildi. TBMM bahçesinde 150 000 kişiye konser verdiler. Tunceli hariç bütün illerde konser verdiler. Albüm satışları piyasayı alt üst etti.
Efsane, freddy, bir daha gelmesi zor topluluk.
1950 de demokrat partinin seçilmesinde etkili olan topluluk daha sonra demokrat paride onların yayılmasını sağladı.