bugün

/790
--spoiler--
bu sezon kombine ,transfer ve forma satışında ezeli rakibi galatasarayın bir hayli gerisinde bulunan takım.
--spoiler--

şu kafadaki rakiplere sahiptir işte. (bkz: galatasaraylı kafası)

transferde geri kalmışız. hmmmdoğru söze ne hacet? 2 senedir top oynamayan hamit, küçük takımların büyük golcüsü burak, 2. tabata amrabat... say say bitmez.

kombinede geri kalmışız. kale arkalarını açmadığımızdandır belki? zira en ucuz kombinemiz bile sizinkinin 2 katı olmasına rağmen kale arkalarını açsak 40 bini aşacak bir taraftar kitlesine sahibiz.

forma konusu var. daha forma tanıtılmamış hımına koyim, neyi satcaz? aziz yıldırım t-shirt'ü var 320.000 sattı o sayılıyor mu?
Bir Galatasaraylı olarak şunu şöyleyebilirim.
Eğer oyuncular takıma adapte olursa ve bu 4 oyuncu bir arada kullanılabilirse 'Alex-Kuyt-Sow-Krasic' 4'lüsü Türkiye gol rekorunu yakalayabilir.
Olimpiyatlara en çok sporcu göndererek bayrağımızı Londra'da gururla dalgalandıracak olan en büyük ve tek gerçek spor kulübü.
vizyonu sadece galatasaray ile mücadele etmek olan takım. sırf galatasaraya rakip olarak kurulmuştur. ondan diyorum fenerbahçe asla ve asla futbolda türkiyeye bir avrupa kupası getiremez. diğer branşlarda getirebilir ama.
asalet!
yarın 2 imza attıracak olan kulüp.

isimler ortaya çıkmadı henüz lakin birisi defans diğeri de ortasaha oyuncusu. yabancı transferler.
tek vizyonunu galatasaray ile mücadele etme sananların olduğunu gösteren spor kulübü.

işte bu yüzden, fenerbahçe 'spor' kulübü bugün olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüptür değil mi. tek amacı galaatasarayı yenmek yani. kendinizi bu kadar önemsemeyin lan.
melo ile ilgilenmediklerini, haberlerin asılsız olduğunu açıklayarak rahatlatmış olan kulüptür.
forvet transferi yapmak yerine elindeki forvetlerden verim alması gereken takım. takımdaki hiçbir forvetten verim alınmıyorsa zannımca sorun sadece oyuncularda değil.
borsa manipülasyonunu çok iyi beceren kulüp

krasici ntvspor yani 'kardeş kuruluşu' vasıtasıyla gündeme getirip oradan bile bi denge tutturma peşinde en son

ama iki gündür hem önce menajeri sonrada krasic böyle bi görüşmenin dahi olmadığını açıklıyor.belli ki fb yönetiminden bi abimiz ntvdeki zıpır fb aşığı delikanlılardan birine yaptık biz görüşmemizi anlaştık diye fısıldamış

bunu her türlü haber için söyleyebiliriz ve onlarca örnek verebiliriz.kötülemiyorum helal olsun diyorum sadece..
koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi fenerbahçe.
büyük, çok büyük..
Bir oyuncu getiriyoruz (dedikodu olduğunu varsayalım) dedikodusuyla borsada dalgalanmalar yaratılabileceğini düşünen, borsadan gram anlamayan sığların laf attığı takım.

istanbul Borsası, bir New York Borsası'na veya Londra Borsası'na göre sığ olabilir. Ama iMKB'de bile aslı astarı olmayan bir futbolcu transferi yüzünden, hatta bırakın bir futbolcuyu, Barcelona on biri gelse bile hiçbir aklı başında yatırımcı kalkıp da iki gün içinde koşa koşa borsaya gidip fener hissesi almaz, hangi alemde yaşıyorsunuz? Yatırımcı, en azından bu yatırımcının aracı kurumu, Fenerbahçe'nin gelirlerinin artıp artmayacağına, temettü dağıtıp dağıtmayacağına bakar. Şampiyonlar Ligi ön elemelerini geçerse ve ŞL'ye katılırsa yatırımcılar Fener kağıdı alabilir, çünkü gruplardan çıksın çıkmasın net, yüklü bir para öyle veya böyle gelecektir. Bu paranın daha çok artması da muhtemeldir. Ya da Galatasaray'ın yaptığı gibi kombine bilet satışı patlaması yaptık diye haber salmaktır. O paralarla futbolcu alacağız, yani gs'nin cebinden para çıkmayacak, rahat olun, sizin cebiniz kar görecek mesajı vermektir. Mesela tahliyelerdir hisseleri uçuran. Ceza almayacak, ligden düşmeyecektir vs vs sonuçta her şey aynı kapıya çıkar: Gelir kaynakları muslukları kapanmayacak!

Kimse zırt pırt futbolcu aldı sattı diye takım hissesi almaz alırsa aptaldır, buna ihtimal verenler de borsadan zurnanın zırt deliği kadar anlıyordur. Yani Guiza geldiğinde fener hisseleri tavana vurmuş olmalıydı öyle mi?

Al canım, Fenerbahçe'nin 26 Hazirandan bu yana borsadaki hareketlerine bak, fiyatı 50-55 lira bandı arasında -hatta 51-53 lira bandı- arasına sıkışıp kalmış. Hatta 50'yi destek almış onu kırmamak için uğraşıyor fiyat. Ne manipülasyon ama...tey allahım.

http://www.borsadestek.co...a/ayrintili.asp?kod=FENER
an itibari ile son 5 sezonda giden oyunculardan zararı 61.850.000 euro olan takımım.

(bkz: 3 büyüklerin zarar ettiği giden oyuncular)
milletin aldığı futbolcuları bildirdiği borsasya, alamadığı futbolcuları bildiren kulüp..

ezikler topluluğu..
şike ile şampiyonluk kazanmış...
başkanı, yöneticileri, tercumanı sikeden ceza almış.
ezelı rakıbıne her dalda kupa sayısı olarak ezilen..
6. oldugu sene 6 gol attıgına sevinen,
5 tane yıyıp 30 senedır alamadıgı kupayı ezelı rakıbıne kaptıran..
avrupada 1 kez dısında ön eleme, 1.turu gecemeyen..
kendı sahasında turkıye kupasını ezelı rakıbıne kaoptıran..
sahasının ortasına bayrak dıkılen..
rekabet dediği ortamda ezelı rakıbının avrupa şampiyonluklarını sadece ekrandan ızleyen..
ataturk havalımanında avrupa kupası ıle değil, futbolcuları dayak yıyerek karsılanan,
adı sanı duyulmamış takımlara avrupada elenmekle kalmayan, 7 tane, 5 tane yıyen..
şampıyonlar lıgınde "0" çeken..
sampıyon olmadan şampiyonluk kutlayan..
kendı sahasında şampıyonlugu ezelı rakıbıne kaptıran..
kupa torenını engellemek ıcın sahayı sulayan, ışıkları kapatan..
stad korıdorlarında hala galatasaray'ın şampiyonluk sesleri,
duvarlarında adı yazan saçma sapan bır kulüp..

acıyorum bu kulübü tutanlara..

acıyorum tek övunç kaynağı galatasaray'ın uefa kupası aldıgı sezon onu yenebilmiş olmakla övunenlere...
gözlerini, kalplerini kin bürümüş insanlar kötülemeye, hakaret etmeye, yerden yere vurmaya çalışmaya devam ettikçe güçlenen, büyüyen, kişilikli ve büyük kulüp.
Yaz sıcaklarından dolayı salyalarını kontrol edemez hale gelenlerin gözü dönmüş bir şekilde hönkürdüğü takım. O değil de tıbbi yardım biraz daha gecikirse yakında aşı da tutmayacak bunlara, kafalarını duvarlara falan vurmaya başlayacaklar tükürükleri içinde boğulacaklar.

Sakin ol evladım, çok mu yalnızsın sen hayatta, seni seven biri yok mu??
türkiye' nin en büyük, en kapsamlı, en çok sporcusu bulunan ''spor'' kulübüdür.

edört: olimpiyatlara en çok sporcu göndermekle bunu kanıtlıyor efendim. bu entryi eksilemekle olimpiyata giden sporcu sayımız eksilmez, sadece biraz olsun karmam eksilir. bukalemunlara duyurulur.
cl ön elemesine 5-6 gün kala hala transfer peşinde olan kulüp.

her sene aynı durum. akıllanmıyor.
Genelde futbolla başlarlar sidik yarışına bu takımın taraftarları. 10 senedir yenemiyosunuz vs. Sonra dakikalar geçtikce ama x y ve z branşlarında üstünüz der. Zaten o dallarında çoğunda rakipleri(bjk, gs) olmaz.
Velhasıl ülkemizin en büyük 2 kulübünden biridir.
Borsayı manipüle ediyor diyen gayselilerin forlan,reyes,kanoute gibi sahte bildirimleri unuttuğu takım.
forlan reyesi aldık değil gorusmeler basladı diye bıldıren galatasaray'lıların borsayı manipüle ediyor dediği kulüp..

galatasaray forlan, reyes ve ujfalusı ıle gorusmeye basladı ama ujfalusıyı aldı..

ambrabat'ı bıldırdı 2. seferde aldı..

kanoute nerden s.çılmış anlamadım ama borsaya onu bunu alamadık dıye bıldırım yapmak kadar komık değil..
türkiye'nin ve dünyanın sayılı kulüplerinden.
Türkiye'nin en büyük ve en gelişmiş spor klübüdür.
Dünyanın En büyük ve tek gerçek spor kulübü.
© copyright 2005 - 2026