bugün

/788
uefa tarafından şampiyonlar ligi'ne alınan takımlar listesinde yer bulmasından sonra türkiye'nin 4 te 3 üne uefa sopası sokması gereken takım.
105 yıllık genç.
avrupa da kendini göstermesi en büyük dileğimiz.
türkiye denince akla gelsin.
bugün 105 koca yılı devirmiş aşkların en büyüğü. 1907. entry'imi dünya fenerbahçe'lier gününde bu başlığa girmek de ayrıca anlamlı oldu.

görsel
Bir uyarıda bulunması gereken kulüp.
19/07, 1907 ye benzemesi sebebiyle oluşturulmuş bir gündür. Fenerbahçe nin kuruluş taihi, doğum tarihi değildir.
23 Nisan ı tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlarız ama, kuruluşumuz 29 ekimdir.
inşallah anlatabilmişimdir. inşallah birileri okur da doğrusunu öğrenir. Zira gerizekalıdan daha sinirlendiğim tip varsa, o da öğrenmeye kapalı tipitiplerdir.
kim ne derse desin, ne kadar dalga geçerse geçsin, 17 senelik aşkımdır. fenerbahçeyle ağladım, fenerbahçeyle güldüm.
Avrupada birakin kupayi çaydanlik bile alamamis kendini büyük zanneden sikeci bir külüptür.
sevgisi kupalarla ölçülemeyecek kadar büyük olan kulüp.
aşktır.
taraftarlarına hayran olduğum kulüptür. *
medyada istediği haberi lehine yada başka bir takımın aleyhine yaptırabilen acınası bir takımdır. diğer takımlarca sevilmezler. diğer takımlarda olduğu gibi bir kardeş takımı yoktur.
açıklama yapmış resmi sitesinden

adnan öztürke cevap verilmiş güya

kesinleşmiş yargı kararları konusunda yorum yapmamalıymış

ama aynı cevapta 1 milyon dolardan bahsetmiş

biri o msjı yayınlayan sivri zekalı arkadaşı uyandırsın bence, kendi başkanları 6 yıl yedi

gs eski başkanı ise o davadan aklandı

kesinleşmiş bi yargı kararı ile hemde

tüh yine tutmadı gördünüz mü

hahahahaaa..
can o candır benim sarı kanaryam. sana canım feda
efsane bir taraftar grubuna sahip takım.

https://www.youtube.com/watch?v=d1YBZUB-1-M&feature=related
bu takımın büyüklüğünü ve gücünü tartışmak futbolun kendisine hakarettir.

sen önce başkanın olmadan ve en iyi futbolcularını sattıktan sonra ve üstüne 25 milyon euro gelir beklediğin şampiyonlar ligine alınma buna rağmen iki final maçı oyna ve türkiye kupasını kazan ve ligde 2.ol sonra fenerbahçe'ye laf at.

neymiş şikeymiş,uefa kupasını almışlarmış,fenerbahçe timsaha yatmış.bunlara göre mi belirleniyor büyüklük ve takım sevgisi,o zaman 50 yıl şampiyonluk bekleyen chelsea taraftarı futboldan anlamıyor diyebiliriz değil mi aynştaynlar.

bu taraftarın çektiği acıyı ve çileyi, klavye başında kıçını havalandırarak anlayamazsın.
fenerbahçe takımı ve taraftarı 3 temmuzdan sonra neler yaşadı bilemezsin.
önce takımına destek ver sonra fenerbahçe'ye laf at.
ama önerim fenerbahçe tarihini birz incele özellikle harrington kupasını.
şikeden ceza alan başkanlarını kore gazisiymişcesine bağrına basan bir garip kulüp.
sanırsın gazi olmuş adam.
şampiyonlar ligine ön eleme oynayarak katılma hakkı elde ettikten aylar sonra bunun için sevinen taraftara sahip kulüptür.

Komiksiniz.
Bazı ezikler gibi beraberliğe sevinmektense, şampiyonlar ligine girmeye sevinen taraftarlara sahip spor klübü.
--spoiler--
şampiyonlar ligine ön eleme oynayarak katılma hakkı elde ettikten aylar sonra bunun için sevinen taraftara sahip kulüptür
--spoiler--

Okuyan der ki Şampiyonlar Ligi her ay düzenleniyor. Her takım 12 ayda bir katılıyor aylar sonra mı katılmış oluyor şimdi?

ŞL sisteminden habersiz kroların laf ettiği takım.
düdük makarnasından hallice bir kurum. kadın voleybol takımı taraftar desteğiyle başarı yakalamadı. başarı kazandıkça taraftar bizim bir voleybol şubemiz vardı diye hatırladı. fener ligi 8. bitirsin bakın bakalım o stada kaç kişi geliyor? ha fenerbahçe başarılarının bir altyapısı var mı? hayır. para ile altyapı olmaz. para olduğu sürece iyi oyuncuları alırsın peki ya para biterse?
fenerbahçe 6. olduğu sezonda tribünler boş kaldı 10. olsada kalmaz kimse merak etmesin. kimseyede dert olmasın biz her türlü doldururuz kimse kendiyle karıştırmasın. şampiyon olana kadar söve söve bir hal ediyorlardı ne tribün bilirlerdi ne stad takım 10. oldu diye takımı bırakıyorlardı. şimdi bak hele takım para buldu nerden bulduysa malum o da takımımız varmış lan bizim diye dolanıyorlar. yerim sizi tatlı su kaplumbağları. biz her zaman doldururz stadımızı, alırız formamızı, kartımızı çıkartıp her branşada destek veririz. bu kadar.
Galatasaray gibi aç ve muhtaç bir takım olmadığından paranın bitmeyeceği kulüp. Fenerbahçe Cumhuriyeti'ni ne sandınız kendinizinki gibi iki göz oda bir derslik lise mi?

Ayrıca Fenerbahçe altyapısı bıdı bıdı diyenlere al da Fenerbahçe dergisini oku deriz neler yaptıklarını görmen için. Bilmeden genellemelerle saçmalayabileceğin ve varsayımlara dayanarak -yoksa sekizinci olursa yok buysa- bu kadar işte.
2011 yılında 9 dalda 389 altın, 221 gümüş, 194 bronz madalya ile Türkiye'yi tüm dünyaya tanıtan en büyük spor kulübüdür. başarı olarak yanına yaklaşabilen siktiret türk takımını avrupa takımı bile zor bulunur. adında spor kulübü ibaresi bulunup sadece futbola odaklanan kara cahiller elbette anlayamazlar büyüklüğünü, anlasalar sarı-lacivert olurdu dünyaları, hoş zaten bu rengin ahenginde alayı boğulmuş ya...
şikeci olmasına rağmen uefa'da yoluna devam edebilen kulüp.. bunu "juventus" bile yapamamıştı.. helal olsun lan.
tescilli sikici kulüp. seksi kulüplere dayanamaz.

since 1907.
merhaba ben fenerbahçe,
bu sezona 389 altın, 221 gümüş, 194 bronz madalya, 34 türkiye şampiyonluğu, 9 türkiye ikinciliği, 6 türkiye üçüncülüğü, 1 dünya şampiyonluğu, 1 balkan şampiyonluğu, 5 avrupa şampiyonluğu, 6 avrupa üçüncülüğü, 3 avrupa ikinciliği, 3 istanbul şampiyonluğu, 2 istanbul ikinciliği sığdırdım.
avrupa alkışlarken türkiye de suçluyum.
ne de olsa tüm avrupa ve dünya spor musabakalarında şike yapıyorum.
her başarımın altında aziz yıldırım ın şike telefonları ve sporculara attığım mesajların payı var.
fenerbahçe cumhuriyeti dediysem darphanem yok kardeşim.
rüyanızda görseniz kalpten gideceğiniz bu kadar başarı parayla satın alınır mı?
diyelim hepsi satılık, buna kimin parası yeter.
evet şimdi istediğiniz gibi çarçur edin yüzyıllık tarihimi.
kazandığım her başarının altında şike arayın.
isnatsız iddialarınızla şerefli adıma olmadık lekeler sürmeye çalışın.
bilin ki lekelediğiniz sadece kendinizsiniz çünkü ben masumum.
ben masumum çünkü siz masumsunuz.
ben suçlu olduğum zaman siz de suçlusunuz.
çünkü bir şey yapıldıysa hep beraber yaptık.
ama tabii ki adaletin ayarsız eli sadece benim yakama yapıştığı için, sizi gözünden bilerek ya da bilmeyerek kaçırdığı için siz masumsunuz.
© copyright 2005 - 2026