bugün

quiz
/791
kesinlikle transfer ihtiyacı olan takım. bu kadroyla sıçışlara gelme ihtimali var. yapılan transferlerin verimliliği ne kadar olacak o da meçhul. şu anda her futbolcu soru işareti. peki neden soru işareti? yıllardır tek başına fenerbahçeyi sırtlayan alex'siz oynamaya çalışacağız. alex yoksa bütün takımın kusursuz oynaması gerekir ki alex'in yeri dolsun. mevcut kadro bunu yapabilir mi? hiç sanmıyorum.
şu iki transferi de yapsın da artık rahat edelim dediğim takım. çok zor ama rolando ve arteta gelse mesela uçarız. hadi amk hadi. *
Mahkemeye göre şike yapmış olan takım. Hala transfer diyorlar birde. Ben olsam yeni bir yönetim transfer etmiştim çoktan. Şikeci yönetimi desteklemek şikeyi desteklemektir.
türkiye nin en büyük en değerli spor kulübü gs 10 yıl içinde atak yapıp geçmediği sürece bu her zaman böyle kalacak.
lig tv yayın gelirlerinden gs ile aynı oranda pay alan kulüptür. işte böyle mütevazilikte de büyük takımdır.
bu yılki formalarına türkiye haritası yerleştirdiği doğruysa

sömürünün bu kadarına pes diyeceğim doğrusu

amam bizim millet seviyor abi işte bu gogoyu ne yapacaksın..
bu takıma transfer olan yabancı futbolcular neden bu kadar çirkef ve vizyonsuz yahu? Son olarak kuyt da "galatasaray'a golüm var" demiş. Avrupada başarı istiyorum, bu yüzden burdayım diyen bi insanoğlu yok. Hayır bu mu yani hedefin? ilginç bunlar hep.
türkiye liginde 4 büyüklerden biri. avrupa'da elle tutulur bir başarısı yok. aynı zamanda geçen yıl ismi şikeyle anılmış başkanı 1 yıl cezaevinde yatmış daha sonra tahliye olmuştur.

ancak taraftarları, kirpi yavrusunu yumuşak yavrum diye severmiş hesabı başka bir gözle görür o gözle sever.

edit: eksileyin eksileyin, eksileyemen pendiksporlu olsun.*
kibrinden başka bi şeyi olmayan camia..
serin su sazanlarının üzerine atladığı camia. adurun lan karpuz da kesecez size!
bir dönem tuttup bıraktığım takım.
takımların başlıklarındaki entry sayısı ile büyüklük ölçen ama borsa değeri ile büyüklük ölçülmez diyenlerin kibirli bulduğu takım.

borsa değeri lan bu? devlet desteğiyle olmuyor.
büyüklüğü bilica'nın kazdığı çukur kadar olun kulüp. ayrıca şikeyle şaibeyle de olmuyor.
bizim olduğumuz ligde hep olsun dediğim futbol takımıdır. kulüp takımdır aslında ama futbol dışındaki dallar beni pek sarmıyor.
not: galatasaray taraftarıyım.
fenerbahçe olmasa ne olur halimiz yav

kimle kafa bulur dalga geçeriz.aynı şekilde onlar da bizimle

kukla oyununun iki başrolünden biridir fenerbahçe

diğeri de galatasaray

herkes bunun farkına varsın ne kadar nefret o kadar köfte istenen sistem bu oldu hep hala da bu

nefret etmeyin,kafa bulun.ben şahsen bi kulüpten nefret edecek kadar asalak değilim

nefret edeceksen dünya küresel sermayesinden falan nefret et ki değsin be anam

ama kafa bulacaksan fenerden iyisini bulamazsın ona göre..
kuyt fenerbahçe ye transfer olduğunda; twitter dan fenerbahçe taraftarlarını selamlarken o twitine cevap olarak, "yanlış takıma gelmişsin" tarzında bir twit atan, kulübüyle uyuşan bir yavşaklığa sahip galatasaraylı futbolcuyu unutan amcık ağızlıların kuyt üzerinden saldırmaya çalıştığı türkiye nin en büyük spor kulübü.

ulan sizin efsanemiz dediğiniz hagi sizi köpek gibi azarladı. hepinize hırsız dedi, yüzsüz pezevenkler neyin lafını yapıyorsunuz siz hala ?
çok enteresan taraftarlara sahip camia..
gün gelecek, şike sürecinde hüküm giyen kişilerden tazminat talep edecek olan kulüp.

editli not: olması gereken ne ise o olacak. genel kurul baş kaldıracak. yönetim kuruluna seslenecek "siz değil, biz bu kulübün sahibiyiz" diyecek. geçen sene bu aylarda alınmış, bugün veya yarın alınacak kararlar, seneye haziran-temmuz ayında çıkacak kararlar etkili olacak. ama olacak. her şey rayına oturacak.
bazı itlere dert olmuş büyük kulüp. sizene aslanım bizim iç işlerimizden nerenizi kasıyor.
Fenerbahçeli olanların yanlış bildiği gündür,
kulubün doğum günü değildir, kulubün kuruluş tarihi nihayetinde 3 Mayıs 1907 dir.
ligde diğer kulüplere karşılık tek başına ayakta durmaya çalışan asırlık çınar.
çok fena kayalara gelmesi an meselesi.
görsel

iyi günde, kötü günde; birlik ve beraberliğin olduğu her yerde...

biz varız!

19.07, kutlu olsun.
dünya fenerbahçeliler günümüz kutlu olsun...
inadına fe-ner-bah-çe!
105 yıllık sevdamızın adı.

fenerbahçelilik asla yılmamaktır ve sürekli büyümektir.

sevdamızın doğum günü kutlu olsun.
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com