bugün

/790
içi kabak gibi oyulmuş gs ve onun taraftarının bakın burda da cemaatci var, asıl cemaatci bunlarmış ekieki diyerek muhteşem yorumlarıyla katkıda bulundukları kulübümün başlığıdır.

he malım, he. biz mazoistiz ya, kendimize operasyon yapıyoruz.
şampiyonlar ligine alınırsa elalemin tudeskileriyle gerdeğe girmeye meraklıların ski tutmalarına sebep verecek kulüp.
(bkz: fgbahçe)
http://img441.imageshack.us/img441/6871/birslt.jpg

şeker çocuklar.
cemaati hoplatmıştır.
balık beyinlilerin zoruna giden kulüp. gidin kendi kulübünüzün önünde oynayın. gerizekalı zevmiyoruz biz.
Halkın Takımıdır.

--spoiler--
Hababam sınıfının tamamı Fenerbahçelidir. Emel Sayın'ı kaçıran hayta tayfanın hepsi Fenerbahçelidir. ilyas Salman Çatladıkapıspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olur. Kadir inanır Fenerbahçe formasıyla gol kralı olur. Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın fakirhane duvarlarında hep Fenerbahçe posterleri vardır. Turist Ömer hep Sarı-Lacivert'in maçına gider. kanmayın siyah-beyaz filmlere. halkın takımıdır FENERBAHÇE.
--spoiler--
Şahsım adına son gün 1 Haziran.

Eğer ki o gün;
Fenerbahçe ve tüm yöneticileri aklanmış olmazsa,
Aziz Yıldırım ve ilhan Ekşioğlu tahliye olmazlarsa,
Ve içeriden çıktıkları zaman da olağanüstü kongreye gidip,
Yeniden seçim yapıp, yeni yönetim oluşturmazlarsa,
Bu yönetim gidene ve Fenerbahçe futbol takımı bir alt lige düşürülene kadar desteklemem Fenerbahçe'nin futbol takımını.

Ne Şükrü Saracoğlu'na maça giderim;
Ne Lig TV'de maç izlerim ki zaten epeydir izlemiyorum,
Ne de Fenerium'dan tek kuruşluk alışveriş yaparım.

Biz bu kadar kavgayı "Yaptıkları şikeyi örtbas ettirmek için, klüp yönetimini AKP lilere, Cemaatçilere peşkeş çektiler" desinler diye yapmadık.

Kimse kusura bakmasın.

Benim Fenerbahçe'm bu değil.

Laf başı gelince böbürlene böbürlene anlattığınız o Kurbağalıdere'den silah kaçıran atalarınız var ya,
işte onların kemiklerini sızlatırsınız, eğer bu klübün yönetimini AKP lilere / Cemaatçilere peşkeş çekerseniz.

Yine de umudumu koruyorum;
"Aziz Yıldırım biat edecek olsaydı, neredeyse 1 yıl boyunca hapis yatmazdı, taaa en başından biat eder ve hapse bile girmezdi hatta" diyorum ama ola ki güvendiğim dağlara kar yağdı,
Üçüncü paragrafta yazdıklarımın hepsini yapacağım.

Ve Fenerbahçe; değil Türkiye şampiyonu, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsa bile kutlamayacağım.
Kutlarsam şerefsizim, namerdim.

Ben "endüstriyel taraftar" değilim arkadaş,
"Amatör taraftar" ım.

Bu da böyle biline...
ergenekon terör örgütü ile bağının araştırılması gereken futbol kulübü.

ergenekonu savunan partilerin cezaevinde yatan şahısları milletvekilliğine aday gösterip milletvekili seçtirmesinden sonra kendisi de cezaevi'nde yatan aziz yıldırım'ı başkanlığa aday gösterip seçtirdi. ben bunda birşeyler ararım..
ergenekon terör örgütü (!) ile bağının araştırılmasına gerek olmayan klüptür. zira başkanı, ergenekon terör örgütünün finansörüdür (!) daha da fazla bağa ne hacet?
kadin voleybol takimi* sampiyonlar ligi'nden kovulmus, yerine galatasaray dahil edilmistir.

http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=12557&ID=5

gerci siz avrupa’dan kovulmaya alisiksiniz degil mi?

daha bunlar iyi gunleriniz...
son darbeyi bayan voleybol takımı cihetinden yemiş derbeder kulüp. gelen vuruyor giden vuruyor. şimdi sıra ay sonunda karar verecek olan uefa'da. bir de o vurursa seyreyle cümbüşü.
mynet'ten alıntı:

--spoiler--
Son Avrupa şampiyonu Fenerbahçe kadın voleybol takımı, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak.

Hafta Avrupa Voleybol Federasyonu (CEV) Yönetim Kurulu, sarı-lacivertliler yerine Wild Card'ı Galatasaray'a verdi.

Fenerbahçe'ye CEV kurallarına uymadığı gerekçesiyle gelecek sezon için Wild Card verilmedi. CEV Yönetim Kurulu, Wild Card için başvuru yapan Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ne aldı.

Böylece Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Eczacıbaşı Vitra ve Vakıfbank Türk Telekom'un ardından ülkemizi temsil edecek 3. takım Galatasaray oldu. Fenerbahçe normal sezonu üçüncü bitirmişti.
--spoiler--
aklı yetmeyen arkadaşların durumu bu şekilde yorumlamasıdır. halbuki işin aslı, mali durum yüzündendir. fenerbahçe'nin avrupa'nın en büyüğü olduğundan mali olarak küçüleceği, galatasaray'ın bir s*ke derman olamadığından mali olarak büyüyeceği öngörülmüştür. olay budur. para kimde ise wild card ona.

he bu arada durum, barça'nın cl'ye alınmaması gibi bir şey.
fenerbahçe voleybol takımı herhangi biryerden s...tir edilmemiştir. sadece davet edilmemiştir.

final oynayan 2 takım direkt katılmıştır. 3cü takım için "wild card" denen prosedür işletilmiştir. kısaca izah etmek gerekirse bir tercih durumudur.
CEV için davet tercihi daha önce ne yaptığın değil önümüzdeki sene ne yapacağındır. mali büyüme, transferler, bu sene ligdeki durumun gibi bir sürü argümanı vardır ki buna CEV'le iyi geçinmeyi de ekleyebilirsiniz.
avrupada ki her organizasyondan yakında men edileceğinin göstergesi çok zıplarsan olur öyle.
her nedense hiç kimse son şampiyonun şampiyonaya tekrar neden dahil edilmediğini yazmamış. ben de bu bilgiyi tamamlayayım.
febe kurallara uymadığı için şampiyonaya dahil edilmemiştir. yani olay sadece wild card olayı değildir. eğer febe türkiye şampiyonu olsa idi bile şampiyanoya girip girmemesi şüphe götürecekti. çünkü cev gene de febe yi almayabilirdi. kural ihlali ise şudur:
cev final four organizasyonu için bazı sponsor otellerle anlaşma yapmış ama febe bu oteller de değil kendi istediği otelde kalmış. bu olay febe için ciddi şüphe doğurmuştur. yani cev in kontrolü altında, gözlemcilerinin olduğu değilde başka bir otelde kalmak ve uyarılara rağmen bunda ısrar etmek şüpheli bir harekettir.
işte avrupalıların sıfır tolerans dedikleri şey budur. ismi konmasa da sadece gözlemcilerin olmadığı bir otelde kalmayı bile şike-teşvik-doping açısından şüpheli bulmuşlar ve febe yi hem de son şampiyonu oldukları bir şampiyonadan dışarı atmışlardır.

şimdi gözler uefa da.
görsel
aylarca cemaatin oyunu, cemaatin oyunu diye konuşan yönetici ve başkana sahip kulüp.

buraya kadar her şey normal.

peki ya, yeni yönetime tayyip erdoğan'ın oğlunun kaynı ile kadir topbaş'ın oğlunun alınması?

işte o da adı konulmamış fenerbahçe'nin çok acayip büyüklüğü.

tabi taraftarlarına çok büyük görev düşüyor hemen forma falan alıp cemaatin oyunu diye hak arayın(?)
şampiyonlar liginden def edilme seonunu açmış kulüp..
şampiyonlar liginden kovulma konusunda rekorlara koşan kulüp.

(bkz: fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar)
Bal gibi takım. bu kadar sineğin üşüşmesinin sebebi bu.
* **
galatasaray şampiyon oldugunda fenerli oldugu ıcın fenerbahçe haberlerını okuyan, 3 gun gazeteleri açmayan yazarların, galatasaray sampiyon olunca kendılerınden bahsedıldıgını sanan takım..

ayrıca kendı sahanda lig finalı oynuyorsan ve kaybetmişsen senden de bahsetmeleri kadar doğal bir durum yok..
bu sezon lig kupasını kazanamasa da geriye kalan her şey onundur bizimdir.https://www.youtube.com/watch?v=tTphgj87lQ4
Şu ana kadar Olimpiyatlara katılma hakkı kazanan 16 sporcusu olan kulüp.
© copyright 2005 - 2026