bugün

/790
çok iyimser bir öngörüde bulunuyorum. polyannayım adeta amına koyayım

bu takım benim çocukluk kahramanımın tuttuğu takım olmasından mütevellit benim de tuttuğum takım. şimdi bu şike olaylarına filan şaşıranlara kıçımla gülüyorum afedersin, yahu aziz yıldırım denen adam mafyanın ta kendisi değil mi, siz şimdi bu adamın nasıl olur da hilesiz hurdasız bir iş yapmasını bekliyorsunuz akıllarını bilmem ne yaptıklarım, futbol denilen federasyonun bu ülke hazinesine ne kadar para soktuğunu biliyor musunuz bilmem kaç milyon dolarlar verilerek alınan futbolcuların takım gelirleriyle halledilebilecek bir şey olduğuna gerçekten inandınız mı? fenerbahçe'nin tek bir maçını izlemedim,sittin sene ilk 11'inin ismini sayamam,ama bu takım benim en sevdiğim adamın takımıydı ya hu. nasıl yaptınız bunu ona dangalaklar. neyse

lafı uzattım benim gibi bi kıza da küfür ettirdiniz ya neyse, öngörüme geliyorum bu olaylar belki de bir kopmludur, belki ya belki ufak bir ihtimal de olsa olamaz mı yani, birileri fenerbahçe'nin akibetine göz dikmişti şimdi de onu yok etmeye çalşıyor, olamaz mı ya olamaz mı... neyse tüm gerçekleri bildiğimi sansam da hala böyle küçük bir umudum var, bu takıma yürekle bağlı olanlara olan saygımdan o da.
aşktır.
sanki bank asyaya düşsek kadıköy'ü saracoğlu'nu alıp oradan başka bir yere götürecekler. kimse bilmiyor mu bizim aşkımız çubukluyadır süper lige falan değil. gider yine destekleriz takımımızı, çubukluyu sırtına geçiren futbolcularımızı.
(bkz: şike yaz 1907ye gönder maç sonuçları cebine gelsin/#12375894)
bazılarının idam sehpasına çıkınca söyleyeceği son sözdür efendim.

Yedikleri Nanelerin Hesabını Vermek için Hastaneden Çıkamayan Zavallılar idam Sehpasına Çıkmaktan Bahsedip Beni Bir Tarafımla Gülmek Zorunda Bırakmasınlar.
kim ne derse desin türkiye'de futbolun en önemli renklerindendir, umarım bir an önce bu soruşturma sonuca kavuşur ve klübü bu hale getirenler gereken cezayı alır.
rahmetli dedemin takımıdır, en yakın arkadaşımın, karşı yakadaki havalı cadde çocuklarının takımıdır fenerbahçe, anadoludaki çay içtiğin kahvecinin ocağının üstünde asılıdır bayrağı kimi zaman dantelli yazısıdır kamyoncunun yol arkadaşı olarak sallanır durur kimi zaman zengin bir iş adamının yatını süsler bayrağı, bazen olduklarından çok yukarda görürler kendilerini bazen de lanet ederler fenerli olduklarına ama değişmeyen tek bir şey vardır o da fenerbahçe'dir onlar için. onlar diyorum çünkü ben galatasaray'lıyım. ama klasik de olsa biliyorum ki hiçbir zaman onlarsız olmaz olmayacak da. fenerbahçe sadece fenerbahçedir. onu büyük yapan ne kendi çıkarları için çirkin işlerine alet eden yöneticiler ne volkan ne lugano ne de emredir. hiç sevmesek hatta nefret etsek de onlardan, taraftarlar arasında takılsak alay etsek kızdırsak da fenerbahçe tek başına her zaman büyüktür.

zor günlerden en az hasarla çıkmasını istediğim takımdır. bu sene sağlam kadro kuruyoruz bakarsınız hem kadıköyde hem de telekomda yeneriz sizi bu zevkten mahrum brakmayın bizi (bkz: swh)
"bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ki;6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliği önlemeye yönelik yasa, fenerbahçe spor kulübü’nün başkanı ve yöneticilerinin de çabaları ile hazırlanmıştır. 27 yıldır türkiye kupası’nı müzesine götürememiş, iki defa lig şampiyonluğunu son maçlarda kaybetmiş bir takımın bugün akıttığı teri yok sayarak şampiyonluğuna, başkanına ve yöneticilerine leke atmaya çalışmak vicdanların kabul edebileceği bir durum değildir."

açıklaması yapmış kulubüm.

arkandayız aziz başkan, destekçiniz fenerbahçe.
"artık ne olacaksa olsun amk" dediğimizdir.
ya düşürün, ya çıkarın. ama sonucu söyleyin.
beklemek her şeyden beter.
kendisi iyi ama çevresi kötü.
(bkz: metris sarı desene)
küme düşürülmezse birçok insanı antarktika'ya, çin'e, nijer'e filan kaçırtacak kulüptür. insanlıktan çıkmış vaziyette bank asya haberlerini bekliyorlar fakat bu gerçekleşmediği an götlerine baka baka kaderlerine razı olacaklar.
25 milyon taraftarı olan (?) spor kulübü imiş.

bugünkü açıklamada buna takıldım ben. galatasaray'ın taraftar sayısının daha çok olduğu biliniyor. ama hadi elimde bir bilgi yok, o da yirmi beş milyon olsun. geriye yirmi - yirmi beş milyon türk kalıyor. e bunun futbolla ilgilenmeyeni var, bursalısı var, trabzonlusu var, diğer anadolu kulüplerini tutanları var. sonra ben de soruyorum, ulan hiç mi beşiktaşlı yok? ya da fener'le cimbomun 25'er milyon olduğu yerde beş on milyon mu bu beşiktaşlılar? fener yönetimi ya üsturupsuz salladı ya da ben bir şeyleri hesaba katmadım.
dünya çapında 25 milyondan bahsedilmiştir. diye düşünüyorsun ama o da tutmuyor 25 çok in in. şike kulübü olma yolundadır.
fazla söze gerek yok, izlenmesi yeter:

(bkz: (vid #24048))

biz istanbul'un işgal yıllarından, ingiliz baskısından çıktık. türk'ün gururu olduk. moralin en bozuk olduğu yıllarda, türk'ün yenilmeyeceğini kanıtladık. işgal altındaki istanbul'a, ingiliz takımlarını yenerek moral verdik.
biz vatanı işgal edilmiş bir ülkenin takımıyken bile yılmadık.
bu zamanlarda olanlar ne ki?
2006 ve 2007 yıllarının uefa kupası sampiyonu sevilla'yı şampiyonlar ligi çeyrek finalinde elemiş takım.

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=advBpWoz5lw)
hala sayfasında şerefle ilgili videolar paylaşılmaktadır. çok komik.
hiçbir takımın dostluğuna asla ihtiyacı yoktur.
küme düşürülürse hepiniz aç kalacaksınız.
futbolcularınız maaşlarını bile ödeyemeyeceksiniz.
suçu sabit görülene kadar şampiyonlar ligi' ne katılma hakları alınmayacakmış.
küme düşürülmesi halinde aç kalmamıza neden olacak takımmış. futbolcu maaşlarını bile ödeyemezmişiz lan. vay amk.

demek sadece sivasspor ve eskişehirspor' un değil tüm takımların futbolcu maaşlarını ödüyor adamlar.

düşürmeyin lan. naaparız biz febe olmadan.
Resmi yayın organı olarak yayın yapan gazetenin bile küme düşmesine kesin gözle baktığı takımdır.
(bkz: fenerbahçe nin utanmadan mağduru oynaması)
görsel
Fenerbahçeli değilim hatta futbolla çok ilgim yok ama bu son şike olaylarında Türk futbolunun bütün kirli işleri için Fenerbahçe günah keçisi seçilmiş durumda. Bizdeki "Benden değilse yok olsun" mantığıyla Fenerbahçe linç edilmek istenmekte. Oysa bu olaylar sadece Fenerbahçe sorunu değil. Sağır sultanın bile haberdar olduğu kirli işler tüm futbol camiasına sinmiş durumda. Bu sebeple fenerli ya da değil tüm taraftarların, sorgulamanın bütün bir sistemi sorgulayacak bir biçimde yapılmasını talep etmesi lazım. Aksi takdirde sadece fenerbahçe üzerinden yapılan sorgulama bir göz boyama olarak kalacak ve sistem tümüyle temizlenemeyecektir.
bugün yine seni ağzına alacak köpekler salyalarını akıtarak. ama; elbet geçecek bu günler.
türk futbolunun üvey evladı.
© copyright 2005 - 2026