bugün
- marmaris datça yolu6
- asla dolandırılmayan insanların sırrı3
- ağırlık çalışmak3
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- her şeye sarımsak koyan insan3
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- pazara gidip kiraz çilek kayısı almak3
- srebrenica soykırımı7
- geri zekalı demek hakaret mi11
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- arkadaşlar sapık mısınız4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- penis boyu takıntısı5
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya voleybol maçı2
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği2
- dünya spor tarihinin en büyük ismi3
- saraca10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- anın görüntüsü14
- seni onaracağım diyen kadın3
- omlet limonlu mu olur sirkeli mi2
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- gençler iş beğenmiyor2
- kefir2
- boşnak kızları4
- saraca finch house32
- tuba büyüküstün4
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi2
- menemen11
- karşılıklı artılaşmak2
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap3
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu5
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- 500 liralık çorap giymek6
- magazin programları saçmalığı4
- isviçreli kızlar3
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız2
- gta 64
- nicki kısa olanın penisi küçük olur2
- siyahlar içinde bir kadın2
- sözlükte grup yapmak2
- portekizli manken correıa2
- arabası büyük olanın penisi küçük olur2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak4
- kiraz cicegi kolonyasi45
- zall vs biscolata erkeği3
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
(bkz: direnvekümedekalfenerbahçe)
biz elde ettiğimiz başarılarla sizin kolunuzu kestik..siz ise yaptıgınız bu sakar bir arastırmayla sakalımızı kestiniz unutmayın ki kesilen kol bir daha cıkmaz ancak kesilen sakal daha gür çıkar..
fenerbahce yoksa türkiye yoktur.
fenerbahce yoksa türkiye yoktur.
eğer ki fenerbahçemizin yöneticileri bu ahlaksızlığı yaptıysa siktir etmesini biliriz. sonuçta yöneticiler gelip geçicidir. biz kalıcıyız. fakat, bu soruşturma sonucu başkan aklanırsa bize laf söyleyenler, o kadar iftira atanlar nasıl yerlerinde duracaklar? önce soruşturma bitsin sonra sokun laflarınızı sözlük yazarları. fenerbahçe düşse dahi biz yanındayız, en azından kaptanımıza yuhalayacak kadar onursuz değiliz.
hakkında şike soruşturması yürütülen takımım. normaldir. o kadar söylentiden, yaygaradan sonra bunun olacağı belliydi. iyi de olmuş. bu şekilde şuçsuzluğumuz ortaya çıkınca ağlayan bebelerin de sesi kesilmiş olur.
oldu ki fenerbahçe gerçekten böyle pis olaylara karışmışsa* düşürülsün arkadaş. hatta bir alt lige de eksi puanla başlasın. aziz efendi de böyle bir şey yapmışsa müebbet hapis yatsın. ama;
yukarıda bazı arkadaşlar daha şimdiden 'fener şike yaptııı bank asyaaaa öhüeee' diye mal mal şeyler yazmış. ulan amına koyim soruşturma bu, gözaltı. yani daha bi skim olduğu yok. şüphelenmişler almışlar içeri. daha birşeyin olup olmadığı belli değil. he varsa yazarsın dalganı da geçersin. benim merak ettiğim eğer olaylar temiz çıkıp da herkes aklanırsa o entrylerinizi nerenize sokacaksınız?
oldu ki fenerbahçe gerçekten böyle pis olaylara karışmışsa* düşürülsün arkadaş. hatta bir alt lige de eksi puanla başlasın. aziz efendi de böyle bir şey yapmışsa müebbet hapis yatsın. ama;
yukarıda bazı arkadaşlar daha şimdiden 'fener şike yaptııı bank asyaaaa öhüeee' diye mal mal şeyler yazmış. ulan amına koyim soruşturma bu, gözaltı. yani daha bi skim olduğu yok. şüphelenmişler almışlar içeri. daha birşeyin olup olmadığı belli değil. he varsa yazarsın dalganı da geçersin. benim merak ettiğim eğer olaylar temiz çıkıp da herkes aklanırsa o entrylerinizi nerenize sokacaksınız?
sevgilimin zorla tutturup, üzerine zorla formasını giydiğim takımdır.
fakat şimdi sevmeye başladım.
fakat şimdi sevmeye başladım.
sadece başarılarının altında şike aranan, başarısız olduğu dönemler de rakiplerinden zerre şüphelenilmeyen türkiye'nin en büyük spor kulübü.
borsadaki hisseleri taban yapmış olan spor kulübüdür.
an itibariyle hisseleri borsada yaklaşık yüzde 20 değer kaybeden takımdır. borsayı takip eden biri olarak ve çevremdeki borsa ile uğraşan fenerbahçelileri bildiğimden, bu hisseyi alan çok fenerli olduğu tahmin edilebilir bir şey. şu durumda takımımızı her koşulda yalnız bırakmayız diyen fb taraftarı neden takımlarını satışa getiriyor anlamak güç? sonra da edebiyat yaparlar fenerbahçe sevgisi felan diye.
bank asyada başarılar dilenesi takım.
takım kaptanlarını yuhalayacak kadar onursuz değil bazıları futbolcularını dövecek kadar onursuzdur. şampiyon olamadığınız zaman kovalanan futbolcu ve teknik direktörünüz de gözlerimizin önünden gitmiyor açıkçası. ayrıca bir de alex in arabasının tekmelenmesi ve önünün kesilmesi olayı var ki hepsi bu taraftarın ne kadar şerefli olduğunu gösterir!!!
istisnalar müstesnadır ama ne taraftarda iş var ne yönetimde.
ceza almasanız bile bu kir size yeter!
gidin kumda oynayın hadi.
takım kaptanlarını yuhalayacak kadar onursuz değil bazıları futbolcularını dövecek kadar onursuzdur. şampiyon olamadığınız zaman kovalanan futbolcu ve teknik direktörünüz de gözlerimizin önünden gitmiyor açıkçası. ayrıca bir de alex in arabasının tekmelenmesi ve önünün kesilmesi olayı var ki hepsi bu taraftarın ne kadar şerefli olduğunu gösterir!!!
istisnalar müstesnadır ama ne taraftarda iş var ne yönetimde.
ceza almasanız bile bu kir size yeter!
gidin kumda oynayın hadi.
bu güne kadar yaptığı şikelerden şüphelenilen fakat ispatlanamayan, ama şimdi yakayı ele veren ülkemizin güzide kulübüdür...
ve ayrıcana, şampiyonlar liginde oynamayı hayal ederken, sarı ve lacivert renkleri ile, spor toto 1.ligine daha çok yakışacağını ve renk getireceğini düşünüyorum...
ve ayrıcana, şampiyonlar liginde oynamayı hayal ederken, sarı ve lacivert renkleri ile, spor toto 1.ligine daha çok yakışacağını ve renk getireceğini düşünüyorum...
küme düşürmeye hiçkimsenin bi yerlerinin yemeyeceği takımdır. bu takım bu ülkenin en büyük takımlarından biridir, milyonlarca taraftarı vardır, ki böyle büyük bir takımın taraftarının gözü döndüğünde neler yapabileceğini hepimiz az çok tahmin ederiz. futbolu spordan ayrı gören, ona din gibi bağlanan binlerce insanın bulunduğu bu ülkede, kalkıp da sen fenerbahçe'yi küme düşürüyorsan, ya ileri görüşlülükten yoksun bir insansındır ya da ülkeyi birbirine düşürmek hoşuna gidiyordur.
ülkenin başındakilere şike soruşturması ne zaman açılacak, gerçekten merak ediyorum.
ülkenin başındakilere şike soruşturması ne zaman açılacak, gerçekten merak ediyorum.
bir galatasaraylı olarak bile hakkında çıkan ve şike ve teşvik suçlamalarına üzüldüğüm spor klubüdür. 9 ayrı dalda faaliyet gösteren ve yurtiçinde bu dallarda 5'inde şampiyonluk yaşayan bir klubün bu kadar darmadağın ve afişe edilmesi gerçekten spor sevenleri üzen bir durumdur. herşeyin neticelendirilip bir yargıya varılmadan hüküm verilmesini doğru bulmuyorum. şike vardır ya da yoktur onu adaletsiz ve taraflı türk adaleti ve kurumları belirleyecektir. ülkenin bütün önemli ve yönetici vasıflı adamları ergenekondan içirde tutulup ağzıları kapatılmıştır ve bu da fenerbahçe spor klubünün ergenekonudur. yakında halk ve taraftarlar da ergenekondan içeri tıkılırsa yüce adalet derim...
görsel
görsel
sarı-lacivert renklere aşık biri olarak söylüyorum; eğer aziz yıldırım ve/veya herhangi başka yöneticiler iddia edildiği gibi böyle çirkin işlerin içinde bulunduysa en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. ama her şey ispatlanmadığı sürece, camia olarak kenetlenip, son ana kadar gözaltındaki yönetici ve futbolcularımızın arkasında duracağız.
bu entry'i 2 ay evvel girmiştim. bilgiye, belgeye gerek yok, ne mal olduğunu herkes biliyordu bu takımın.
renkleri ve sevdalısı biri olarak gerekirse uğruna ölebileceğim takımım.sana birşey olmayacak ve söz yine baharlar gelecek.
"itin duası kabul olsa gökten kemik yağar" sözünü son 2 gün ve ilerideki bir kaç gün boyunca benimsemesi gereken kulüptür.
17 takım birleştiler bir bok yapamadılar şimdi saçmasapan suçlamalar eşliğinde yargıdan medet umuyorlar.
bakın söylemeyi en çok sevdiğim ingilizce kelimeyi söylüyorum sizler için;
(bkz: pathetic)
17 takım birleştiler bir bok yapamadılar şimdi saçmasapan suçlamalar eşliğinde yargıdan medet umuyorlar.
bakın söylemeyi en çok sevdiğim ingilizce kelimeyi söylüyorum sizler için;
(bkz: pathetic)
hala 17 takım birleşip dava açtı sanan taraftara sahip takım. 1 yıldır bütün takımlar izleniyordu ve açık veren kulüpler davalı oldu. davanın davacı tarafı yok. adam olsaydınız da şike yapmasaydınız şerefsizler. sonra da 17 takım edebiyatı yapıyorlar. sizin karşısınızda şu an 17 takım değil 17 gardiyan var.
operasyonun sebeplerini, fenerin masa başı oyunlarını, lobi faaliyetlerini zaten sağır sultan bile biliyordu. bu yüzden "fenerasyon" tabiri bile yaygınlaştı.
emniyet herkesin bildiği şeyleri kanıtlamış sadece, tebrik ederim iyi iş çıkarmışlar anlaşılan.
emniyet herkesin bildiği şeyleri kanıtlamış sadece, tebrik ederim iyi iş çıkarmışlar anlaşılan.
göt vermeyi seven diğer 17 takım taraftarlarının her gece bir hakim, savcı, avukat yarrağı yemesinden mütevellit, hakkında kesin olarak şike yapmış gibi konuştuğu kulüp.
adam olsaydınız da sahada yenseydiniz götverenler.
adam olsaydınız da sahada yenseydiniz götverenler.
gözaltı olayları başladığından beri koşuşturma içinde olduğum olayları net bir biçimde yorumlayıp rahatlamak adına 2 gündür yakından takip ettiğim takımım.birçok telefon görüşmesi yaptım.bunların sonucunda bu gözaltıların nedeni belli oldu.futbol federasyonuna girmek isteyen cemaate aziz yıldırım son zamanlarda sürekli direniyordu.cemaatin en büyük düşmanı haline geldi kısa süre içinde aziz yıldırım.bu yüzden aziz yıldırımı karalama ve bitirme operasyonunun düğmesine basıldı.bakın çok ilginç ne tesadüftür ki! ergenekon savcısıyla bu gözaltı emirlerini veren savcı aynı kişi.bak şu allahın işine sen.
(bkz: seni sahipsiz sananın boynuna tasma takarız)
(bkz: seni sahipsiz sananın boynuna tasma takarız)
yöneticisinden taraftarina, gazetecisinden hedesine kadar bi acayip olan kulüp.
aga bu adamlar cok tuhaf... eminim ki, su anki durumda besiktas veya galatasaray olsaydi "yapanlar cezasini ceksin ve allah belalarini versin!" deyip, takimina yine de destek olurdu. sonucta takimina her konumda sahip cikmak normaldir.
ama tv'de gördügüm kadariyla, adam'in biri cikip "hepinizin anasini aglatiriz! bizimle ugrasmayin savas cikar! ikinci lige düssek bile, süper ligden daha renkli olur!" gibi, mafyavari aciklamalar yapiyor. nesiniz lan siz?
tabii bu sözlerim tüm fenerlilere degil! sagduyuyla yaklasan fenerliler de var, ama bunlarin sayisi oldukca az. o yüzden kurunun yaninda yas da yaniyor...
aga bu adamlar cok tuhaf... eminim ki, su anki durumda besiktas veya galatasaray olsaydi "yapanlar cezasini ceksin ve allah belalarini versin!" deyip, takimina yine de destek olurdu. sonucta takimina her konumda sahip cikmak normaldir.
ama tv'de gördügüm kadariyla, adam'in biri cikip "hepinizin anasini aglatiriz! bizimle ugrasmayin savas cikar! ikinci lige düssek bile, süper ligden daha renkli olur!" gibi, mafyavari aciklamalar yapiyor. nesiniz lan siz?
tabii bu sözlerim tüm fenerlilere degil! sagduyuyla yaklasan fenerliler de var, ama bunlarin sayisi oldukca az. o yüzden kurunun yaninda yas da yaniyor...
aziz yildirim gözaltındaysa,
alex de souza'yı da alın en çok golü o attı!
guiza'yı da alın buca'ya o çaktı!
volkan'ı da alın kendi evinde gol yememe rekorunu kırdı!
35 milyon taraftari da alın en çok desteği onlar verdi!
en kötü günümüz bugünse; biz bugün de fenerbahçe'liyiz
alex de souza'yı da alın en çok golü o attı!
guiza'yı da alın buca'ya o çaktı!
volkan'ı da alın kendi evinde gol yememe rekorunu kırdı!
35 milyon taraftari da alın en çok desteği onlar verdi!
en kötü günümüz bugünse; biz bugün de fenerbahçe'liyiz
itibarı zedelenmiş kulüp.Aynı zamanda taraftarının da itibarı zedelenmiştir. Çünkü çok çok azı "böyle şampiyonluk olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi." diyebilecek insanlığı gösterebilmiştir.
Gerçi Fenerbahçe şampiyon olsun da türk futbolunun nereye gittiği hiç önemli değil bazı kafalara göre.Şike mi yapılmış,ahlaksızlık mı yapılmış hiç mühim değil. Yeter ki şampiyon olsun Fenerbahçe.
Çünkü fenerbahçe taraftarı her zaman söylüyorum iyi gün taraftarıdır.
Belki de aziz yıldırım şike yapmadığı için gözaltına alınmıştır.Diğer türlüsünden kimsenin şüphesi yok çünkü.
Eee,Yarın ne olacak peki?
Hemen söyleyelim yarın aziz yıldırım çıkacak.Yarın sanki fenerbahçenin neredeyse tüm yönetimi ligi kirlettiği yetmiyormuş gibi bütün takımın tarihini de kirletme yüzsüzlüğünü göstermelerine karşın fenerbahçe taraftarları "temiz şampiyonluk" diye bık bık ötecek.Burası türkiye.
Ve hepimiz filmin sonunu bilsek de izlemeye devam edeceğiz..
Gerçi Fenerbahçe şampiyon olsun da türk futbolunun nereye gittiği hiç önemli değil bazı kafalara göre.Şike mi yapılmış,ahlaksızlık mı yapılmış hiç mühim değil. Yeter ki şampiyon olsun Fenerbahçe.
Çünkü fenerbahçe taraftarı her zaman söylüyorum iyi gün taraftarıdır.
Belki de aziz yıldırım şike yapmadığı için gözaltına alınmıştır.Diğer türlüsünden kimsenin şüphesi yok çünkü.
Eee,Yarın ne olacak peki?
Hemen söyleyelim yarın aziz yıldırım çıkacak.Yarın sanki fenerbahçenin neredeyse tüm yönetimi ligi kirlettiği yetmiyormuş gibi bütün takımın tarihini de kirletme yüzsüzlüğünü göstermelerine karşın fenerbahçe taraftarları "temiz şampiyonluk" diye bık bık ötecek.Burası türkiye.
Ve hepimiz filmin sonunu bilsek de izlemeye devam edeceğiz..
şimdi hacılar, sakin olun, yani bu kadar da bağırıp küfür edilecek bir durum yok ortada.
öncelikle, bir soruşturma var ortada, göz altı süreçleri ve iddianameler var, deliller var.
şimdi, ortada şike varsa zaten 17 takımı yenmiş olmanızda bir şey ifade etmiyor.
kendi kendinize ulan bizim takım bizi aldattı demiyor musunuz? biz sevindik ama, hakkıyla değil, şike ile şampiyon olmuş demiyor musunuz? şike ile filan olsun şampiyon olalım yeter diyen guruh hiç bu söylediklerinden utanmıyor mu mesela?
elbetteki fenerbahçe büyük bir camiadır. ama bu tür olaylar her zaman olmaz.
italya'daki şike iddalarından sonra küme düşürülen juventus taraftarları, takımına sahip çıktı ama bu işlere karışan ve takımının adını karıştıran yöneticileri ve futbolculara da açtıkları pankartlar ve yaptıkları açıklamalarla hadlerini bildirdiler.
soruşturma devam ediyor, polisin elinde olan deliller ne derece güçlü, ve bu soruşturma ne kadar haklı bilinmiyor, takıma sahip çıkılabilir, hak veririm ama, benim takımımı bu kadar dile düşürecek bir başkanım olsaydı başta ben küfürü ona basardım.
öncelikle, bir soruşturma var ortada, göz altı süreçleri ve iddianameler var, deliller var.
şimdi, ortada şike varsa zaten 17 takımı yenmiş olmanızda bir şey ifade etmiyor.
kendi kendinize ulan bizim takım bizi aldattı demiyor musunuz? biz sevindik ama, hakkıyla değil, şike ile şampiyon olmuş demiyor musunuz? şike ile filan olsun şampiyon olalım yeter diyen guruh hiç bu söylediklerinden utanmıyor mu mesela?
elbetteki fenerbahçe büyük bir camiadır. ama bu tür olaylar her zaman olmaz.
italya'daki şike iddalarından sonra küme düşürülen juventus taraftarları, takımına sahip çıktı ama bu işlere karışan ve takımının adını karıştıran yöneticileri ve futbolculara da açtıkları pankartlar ve yaptıkları açıklamalarla hadlerini bildirdiler.
soruşturma devam ediyor, polisin elinde olan deliller ne derece güçlü, ve bu soruşturma ne kadar haklı bilinmiyor, takıma sahip çıkılabilir, hak veririm ama, benim takımımı bu kadar dile düşürecek bir başkanım olsaydı başta ben küfürü ona basardım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar