bugün

fenerbahçe

hakkında şike soruşturması yürütülen takımım. normaldir. o kadar söylentiden, yaygaradan sonra bunun olacağı belliydi. iyi de olmuş. bu şekilde şuçsuzluğumuz ortaya çıkınca ağlayan bebelerin de sesi kesilmiş olur.

oldu ki fenerbahçe gerçekten böyle pis olaylara karışmışsa* düşürülsün arkadaş. hatta bir alt lige de eksi puanla başlasın. aziz efendi de böyle bir şey yapmışsa müebbet hapis yatsın. ama;

yukarıda bazı arkadaşlar daha şimdiden 'fener şike yaptııı bank asyaaaa öhüeee' diye mal mal şeyler yazmış. ulan amına koyim soruşturma bu, gözaltı. yani daha bi skim olduğu yok. şüphelenmişler almışlar içeri. daha birşeyin olup olmadığı belli değil. he varsa yazarsın dalganı da geçersin. benim merak ettiğim eğer olaylar temiz çıkıp da herkes aklanırsa o entrylerinizi nerenize sokacaksınız?
© copyright 2005 - 2026