bugün
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- tecavüze ceza önerisi7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- erkek olmanın çok zor olması5
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- ctrlx abla12
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- sözlük kızlarının ayak falları7
- anne baba özlemi3
- coco star5
- ölümüne galatasaraylıyız2
- sözlük kızlarının kombileri7
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- ai ai diyen yazar3
- ben aslında kızım7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- yazarların en muhteşem özelliği5
- antipanik8
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- hard seven kız3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- oytunkaran'ı özlemek6
- gocu31
- kitap okuyan erkek9
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- o son birayı içmek5
- cilgincapkin7
- özgür özel7
- hurma2
- uyku öncesi ritüelleri2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- başbiraderin edirneli olması2
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- rastgele diyalog etkileşimi3
- silvermist8
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- kemal kılıçdaroğlu36
açılımı future creation united kingdom olan ingiliz markası.
aslen french connection united kingdom olan markanın tescil adıdır. kuruluşunda hiç bir özellik olmayan marka ciddi anlamda bir dahine fikir ile büyük bir ticari kurnazlık sergilemiş ve markanın baş harfleri olan "fcuk"'yi giysilerinde kullanmaya başlamıştır.
ilk bakışta fuck gibi algılanan fcuk kelimelerinin yer aldığı t-shirtler bir aralar yok satıyordu.
bu t-shirtlerde "fcuk you" "nice fcuk" "fcukin' is good" gibi şeyler yazmaktaydı.
ilk bakışta fuck gibi algılanan fcuk kelimelerinin yer aldığı t-shirtler bir aralar yok satıyordu.
bu t-shirtlerde "fcuk you" "nice fcuk" "fcukin' is good" gibi şeyler yazmaktaydı.
inanılmaz güzel t-shirtler üreten marka..bagdat caddesinde şubesi vardır..
"too busy to fcuk" seklinde yazısı olan tshirt ureten gıyım markasıdır.
duydugum en gerizekalica dusunulmus marka ismi. neymis efenim fuck'i hatirlatiyormus ama fuck degilmis. ne oldu yani fuck'i animsatinca cok karizma bi marka mi oldun, ya da ustunde 'too busy to fcuk' yazinca cok siradisi, asi bir insan mi oldun nedir. hayir yani komik desen komik de degil. 'skindirik bir lafa benzetip yozlasmis salak genclerin ilgisini cekelim' dusuncesiyle kurulmus ve amacina ulasmis bir marka.
türkiye'de de satılan bir ingiliz markası. ayazağa taraflarında fabrika satış mağazası bulunur ve * 2ytl'ye tshirt alınacak kadar ucuzdur. sonuç itibarıyla giyilesi bir marka olup ayazağa'daki şubesi tavsiye edilir.
not: klasik bir fabrika satış mağazası gibi hareket ederler açılış kapanış saatinden tutunda istediğiniz bedeni bulma konusunda bile sorun yaşayabilirsiniz. *
not: klasik bir fabrika satış mağazası gibi hareket ederler açılış kapanış saatinden tutunda istediğiniz bedeni bulma konusunda bile sorun yaşayabilirsiniz. *
internette, gravitilerde, ve bilimum küfür edilmemesi gereken yerde fuck yerine geçen sözcüktür.
gelmiş geçmiş en akıllıca düşünülen marka ismi.
akıllıca derken yanlış anlaşılmasın, kafası piçliğe çalışan yönetici arkadaşlara hitaben sarf edilmiş kelamdır.
akıllıca derken yanlış anlaşılmasın, kafası piçliğe çalışan yönetici arkadaşlara hitaben sarf edilmiş kelamdır.
.... kiss me
. fcuk me böyle bir tshirtü vardı.
bunu giyenler kazaya uğramış olabilir.
kiss diyodu öptüm fcuk yazıyomuş ne bilim ben fuck anladım daldım hakim bey ben suçsuzum ingilizcem yeterli değil hakim bey.
. fcuk me böyle bir tshirtü vardı.
bunu giyenler kazaya uğramış olabilir.
kiss diyodu öptüm fcuk yazıyomuş ne bilim ben fuck anladım daldım hakim bey ben suçsuzum ingilizcem yeterli değil hakim bey.
furnication control under the king .
bağdat caddesi şubesi kapandıktan sonra yeniden şube açmamış, cadde gençliğini fcuk'suz bırakmış marka.
yrrak şeklinde taklidinin çıkmasını dilediğim markadır. bakalım kimler yerli malını tercih edecek.
ingiltere nin önemli saat markalarından french connection un kısa adıdır.
ismi yanlış okunmaya çok müsait olan bir marka.
(bkz: fcuk club)
feramon içerdiği iddia edilen özellikle erkekler için olanı çok çarpıcı olan parfüm.
parfüm ve tişörtleri başarılı olan markadır.
tişört tasarımları en azından kahveye çıkacak durumdadır.
tişört tasarımları en azından kahveye çıkacak durumdadır.
güncel Önemli Başlıklar