bugün
- çay koymak mı katmak mı7
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- ruh halini tek cümlede anlatmak7
- arkadaşlar ben saksı değilim4
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- irmik helvası3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- misafirliğe gitmek iyi değildir2
- çay katüüm mü daayı3
- karımla evlendiğime bin pişmanım2
- kezo osuruğu2
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- tarımdan paradoksa evrim2
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- en son aldığınız iltifat2
- amerika iran savaşı2
- bulgar ötv si2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- ciguli kral4
- göbek eritme taktikleri2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- hindistanlı kızlar5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- cehaletln cazibesi11
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- ülke whatsapp grubu kurmak2
- gazete arşivi3
- nato zirvesi2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- görükle2
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- en güzel kahve2
- allah atatürk ten razı olsun4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- mısır3
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- 19 haziran 2026 meksika güney kore maçı2
- aykolik'in ayak bastığı şehirler2
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- pandela4
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- ismail kartal13
- yunan kültürü vs türk kültürü8
- sekerlivanilinn4
milliyetçi insanlardır, solcular faşist olmaz anarşist olur. nedenini sonra açıklarım size.
solcu idolojisini sadece kemalizm sanan mahlukatların kullanmadığı kelime.
Herhangi bir konuda hdpliler'den farklı düşüncelere sahip kimselere verilen ad.
benimdir.
faşistim amına koyim ne olacak !? faşistim ! gerektiği yerde her insan az da olsa faşisttir.
faşistim amına koyim ne olacak !? faşistim ! gerektiği yerde her insan az da olsa faşisttir.
insanlarda görmekten en nefret ettiğim ideoloji mi desem bok mu desem bilemedigim seydir. Hümanist olun az. Yaradılanı sevin yaradandan ötürü. Ağzınızla kirlettiğiniz bir ırka mensup doğmuş olabilirdiniz. "All we need is emphaty friends" şarkısını onermemi saglayan başlıktır vesselam.
bazı soytarıların devletin her kurumuna kendi siyasi görüşünü despotça kabul ettirmeye çalışması, toplumun her kesimine güç gösterisi yapıp sindirmeye çalışması, kendi zenginlerinden oluşan bir üst sınıf kurup, ekonominin mutlak hakimi olmak istemesi, toplumun ve devletin zararına olsa dahi her türlü ahlaksızlıkla iktidarını korumaya çalışması ile kendini belli eder.
kendilerinin ve destekçilerinin sonları istisnasız olarak çok feci olmuştur.
kendilerinin ve destekçilerinin sonları istisnasız olarak çok feci olmuştur.
kendimizce ve bir takım bilgilerle değer biçtiğimiz, yargıladığımız düşünce sistemidir.
farklı bir açıdan bakar isek, sonradan kazanılan ya da doğuştan empoze edinilendir.
farklı bir açıdan bakar isek, sonradan kazanılan ya da doğuştan empoze edinilendir.
(bkz: ota boka faşist diyen cahil)
Ota boka söylenen kelimedir hatta boka bile faşist diyenler çıkabilir.
kürtlere gör kürt olmayan herkestir.
Kediden tulumba tatlısı yapan ateistin afyonda tiner çeken dindar halidir.
türkiyeyi çok seviyorum diyince bile faşist diyebilirler size, çünkü bilgisi olmadan konuşan insan çok sonuçta.
italyan milliyetçilerini tanımlamak için kullanılır.
yada acıkca kürtleri sevmiyorum demeniz sizi faşist yapmaz çünkü neden sevmediğiniz önemlidir. çünkü ben türküm o ise kürt o yüzden sevmiyorum demediğin sürece faşist değilsindir o yüzden kendini zorlama birilerini sevicem diye, faşist olmadıgı halde biçok kişi kendini öyle sanabilir denyolar yüzünden, ha benim ülkemin insanını öldürücek ama ben kin duyunca faşist olcam... faşistlik bi kere başlı başına yalnız bişeydir, faşistlik sebebin kendisidir, ortada sebep sonuç olmadan nefret etsen tamamda sana milyonlarca zararı dokunan toplulugu sevmek zorunda değilsin. faşist olmamak bütün topluluklara eşit bakmak değildir yada kendi ırkınla diğer ırkları bir görmek değildir.
babamın deyimi ile ;
solcuların kendilerine karşı gelen herkese kullandığı tabir.
başka bir açıklaması olamaz.
saygılar.
faşistim, faşistsin, faşist ve faşistiz, faşistsiniz, faşistler.
solcuların kendilerine karşı gelen herkese kullandığı tabir.
başka bir açıklaması olamaz.
saygılar.
faşistim, faşistsin, faşist ve faşistiz, faşistsiniz, faşistler.
yeni nesil terörist savunması.
Faşizm, ilk olarak Benito Mussolini tarafından Ulusal Faşist Parti'nin kurulması ile ortaya çıkan, otoriter devlet üzerine kurulu bir radikal milliyetçi yönetim sistemidir.
içinde türk, türkiye, bayrak, vatan vs kelimeler kullanmanızın akabinde duyacağınız kirli yaftadır. Gerçek faşizm için (bkz: 120 days of sodom) falan seyredin sonra tekrar konuşalım.
Edit:imla
Edit:imla
Kürt milliyetçilerinin, pkk sevdalılarının vatanına sevdalı insanlara yapıştırdığı kalıp.
kürt çocuk ölünce göbek atan, türk asker ölünce ağzından tükürükler saçan tip.
kimse ölmesin amk. sizin gibi gerizekalılar ölsün sadece.
kimse ölmesin amk. sizin gibi gerizekalılar ölsün sadece.
Modern ülkelerde siyasi anlamda kullananına 'mal' gözüyle bakılan eski kelime.
Solcu numarasi yapan kürt ırkcıları.
Faşist sadece kendi düşüncesinin doğru olduğuna inanan ve diğer insanların düşüncesine saygı göstermeyen hatta diğer insanları da kendi gibi düşünmeye zorlayan insana denir.
anladınız mı mk salakları, markaların önünde tc olur faşist derler, türk olur faşist derler, salak mısınız olum siz? aydın ya da entel mi oluyosunuz böyle aptal şeyler yapınca? adamın sinirini bozmayın bir sikimden çaktığınız yok daha faşist nedir onu bilmiyonuz mk. sonuna kadar tarihinle, aklına gelen her olay ile övün sen türk, kudursunlar bunlar. mk malları. alttaki yazarın dediği gibi kimseye dayatma yok bişey yok sikik kafalarıyla gelip birde utanmadan "yarı aydınım yaşım32" diyor mesajdan, yav siktir ordan geri zekalı aydınmış.
anladınız mı mk salakları, markaların önünde tc olur faşist derler, türk olur faşist derler, salak mısınız olum siz? aydın ya da entel mi oluyosunuz böyle aptal şeyler yapınca? adamın sinirini bozmayın bir sikimden çaktığınız yok daha faşist nedir onu bilmiyonuz mk. sonuna kadar tarihinle, aklına gelen her olay ile övün sen türk, kudursunlar bunlar. mk malları. alttaki yazarın dediği gibi kimseye dayatma yok bişey yok sikik kafalarıyla gelip birde utanmadan "yarı aydınım yaşım32" diyor mesajdan, yav siktir ordan geri zekalı aydınmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar