bugün
- sözlüğün en kötü yazarları12
- mossad'ın pkk planını türkiye'ye kim sızdırdığı10
- büyük günah işleyen kimsenin durumu8
- kolye7
- uslu durursanız vajinamı görebilirsiniz3
- 50 tl vs true ile bir gün6
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak8
- vadesini doldurmuş kibir7
- hatay usulü soslu döner2
- abd iran ateşkesinin sınanması2
- kadınları itici yapan detaylar10
- büyük meme varoşluğu2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek4
- 6 haziran 20265
- beşiktaş3
- araba ön camına güneşte ne konulur4
- evli bir kadınla birlikte olmak2
- küçük memedeki hayat doluluk6
- boş kategoriler kullanan toplum4
- büyük meme gören erkeklerin daha uzun yaşaması2
- yasemin sakallıoğlu7
- 2026 haziran ayının cumartesi günleri2
- kul hakkı yemek4
- görünme arzusu ve bilinme korkusu arasındaki araf4
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- güne bir söz bırak4
- kırmızı5
- sevişmek istediğiniz ünlüler3
- trabzonspor3
- bilgili yazarlar2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın5
- musa anter'i nasıl bilirdiniz3
- kürtçe ıslık çaldığı için hapsi istenen kürt3
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- meyveli soda içen erkek2
- degersiz hissettirmek3
- erkekler neye aşık olur sorunsalı4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- rümeysa eker11
- taşkınlığı keşfeden zihin4
- tanrının insana verdiği en büyük ceza3
- flört uygulamalarında algoritma hatası3
- modern felsefede tefekkür olmaması3
- homeros devrinde yüce dangalak olmak2
- beyaz tenli olmak6
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- birader hedesi3
ayıran anlamına gelir. hz. ömer'in lakabıdır. hak ile batılı birbirinden ayıran anlamında verilmiştir ona bu lakap. farik ve mümeyyizdeki farik sözcüğü ile aynı kökten gelir.
ayrıca hayatım boyunca en çok duyduğum isim.
ayrıca hayatım boyunca en çok duyduğum isim.
iyiyi ve kötüyü birbirinden kolayca anlamına gelir. Bu özelliği sayesinde, adaleti ile nam salmış Hz.Ömer'in lakabı olmuştur.
bir erkek adıdır.
(bkz: zeki kayahan coşkun)
(bkz: zeki kayahan coşkun)
FARUK Türkiye'de en çok kullanılan 43. isim (... 41. burcu, 42. cem, 43. faruk, 44. orhan, 45. derya, ...). Ülkemizde yaklaşık her 304 kişiden birinin adı FARUK ve ismin yaygınlık oranı binde 3.29.
FARUK adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 13-02-2009 19:56 itibariyle yaklaşık 236,629 kişinin isminin FARUK olduğu ve FARUK isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3910 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
FARUK adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 8.54 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,615 FARUK yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada FARUK sayısı her yıl 22 kişi artıyor.
FARUK Türkiye'nin en yaygın 43. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 43. ad ise Howard ismi. FARUK adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 41. Gregory 42. Eric 43. Howard 44. Susan 45. Anne isimleri de sayılabilir.
http://www.ismiDidikle.com dan alınmıştır.
FARUK adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 13-02-2009 19:56 itibariyle yaklaşık 236,629 kişinin isminin FARUK olduğu ve FARUK isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3910 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
FARUK adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 8.54 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,615 FARUK yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada FARUK sayısı her yıl 22 kişi artıyor.
FARUK Türkiye'nin en yaygın 43. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 43. ad ise Howard ismi. FARUK adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 41. Gregory 42. Eric 43. Howard 44. Susan 45. Anne isimleri de sayılabilir.
http://www.ismiDidikle.com dan alınmıştır.
cem yılmaz gösterisinde "fa! fa!" diyerek kalan, hayali sahsiyet.
ing. farooq
*
*
bkm mutfak hıyarlı baba skecinde sürekli "neredesin geri zekalı" şeklinde babasının çağırdığı karakter.
hıyarlı yarrağğğ skecine o ismi uygun bulan moronlara ve sülalesine rahmet okuması muhtemel kişilerin ismidir...
ozelliklerini gayet net olarak tasidigim ismim olur kendisi.
--kadrinin götürdüğü yere git--
+ ahhhh yarabbi bir de lady diana öldü dediler. ahh şu paparazziler yok mu? hanımefendi kusura bakmayın bu saatler uyuma saatlerim ama yatamıyorum, çünkü geceleri uyuyamam ben. 27 senedir gördüğüm en güzel rüya sizsiniz. bana isminizi bağışlar mısınız?
- faruk.
--spoiler--
işte bu sahneden beri faruk bir gay ismi olarak kalmış aklımda. ne zaman bir faruk görsem bu sahne gelir aklıma. faaaağğruuk derim içimden kendi kendime.
+ ahhhh yarabbi bir de lady diana öldü dediler. ahh şu paparazziler yok mu? hanımefendi kusura bakmayın bu saatler uyuma saatlerim ama yatamıyorum, çünkü geceleri uyuyamam ben. 27 senedir gördüğüm en güzel rüya sizsiniz. bana isminizi bağışlar mısınız?
- faruk.
--spoiler--
işte bu sahneden beri faruk bir gay ismi olarak kalmış aklımda. ne zaman bir faruk görsem bu sahne gelir aklıma. faaaağğruuk derim içimden kendi kendime.
doğru ile yanlışı birbirinden ayıran anlamına gelir. hz.ömer'in lakabıdır.
güzel isim.
Bir kuzenimin adıdır.
güncel Önemli Başlıklar