bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- enteresan beddualar9
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- seni hayata bağlayan şey8
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- dövmesi olan yazarlar6
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- kendini beğendirmek2
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- nervio'nun kedi kumu5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- türkiye a milli futbol takımı14
- kimseyle tanışamamak2
- siz yazın ben yatıyorum3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- sevgilisini paylaşan adam3
- treni kaçırmak5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- vurduran erkek davranışları3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- ankara mı istanbul mu9
- platonik aşk5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- gavat bir insan olmak3
- berberlere zam gelmesi7
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- crrc corporation3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- jd vance2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- spino2
Çıkmasını heyecanla beklediğimiz oyundur.
bu oyundan umutluyum klasik bir ubisoft oyunu olduğu için korsana hızlı bir şekilde yenik düşecektir.
Oyunun fragmanında diktatör castillo'nun çok sevdiğim bir kesiti var:
"Our people, they don't know how to be happy. They are torn apart by opinions, noise, indecision strangled by their own freedom and even if you have love in your heart, even if you want what's best for them if you only want to save them from themselves they will hate you diego. Everything you say, do, believe will be wrong."
insanları ne kadar da güzel özetlemiş.
"Our people, they don't know how to be happy. They are torn apart by opinions, noise, indecision strangled by their own freedom and even if you have love in your heart, even if you want what's best for them if you only want to save them from themselves they will hate you diego. Everything you say, do, believe will be wrong."
insanları ne kadar da güzel özetlemiş.
3. Seriden sonra bilgisayarımın dayanamadığı RPG oyunudur. 4 ü yükleyeyim dedim emektar duman atacaktı. Üzülüyorum.
Ubisoft'un büyük bir potansiyeli heba ederek eline yüzüne bulaştırdığı bir oyun kesinlikle şüphesiz.. Özellikle alternatif sonların sayısı daha fazla olmalı idi devrimden sonra kimin başa geçeceğine karar verseydik mesela. Diktatörü indirdikten sonra devrimci lider diktatörleşseydi ve bu sefer de istersek ona karşı savaşsaydık daha hoş olurdu..
bu seri çok iyi başlamıştı ama ilerledikçe saçmaladı. aynı commandos gibi.
acaba alsam mı, bana yardımcı olur musunuz... grafik yönüyle öyle ahım şahım bir şey değil. rakiplerinden en az beş sene geride kalmış gibi.
Heralde en rezil Far Cry oyunu. Evet oyunu doğru dürüst oynamadan yazıyorum, çünkü bir oyun gerçekten ilk bir saatinde birini bu kadar nefret ettirebilir. Oyun aşırı gerçekçi olmaya kasmış ama mekanikler hiç oralı değil gibi, daha ilk dakikadan seviye 1-2-3 lootlar, ateş modlarındaki farklılık falan, tam tersine bir yapıda gibi. Tema aşırı uyumsuz. Keza oyunun aşırı mekanik mekanikoğlu hissettirmesi de cabası. O kadar kabız da açılıyor ve berbat bir hikaye girişi var ki, ilk görevin sonrasında dedim yokum.
Oyunun performans dertleri de mevcut. FPS'in kıçı başı ayrı oynuyor.
80 GB'lık bir data artığı bu oyun.
Oyunun performans dertleri de mevcut. FPS'in kıçı başı ayrı oynuyor.
80 GB'lık bir data artığı bu oyun.
eski rx 6600 ümde 1080p ultrada 100 fps, rx 6700 xt de 2k ultrada 90 fps, rx 7900 xt de 2k ultrada 130-140 fps veriyor, allah aşkına nasıl bir fps sorunu yaşıyorsunuz da bunu sözlükle paylaşma gereği hissettiniz hayretler içerisindeyim!
Saçmalık. 5 inci seriyle aynı lan bu. At var helikopter var. Bir yerden bir yere gitmek için neden ata bineyim helikoptere binip hallederim işimi. Saçma salak hep aynı görevler. Parama acıdım. Almayın aldırmayın arkadaşlar.
Geçenlerde aldığım ve bu sefer şaşırt be dediğim ama heyhat önceki serilerde ne varsa bunda da aynısını gördüğüm sıkıcı oyun. Abicim biz kaç sefer artık bölgeyi kırmızı flamadan mavi flamaya döndereceğiz he kaç sefer. Artık değiştirin şu hikayeyi yeter.
Far cry 7 de bir şeylerin değişeceği söyleniyordu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar