bugün

/262
başkalarının hayatlarını elimiz çenemizde saatlerce izlediğimiz site.
iki gecedir boka sarmıştır. girmesi bi dert çıkması bi dert.
son haliyle bildiğin yuva yıkan konumuna geçmiştir. hareketler dökümü kısmından beğeni/yorum/fotoğraf gibi katkılarının listesini görebiliyorsun, eyvallah. sadece bu açıdan değerlendirince evet insan bi dönüp napmışım ben diye merak edebilir. ama hemen üst kısmındaki hedef kitlesi sadece ben olan hareketleri de dahil et dediğinizde, facebook üzerinde yapmış olduğunuz kişi aramaları da dahil olmak üzere, her hareketi göstermesi sanki biraz abartıya kaçmış gibi. gibi mi ne gibisi amk bunları es kaza şifrenizi bilen biri görse sıçtık amına koyim. sil sil bitmez de, her hareketin dökümü mü tutulur lan?
şuan bende acayip mala bağlamış durumda olan sosyal site.
unlike butonu eklenmedikce, tıfılların mekanı olmaya devam edecek oluşum.

sıfır demokrası, neden sadece beğenme seçeneğimiz olsun arkadaş.
Windows 8 phone telefonlarda bir değişik olan sosyal ağ. Windows 8 phone temasına benzemiş ama çok karışık olmuş, yinede sevdim.
bazı tiplerin bıkmadan hergün girip özlü söz yazdığı site

üstelik başlayanı da tutamıyorsun paragraf paragraf üstüne yardırıyor

zannedersin acıların çocuğu emrah...
profil sayfasıyla oynama yapmışlar. zuckerberg!'de bi durmadi gitti.
acayip yakışıklı erkeklerin bulunduğu mekan. ahanda kanıt.
görsel
çok ilginç mekan, çok.

şizofrenleri de ortaya çıkarmamıza yardımcı olan sosyallik şeysi.

misal benim yakın bir arkadaşım, paso bir şeyler yazıyor ve de paylaşıyor. ama bir allahın kulu ben de dahil ne yorum yazıyor ne de beğeniyor. bu arkadaşta salak salak devam ediyor.
ha yonja ha facebook. zıvanadan çıkmış, sosyal paylaşımdan çok amele pazarına dönmüş.
bir türk yapar ancak dedirten olaylar, bu dua yı paylaş yok öpücük paylaş bu ne la böyle.

(bkz: facebook un bokunun çıkması)
bugün arkadaş listemde olmayan birine mesaj atmak istediğimde bende 0,53 TRY talep eden kokuşmuş internet portalı.

ücret ödemek istemiyorsanız mesajınızı karşı tarafta mesaj alındığına dair herhangi bir bildirim göstermeyen diğer kutusuna düşürüyormuş.

anlamak güç kim facebook'tan mesaj atmak için ücret öder ki?

tanımadığı kişilerden mesaj almak istemeyenleri korumak için yapılmış desek zaten çeşitli ayarlarla bunu engellemek mümkün.

senelerdir aktif bir facebook kullanıcısı olarak bu uygulama bende hayal kırıklığı yarattı diyebilirim.
en popüler sosyal paylaşım sitesi.
twitterle olan yarisinda en gec 1 yil kadar geri dusecek paylasim sitesi.
Boku çıkmış sosyal paylaşım sitesi .

(bkz: Bokunu Çıkartmak)
apaçilerin mekanıdır fotoğrafların altında

for isteyen kalp koysun, açıklamalı for, oha for, oha taş vb.. yazar

kızlara selam yazdığınızda ise ; oha resmen yavşadı, oha bide sikseydin vb şeyler yazar.
yaratıcı insanlara denk gelebileceğiniz topluluk.
görsel
kendini sürekli yenileme uğraşlarında olan amacına ulaşamayıp gittikçe çirkinleşen kadınlar gibi.
arkadaş listemizde ekli olmayanlara atılan mesajları ücretli yapmasıyla akıllarda "yarraklara mı geliyorlar da bu kadar düştüler acaba?" sorusunu uyandıran firma.
çok gereksiz bir sosyal site. samimiyetsizlik diz boyu. sadece ergenlerin ve yaşını başını almış insanların aktif olarak kullandığını site. yaşını başını almışlar da zaten okey için giriyorlar.
beğeni almak için arkadaşların mesaj ile uyarıldığı site.
kendime bazen üyeliğim olmadan ne yapıyordum? sorusunu sormama sebep olmuştur.

dipnot: gerçi oldu da ne oldu ? demiyor da değilim.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/kezban-406303/

şöyle tipleri artık daha kolay deşifre etmemize yol açmış sosyal paylaşım sitesi.
borsada 26 dolar seviyelerindedir.
artan rakipleri ve belli bir noktadan sonra insanların daha az kullanmaya başlaması sonucu reklam gelirleri azalmıştır.
şirket çare olarak her şeyden para kazanmak için yeni yeni icatlar çıkarmaktadır ancak sonu pek iyi gözükmemekle
birlikte 20 doların altına inecektir bir zaman sonra.
sevgilini sürekli online görüyorsan iyiden iyiye gıcık alabileceğin sosyal ağ.
© copyright 2005 - 2026