bugün

/262
Hakkında söylenilen saçma şeylere bakıp bakıp güldüğüm site. Millet 1 milyar kişiyi bile toplu halde küçümseyecek duruma gelmiş. Ne kadar da laf atılsa dünyanın en büyük sosyal paylaşım platformu olmakla beraber 'nefret ediyorum' diyenlerin bile gizlice kullandığı sitedir. twitter denen özenti gençlik platformundan kat kat iyi ve kullanışlıdır.

Edit: tamam anlıyorum ama bu kadar eksi oyun ne lüzumu vardı lan...
hiç ilgilimi çekmeyen, hala neye yaradığını anlayamadığım ve asla katılmayacağım site.
görüşmek istediğim arkadaşlarımla zaten görüşüyorum, ne gerek var böyle saçma şeylere.
8 ay gibidir donuk bırakılmış, mümkünse çözülmemesi gereken hesaba sahip olan sosyal ağdır.
zaman tüneli bokunu getirmesiyle sayfaları takip edemediğim site.
bazılarının resmine bi bakıyosun "best model of the world" gerçekte bir görüyosun "zort of the tırt" *
ergenlerin akınına uğrayarak eski popülerliğini yitirmiş paylaşım sitesi. twitter daha rafine bir ortam sunuyor.
"okul arkadaşlarını bulma" temeliyle hizmet vermeye başlayan; bugün ise taziye mesajlarının dahi yazıldığı, kurulan gruplarla memleketin kurtarıldığı, sloganların atıldığı, geyiğin tavan yaptığı boş zaman geçirme ünitesi.*
son zamanlarda artık herkesin birbirinden özenti olarak türkçe kurallarına uyarak yazmaya çalıştığı site. çok şükür, allahıma binlerce şükür ki w, x, q gibi harflerle benimle anlaşmaya çalışan bir tek arkadaşım olmadı ama yine de ben nokta, virgül, büyük harf gibi şeyleri kullanmaya gayret ediyorum 1-1.5 yıldır. ve arkadaşlarım ve çevremdekiler buna yeni yeni geçiyorlar bir de bana hava atmaya çalışıyorlar. pezevenkler!
liseli ergenlerin işgal etmiş durumda olduğu paylaşım sitesi.
görsel
apaçi ergenlerin istilasıyla eski popülerliğini kaybetmiş site.

--spoiler--
annemin üstüne yemin ediyorum bu yazıyı okuyup paylaşıcam
--spoiler--

yazan bi resim gördüm anasayfamda.

böyle paylaşım mı olur. yazan zaten gerizekalı da paylaşanlar hep mahalle gençleri.
yazık!
hesabımı tamamen sildiğim sosyal paylaşım sitesi.
(bkz: zaman kaybı)
zamanında "yaa ne feysbuğuu yaa, açmam ben oğlum boşuna konuşma" dediğim ve arkadaşımın bana cevaben "feysbuk hesabı açmamak yoktur, geç açmak vardır" sözünü haklı çıkartan zımbırtı.
bir nesili yok eden sitedir. gençler bilinçsizce saatlerce içinden çıkmayarak araştırmacı ruhlarını körertmiştir. koca internet tek bir sayfayla sınırlanmıştır.*
geçici olarak ulaşılamamaktadır. ulaşan varsa bana bi söylesin gari.
ileti yazdığımda yaşadığım il yerine beni çok daha farklı bir ilde gösteren höde. sorunu da bir türlü çözemedim
arkadaşlık siteleri içerisinde en büyük olanı. Sahibini, sayılı zenginler arasına sokan site. 40 milyar üzerinde günlük tıklama sayısı var.
günden güne popülaritesini yitiren site.
görsel
görsel
şu an açılmayan site.
an itibariyle sıçmış site. açılmıyor efendim hareket ettiremiyoruz.
bu siteden herhangi bir fayda sağlayan yazarlardan bilgi almak isterim. kime sorsam hiçbir faydası olmadığını söylüyor ama bu amk yerin nasıl oluyor da yüz milyonlarca aktif üyesi oluyor anlamış değilim. anlayan, ufku geniş yazarlar varsa özel mesaja beklerim.
görsel
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026