bugün
- çocuğa yabancı isimler vermek5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi3
- havalar da ısındı10
- futbol12
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- ona bir şey söyle19
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- hep kendini suçlamak12
- 2026 dünya kupası8
- winamp msn messenger half life windows 984
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- arkadaşlar bakar mısınız10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- en iyi süper kahraman dizisi2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- hangi manifest kızısın10
- yalnız yaşamak12
- hazır mantı6
- mısır2
- belçika2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- güne bir şarkı bırak6
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- yks'ye öylesine girmek2
- allah2
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- sigarayı tersten yakmak4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- araplaşmış türkler3
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- türkçe ezana kuduran türk3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- ergenlikten kişilik analizi2
- devlet bahçeli4
- götü büyük kadın3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
sürekli can yücelin sözlerinin döndüğü sitedir.
yasal ve kendi isteğinizle kendinizi fişlediğiniz yer.
çok garip, polis ota boka fişliyor diye ağlayan insanların burada bütün şahsi bilgilerini sergilemeleri. çok acayip, çok.
çok garip, polis ota boka fişliyor diye ağlayan insanların burada bütün şahsi bilgilerini sergilemeleri. çok acayip, çok.
facebook'a verdiği kıçı kırık bilgilerine ulaşıldığını ve böylece fişlendiğini sanan gençliğin kendini ne boklar sandığına dair ip ucu veren sosyal paylaşım/arkadaşlık sitesi.
insanı insanlığından tiksindiren, çıkar için ruhunu satmışları rahatca görebileceğiniz mekandır. bazen ana avrat küfredip çıkasım geliyor içinden. çıkar uğruna ülkesini satanlarla aynı mekanda olmak kanıma dokunuyor amk. bazı insanların kafasını taşla ezmek istiyorum. sonra bunun ne korkunç birşey olduğunu anımsayıp o insandan fersah fersah uzaklaşıyorum. geberin amınakoduklarım.
bu facebook yüzünden özel hayat denen bir şey kalmadı kardeşim. elalem ailevi özel fotolarını atar oldu. evinde donla gezip fotosunu faceye atan tipler bile var. insanların birbirlerine: bak ben mutluyum imajı vermeye çalışmaları çok mantıksız ve yersiz bir durum. ben hesabımı kapattım kurtuldum. oh bee.. dünya varmış. bence sizde kapatın hem özel hayatınızı ve kendinize ait türlü düşüncelerinizi başklarıyla paylaşmamış olursunuz. hem de zamanınızı boşa harcamakan kurtulursunuz.
yakışıklı erkanlardan bolca bulunan sitedir.
son bir buçuk saat içinde zırt pırt hesaba ulaşılamıyor hatası veriyor. şimdi de uyarı verdi bakım çalışması var sonra tekrar dene diye. lan acaba faşist timeline rejimine geçirecekleri gün mü bugün? ne güzel de gidiyorduk halbuki ertelemişlerdi vs..
şu saatlerde şu saçma sapan soruyu sıklıkla gördüğüm sosyal zımbırtı.
Ekmeğinin Üzerindeki ' Allah ' Yazısını Kaç Kişi Beğenir ? işin enteresan kısmı bunu şu an 5.303 kişi beğenmiş. lan derin mevzulara girmese neler neler yazacam da mevzu derin reis. elimi kolumu bağladı pezeveng. ona kızmıyorum da o beğenen beş bin kişiye aslında neler demek isterdim.
Ekmeğinin Üzerindeki ' Allah ' Yazısını Kaç Kişi Beğenir ? işin enteresan kısmı bunu şu an 5.303 kişi beğenmiş. lan derin mevzulara girmese neler neler yazacam da mevzu derin reis. elimi kolumu bağladı pezeveng. ona kızmıyorum da o beğenen beş bin kişiye aslında neler demek isterdim.
Bedavacı insanların ve kendini bir şey zannedenlerin yeri.
"Peygamber efendimizin ayakkabısını Allahını seven paylaşsın" , " Ulu önder Atatürk'ün Takım elbisesini Kaç türk paylaşır? ". Gibi paylaşımları beğenip paylaşan arkadaşlarımdan nefret ediyorum.. Hepsini tek tek sildim ve rahatladım..
telefon numarası isteyip, vermeyince hesap kapatan. fake hesap açamaz olduk amk. yakında üyelerden kimlik numarası filan isterse şaşırmam.
yenilikleri insanlara kabul ettirme gücüne hayran olduğum site. gerçekten çok zeki bir tasarım ekipleri var bence. her yaptıkları değişiklik önce büyük tepki çekiyor, sonrasında kabullenilip gidiliyor. zaman tüneli de kabul edilecek. nitekim gayet de güzel bir tasarım. saygılarımı sunarım.
insanların sıkılmadan saatlerce baktığı sosyal paylaşım sitesidir. ayrıca sürekli bir yenilenme içerisinde olan ve bunu kullanıcılara zorla yaptıran sitedir
ilk açıldığı zaman bir şeye benzeyen fakat daha sonraları milletin akın akın üye olduğu ve her cins insanın bulunabileceği bir paylaşım sitesi, her ne kadar amacından saptırılıyo olsa da hala garip bir şekilde takılanlar var.
sosyal paylaşım sitelerinin devlerindendir. insanların sürekli iletişim içinde olmalarını sağlar. bağımlılık yapabilir aman dikkat.
not: bir de sürekli değiştirmeseler şu siteyi daha mutlu olacağız.
not: bir de sürekli değiştirmeseler şu siteyi daha mutlu olacağız.
az önce onun hesabına, fotoğraflarına bakıp ağlamaya başladım. sonum hayrola.
not: allah belanı versin mark.
not: allah belanı versin mark.
uygulamaları sayesinde mark zuckberg' ü ara ara saygıyla andığımız site.
uygulamaları sayesinde mark zuckberg' ü ara ara saygıyla andığımız site.
hastası olunan sözler, iz bırakan kitap cümleleri, akıllara kazınan bilmemneler falan gibi başlıkları sırf feysbukta şekil yapıp beğeni kazanmak için takip ettiğimi anladım lan ben. bildiğin postmodern apaçi çıktık iyi mi. bi can yücel patlatıyorum bi küçük iskender. değme keyfime, havama. yakında uff snn be slk da yazdım mı tamamdır. bu kişi şunu seviyor bunu sevmiyor yazan oklardan da paylaşıcam birazdan. amına goyim zükerberg.
bağımlılık yapan bir sosyal paylaşım sitesidir .
uzak durulması gereken ahlaksızlık yuvası. bu sitede fotoğraflarını paylaşan insanlar şunu hiç düşünmezler mi? o fotoğraflar bir takım kişilerin elinde montajlanabilir ve aleyhinde kullanılabilir. düşünsene evleniyorsun ve birden mailinde çıplak bir fotoğrafın çıkıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar