bugün
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi10
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek8
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması8
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- yeni biriyle tanışmak6
- numb2
- anın görüntüsü17
- hangi manifest kızısın11
- kelle2
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey4
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- hep kendini suçlamak12
- yaşadım demek için ne yapmalı2
- havalar da ısındı10
- daha 172
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- ona bir şey söyle19
- istanbul şu an 26 derece2
- futbol12
- winamp msn messenger half life windows 984
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- 2026 dünya kupası8
- arkadaşlar bakar mısınız10
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- yalnız yaşamak12
- kuran-ı kerim3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- hazır mantı6
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- eşekistan2
- true'ya arkadan sahip olmak15
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- güne bir şarkı bırak6
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- günün şiiri6
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- en iyi süper kahraman dizisi2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- sigarayı tersten yakmak4
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
zaman tüneline geçmesini geçtim, ilişki durumunda çığır açmış , yaklaşık 10 çeşit ilişki durumu getirmiştir. eskiden ilişkisi var - ilişkisi yok vardı , şimdi maşallah ebesinin hörekesine kadar çeşit var.
şu an medeni halim eşinden ayrı.yarım saat sonra dul ve ya boşanmış olarak değiştireceğim. sıradan deniyorum tüm medeni durumları.
ha bir de, zırt pırt ilişkisi var ilişkisi yok yapanlara kafam da girsin ayrıca.
şu an medeni halim eşinden ayrı.yarım saat sonra dul ve ya boşanmış olarak değiştireceğim. sıradan deniyorum tüm medeni durumları.
ha bir de, zırt pırt ilişkisi var ilişkisi yok yapanlara kafam da girsin ayrıca.
renginin neden mavi olduğuna dair, kurucusunun renk körü olduğu ve mavi rengi ondan tercih ettiği söylenmektedir.
ilkokul arkadasını bulmak olarak algılanan site türüdür. neden ilkokul arkadaşımı bulayım ki sorusunun cevabını bir türlü veremeyen sitedir.
ipad uygulamasını retina ekrana göre güncelleyen fakat timeline'ı hala getirmeyen şirket. zaman tünelinde bu kadar ısrarcı olup da ipad'e getirmemek de ilginç.
facebook hesabı olmayan birisi için* pekte bir şey ifade etmeyen site.
Mark Eliot Zuckerberg'in ordusu.
şu an var belki ama yakında bu site sayesinde çok farklı iş alanları oluşacak. beğenme ve yorum yapma gibi işler. hatta büyük ihtimalle bu site üzerinde deneyim bile arayacaklar. 3 yıllık facebook üyesi aranıyor şeklinde ilanlar görebiliriz gazetelerde.
artık eskisi gibi girilmeyen site, kaç yıl oldu profil resmim aynı.
ilişkilerin ömrü kısalttığı gerçek, şöyle ki;
8 ay çıktığım kız arkadaşımın facebook hesabı yoktu.Daha sonra açtı ve beni aldattığını öğrendim.işte böyle kısaltıyor.*
8 ay çıktığım kız arkadaşımın facebook hesabı yoktu.Daha sonra açtı ve beni aldattığını öğrendim.işte böyle kısaltıyor.*
ergenlerin değil, canı sıkıldığı için yapacak işi olmayan insanların kullandığı sitedir. hepimiz her gün internette vakit geçiren, deyim yerindeyse "öldüren" insanlarız. ancak facebook artık gerçekten çok tatsız bir mekan olmuştu. benimki de uzun bir süredir kapalı, açar mıyım bilmiyorum ama zannetmiyorum. insanların maddi, manevi sahip olduklarını "paylaşma" adı altında hava atmak için kullanmalarından çok sıkıldım.
ha bu siteyi keyifli kullanan yok mu? var tabi. bizim örneğin, 2012 mezunları diye bir grubumuz vardı, halen vardır herhalde, orada geyik yapardık, derslerle ilgili bilgi alışverişi vs. yapardık... ancak onun da cılkı çıkmıştı en son. şu an ne durumda bilmiyorum. ancak bildiğim şey şu: facebook'a giren insanların %100ü, bakın %99 bile demiyorum, daha geniş çevreleri olsa, daha çok hobileri olsa, daha fazla aktivite ile uğraşıyor olsalar, can sıkıntısı yaşamasalar, o siteye girmeyecekler. samimiyet aradan çıktığı için, ben de facebooktan çıkıyorum.
ha bu siteyi keyifli kullanan yok mu? var tabi. bizim örneğin, 2012 mezunları diye bir grubumuz vardı, halen vardır herhalde, orada geyik yapardık, derslerle ilgili bilgi alışverişi vs. yapardık... ancak onun da cılkı çıkmıştı en son. şu an ne durumda bilmiyorum. ancak bildiğim şey şu: facebook'a giren insanların %100ü, bakın %99 bile demiyorum, daha geniş çevreleri olsa, daha çok hobileri olsa, daha fazla aktivite ile uğraşıyor olsalar, can sıkıntısı yaşamasalar, o siteye girmeyecekler. samimiyet aradan çıktığı için, ben de facebooktan çıkıyorum.
bazı tanımadığım insanlar "senin hattın faturalı mı?" diye soru soruyorlar sohbette. neyin nesi anlayamadım. niye sordun diyince cevap da vermiyorlar.
aldıktan tam 3 yıl sonra farkedip hemen dondurduğum sitedir. Farkettiğim şey acaba kaç kişi bağlantımı beğendi şu düşmanım kötü yorum yapıp etrafıma rezil etti mi kim ne yazmış hayat akıp gidiyor ve sen bu siteye bağımlı kalıyorsun. Okul, çevre herşeyin bu site oluyor ve bir süre sonra kapatmaya insan korkuyor. boş uğraş.
kendisine 'beğenmedim çok boktan olmuş' butonunun eklenmesini istediğim asosyal iletişim ağıdır.
insanlar eşi dostu orda diye sarkıntılık yapmıyo birbirine.
yoksa yonja gibi olsa yonjayı sollardı.
yoksa yonja gibi olsa yonjayı sollardı.
13 yaşından küçükleri almayan (!) bir site . Sahibi Mark okuldan atılması üzerine rastlantı sonucu açmıştır. maliyeti 40$dır. Şimdi ise adam paraya para demiyor.
kimsenin beğenmediği, ama ne hikmetse herkesin sike sike kullandığı sosyal paylaşım sitesi.
akp gibi lan bu.
akp gibi lan bu.
artık kabak tadı vermiştir. arkadaşlarla iletişim için kullanılmaktadır.
son 5 aydır sadece 3 tane arkadaşımla konuşmak için kullandığım sosyal ağ. artık klişe ergen iletilerinden, akrabaların birbilerine yazdıkları mesajlardan( "selam cansu, çok güzel çıkmışsın teyzem, annene babana selamlar, gömdüm bye."), fikri olmadan zikri olan andavallardan dolayı sadece twitter'da takılmayı vacip kılmıştır. artık şunu hissediyorum facebook'a karşı: online bir oyunda son seviyeye gelmişim tüm itemlerim her bi bokum var. doydum artık mark zuckerberg daha fazla ısrar etme.(sorun sen değilsin biliyorsun öylesine saçmaladım bunu.) evet.
en son 2007 yılında biraz güzeldi işe yarıyordu, şuan tek amacı liselilerin birbirinin yazdığı amansız hayata küskün mesajlarını beğenme ve ''tutthum bunu khanqaxD'' şeklinde yorum yazdığı site.
soru vesvesesi çıkmasına rağmen hala sözlükte anketler yapılması bir boka yaramamıştır.
şu sıralar bir tane çocuğun üstünden prim sağlayan -afedersiniz- orospu çocuklarıyla kaynayan sosyal paylaşım sitesi. sokayım böyle sosyalliğe, paylaşıma.
çocuğun resmini vermek istemiyorum. sebebi, yayılmasın. orada kalsın. görmesin daha fazla kimse.
çocuğun tipi biraz bozuk. gelişimini tamamıyla gerçekleştirememiş.
birileri çıkmış üstünden rant sağlıyor.
ulan o çocuğun ilerde yaşayacağı travmadan, özgüven eksikliğinden haberin var mı senin ?
gözün renkli olduğu, kalçaların dolgun olduğu için mi bu özgüvenin ?
bizlerde dalga geçtik zamanında apaçi tiplerle. biz de vurduk, yıktık.
ama bu olay çok farklı. apaçi tiplerle çok farklı..
o istemedi bu şekilde olmayı.
bazen bütün insanlardan utanıyorum lan.
utanıyorum sizden, önyargılarınızdan..
çocuğun resmini vermek istemiyorum. sebebi, yayılmasın. orada kalsın. görmesin daha fazla kimse.
çocuğun tipi biraz bozuk. gelişimini tamamıyla gerçekleştirememiş.
birileri çıkmış üstünden rant sağlıyor.
ulan o çocuğun ilerde yaşayacağı travmadan, özgüven eksikliğinden haberin var mı senin ?
gözün renkli olduğu, kalçaların dolgun olduğu için mi bu özgüvenin ?
bizlerde dalga geçtik zamanında apaçi tiplerle. biz de vurduk, yıktık.
ama bu olay çok farklı. apaçi tiplerle çok farklı..
o istemedi bu şekilde olmayı.
bazen bütün insanlardan utanıyorum lan.
utanıyorum sizden, önyargılarınızdan..
bedava olduğu günden beri seviyenin ölçülemediği sitedir.
çoğu insanın aslında it gibi korktuğu ama kullanmaktan da vazgeçmediği sanal iletişim sitesi.
başlığın altına yazılan ilk entry ve son sayfaları okuyunca hayatımıza nasıl bu kadar hızlı ve etkili girebildiğine şaşırdığım sosyal paylaşım sitesidir. şahsi kanaatim gereksizdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar