bugün
- sözlüğe gelince alınan koku8
- kimseyi memnun edememek4
- insanın bu hayattaki amacı8
- erikli su5
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- ışıktan daha hızlı olan şey5
- gulmekicinyaratilmis4
- intihar etmek3
- yaya geçidinde yayaya yol vermemek3
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması8
- idare etme aynen iade et2
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi6
- peş peşe iki aracın çarptığı 4 yaşındaki çocuk2
- murat kurum3
- ab'nin türkiye'deki terör örgütlerini beslemesi4
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi5
- beşiktaş gain fenerbahçe beko maçı3
- otobüs2
- akademisyen egosu2
- teoman duralı2
- milli takımın 6 puanla grubu lider bitirmesi2
- ortamda herkesi birbirine dolduran kadın2
- mel mel bakan gibson abazanlığı2
- ona bir şey söyle20
- ketçapla güzel giden yiyecekler12
- anın görüntüsü18
- altılı masa diye kıçını yırtıp sonra dama çıkmak2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak12
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi11
- son 20 yılın en gıcık lafı16
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik12
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi2
- sigarayı tersten yakmak9
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu8
- zamanda yolculuk5
- çocuğa yabancı isimler vermek9
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı9
- 12 saat çalışmak7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- hep kendini suçlamak12
- insan sanatsal bir varlıktır7
- bedava dopaminin bazen işe yaraması7
- türkiye nin en güzel kızlarına sahip şehirleri6
- eşek sucuğu7
1 saat kadar gezdikten sonra aşağıdakileri göreceğiniz sosyal ağ.
13-17 yaş aralığında bulunan gençler yaşamasa daha iyi diyorsun resmen.
'' iskender bir arkadaşıyla beraber starbucksta '' - (aslında sefaköy simit sarayın oturmakta olan genç)
'' fenev bizi bekle kadıköyü basmaya geliyoruz '' - (toplu halde 5 kişi üstüne koş 15 yaşında hipertansiyon hastası olacak çocuk)
'' Süper çekici emo kız resimli SseLin(ekleme abone ol) '' - ( abdullah türevi isimli bir genç, hırslı bir fameçocuk)
'' masaya oturunca başında bir büyük olucak agaaa!! '' - (kulağına bir damla bira damlatınca kusan çocuk)
'' oğuzhan sana 102 milyon oyun isteği gönderdi '' - (atom parçalar gibi tarla süren genç)
'' seni sevdim de ne oldu kıçın beni savurdu * '' - (karşı cins antiparatoneri -hesapta- asi romantik)
'' mekanın cnnt olsn karşm :'( '' - (3 ay da bir gördüğü ölen bir tanıdığının duvarına yazıcı vefakar)
'' metin2 çar satılık msj at '' - (götü internet cafe sandalyesi ile bütünleşmiş dolma parmaklı çocuk)
'' doğum günün kutlu olsun canım benim '' - (yolda görsün afedersiniz saat kaç? diyecek yakın ve can arkadaş)
'' atatürk'ü kimse unutturamaz!! izindeyiz atam!!! '' - ( nutuk/3. sayfayı 2. paragraftan okumaya başla tanırsa götüm)
'' akp'nin getirdiği yenilikleri, refahı, huzuru görmemeye devam edin! '' - (yorum yapmaya gerek yok zaten, koyun)
'' peygamberimizin sakal-ı şerifini kaç kişi beğenir <3 '' - ( mümin for facebook v2.1)
13-17 yaş aralığında bulunan gençler yaşamasa daha iyi diyorsun resmen.
'' iskender bir arkadaşıyla beraber starbucksta '' - (aslında sefaköy simit sarayın oturmakta olan genç)
'' fenev bizi bekle kadıköyü basmaya geliyoruz '' - (toplu halde 5 kişi üstüne koş 15 yaşında hipertansiyon hastası olacak çocuk)
'' Süper çekici emo kız resimli SseLin(ekleme abone ol) '' - ( abdullah türevi isimli bir genç, hırslı bir fameçocuk)
'' masaya oturunca başında bir büyük olucak agaaa!! '' - (kulağına bir damla bira damlatınca kusan çocuk)
'' oğuzhan sana 102 milyon oyun isteği gönderdi '' - (atom parçalar gibi tarla süren genç)
'' seni sevdim de ne oldu kıçın beni savurdu * '' - (karşı cins antiparatoneri -hesapta- asi romantik)
'' mekanın cnnt olsn karşm :'( '' - (3 ay da bir gördüğü ölen bir tanıdığının duvarına yazıcı vefakar)
'' metin2 çar satılık msj at '' - (götü internet cafe sandalyesi ile bütünleşmiş dolma parmaklı çocuk)
'' doğum günün kutlu olsun canım benim '' - (yolda görsün afedersiniz saat kaç? diyecek yakın ve can arkadaş)
'' atatürk'ü kimse unutturamaz!! izindeyiz atam!!! '' - ( nutuk/3. sayfayı 2. paragraftan okumaya başla tanırsa götüm)
'' akp'nin getirdiği yenilikleri, refahı, huzuru görmemeye devam edin! '' - (yorum yapmaya gerek yok zaten, koyun)
'' peygamberimizin sakal-ı şerifini kaç kişi beğenir <3 '' - ( mümin for facebook v2.1)
bütün akrabaların konuşlandığı albüm sitesi.
ingilizce'de baş harfi f ve son harfi k olan ikinci en ünlü kelimedir.
milletin vatan sevgisini en çok gösterdiği yerdir. sözde vatanperver gençler bu sanal ortamda çok fazla ve de güçlüdür. profil resminde bayrak atatürk resmi paylaşır 2 gün sonra o da yok olur. şehit haberleri gelir gene başlarlar fotolar yazılar paylaşmaya sonra yoktur. facebook insanların kendilerini "ben harbi vatandaşım" diye kandırmalarına yardımcı olan sosyal bir topluluktur.
an itibariyle girilemeyen sosyal ağ. block domain diyor.
herkesin deli gibi saydırdığı ama ne hikmetse deli gibi de kullanmaya devam ettiği sosyal (!) ağ. 3 ay öncesine kadar tamamen hesabımı sildim. gerekçeleri de zaten başlıkta defalarca yazılmış. google plus falan denedim ama orada da şizofren gibi hissediyordum kendimi. kimse yok lan. hiç kimse yok. ama ne yaparsın, hatun nerede bizim sosyal gençlik orada. yüzde 85'inin erkek olduğu bir sosyal ağda kim takılır ki? neyse, twitter'ımla mutluyum şimdilik.
kullanıcının mesajlarını kendinden sakalayan sosyal ağ. diğer bölümünü ilk defa açtığımda onlarca mesaj döküldü üstüme, nefes alamadım bi' an.
zaman tünelinden çıkmak için:
http://www.guncelkafe.com...linden-nasil-cikilir.html
http://www.guncelkafe.com...linden-nasil-cikilir.html
Toplum bireylerinie her yaptigini sergileme gibi bi karakter kazandirmistir.
Mumkun oldugunca insani demotive eden amacinin disinda kullanilan yahudi icadi.
1 yildir kullanmiyor ve sevgilimin ayaklarini opuyorum bana bu iyiligi yaptigi icin.
Uzak durun, sevdiklerinizden de uzaklastirin.
Mumkun oldugunca insani demotive eden amacinin disinda kullanilan yahudi icadi.
1 yildir kullanmiyor ve sevgilimin ayaklarini opuyorum bana bu iyiligi yaptigi icin.
Uzak durun, sevdiklerinizden de uzaklastirin.
En b'ktan paylaşım sitesidir. Özellik türkiyede öyle bir abartıldıki facebook telefonları çıkarıldı arkadaşlarım olmasa kapatıcam Msn gibisi varmı?
sizin ta yanınıza koyayım deme isteğini artıran ortam.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-242037/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-242037/
eski dostlukların; bu ilk okul arkadaşın olsun, lise olsun heleki ünversite arkadaşları göüşemediğin yanına gidemediğin biriyle, yakınlarınla, eşinle dostunla görüşebileceğimiz bi sanal ortam.
insanlığın gizlilik hayatını bitiren, planlıca yapılmış internet sitesidir.
bağımlılık yapan , sevgililer arasında kavgaya sebep olan tabi bazen de yeni bir arkadaşlığa iten internet sayfasıdır. eğlendirici yanı çoktur.
"Şu hatunu benim manitadan gizle" gibi seçenekler de eklenmesini istediğim site.
liseli ergenlerin klişe iletilerinden, milli,manevi ve çeşitli kutsal sayılan değerlerleri kullanarak rant elde etmek isteyen şuursuzlardan ve pc başında vatan kurtardığını sanan dingillerden(örnek:"8 şehit için 8 günde 8 milyon oluyoooozzz koşun gelin beğenin..!" yahut "allah ı seven 999.999.999 kişi arıyozzz!(facebook a kayıtlı üye sayısı kaçtı?)") bıktıktan sonra nadiren girdiğim sosyal paylaşım sitesi.
zamanı boşa harcartan insan da bağımlılık etkisi yaratan site.
zorunlu zaman tüneli için son 3 günü kalmış olan sosyal ağ platformu.
"hesabını dondurdun", "tekrar hoşgeldin" şeklinde mail hesabıma binlerce kez mail yollayan sinirlerini aldırmış müessese.
otu boku paylaşmaya başlanmadan evvelsinde hesabımı kapatmış olduğum site. ne mutlu bana.
abartılı kullanıldığı zaman, özel hayatı deşifre eden sosyal platform.
hakkında az şey bildiğimiz insanların dünya'sına girmemizi sağlarak bizleri bazen şaşkına çeviren ve bugün dünya'nın en büyük küresel şirketleri arasında sayılan sosyal paylaşım sitesi.*
hakkında az şey bildiğimiz insanların dünya'sına girmemizi sağlarak bizleri bazen şaşkına çeviren ve bugün dünya'nın en büyük küresel şirketleri arasında sayılan sosyal paylaşım sitesi.*
web haberlerine göre arama motoru kuracakmış ve bunun için 20 mühendisini harekete geçirmiş.
yolda görseniz "tipine sokayım senin" diyeceğiniz yeni nesil ergenlerin işgaline uğramış olan mekandır.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-244575/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-244575/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar