bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar17
- şeftali11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- mazot fiyatlarının suçlusu4
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- avukat kompleksi4
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- borsa6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- islamda namaz yoktur34
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlüğün reisi kim anketi19
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması5
- pestil4
- sulu yemek2
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- anın görüntüsü22
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bir erkeğe iltifat etmek7
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor7
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm3
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- imparator neron555
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması11
- bu yıl sevdam kim olsun3
- sevilen kıza cv yollamak5
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- en sevilen kemal sunal repliği2
- sözlüğün reisi kim14
- parcalandim toparlanamiyorum34
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- yazarların akşama dair planları6
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek6
- kurtlar vadisi pusu3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- gerçekliği bükmek2
- hikayenin devamını getir8
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- siyasetin özü cumhuriyet halk partisi2
- öcalan bahçeli birlikteliği4
- sözlükteki fetocular6
- g i l d e d l i l y15
- uludağ sözlük kızları telegram grubu3
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- imralı ülkü ocakları2
- sözlüğün kırbacı5
herkesin deli gibi saydırdığı ama ne hikmetse deli gibi de kullanmaya devam ettiği sosyal (!) ağ. 3 ay öncesine kadar tamamen hesabımı sildim. gerekçeleri de zaten başlıkta defalarca yazılmış. google plus falan denedim ama orada da şizofren gibi hissediyordum kendimi. kimse yok lan. hiç kimse yok. ama ne yaparsın, hatun nerede bizim sosyal gençlik orada. yüzde 85'inin erkek olduğu bir sosyal ağda kim takılır ki? neyse, twitter'ımla mutluyum şimdilik.
kullanıcının mesajlarını kendinden sakalayan sosyal ağ. diğer bölümünü ilk defa açtığımda onlarca mesaj döküldü üstüme, nefes alamadım bi' an.
zaman tünelinden çıkmak için:
http://www.guncelkafe.com...linden-nasil-cikilir.html
http://www.guncelkafe.com...linden-nasil-cikilir.html
Toplum bireylerinie her yaptigini sergileme gibi bi karakter kazandirmistir.
Mumkun oldugunca insani demotive eden amacinin disinda kullanilan yahudi icadi.
1 yildir kullanmiyor ve sevgilimin ayaklarini opuyorum bana bu iyiligi yaptigi icin.
Uzak durun, sevdiklerinizden de uzaklastirin.
Mumkun oldugunca insani demotive eden amacinin disinda kullanilan yahudi icadi.
1 yildir kullanmiyor ve sevgilimin ayaklarini opuyorum bana bu iyiligi yaptigi icin.
Uzak durun, sevdiklerinizden de uzaklastirin.
En b'ktan paylaşım sitesidir. Özellik türkiyede öyle bir abartıldıki facebook telefonları çıkarıldı arkadaşlarım olmasa kapatıcam Msn gibisi varmı?
sizin ta yanınıza koyayım deme isteğini artıran ortam.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-242037/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-242037/
eski dostlukların; bu ilk okul arkadaşın olsun, lise olsun heleki ünversite arkadaşları göüşemediğin yanına gidemediğin biriyle, yakınlarınla, eşinle dostunla görüşebileceğimiz bi sanal ortam.
insanlığın gizlilik hayatını bitiren, planlıca yapılmış internet sitesidir.
bağımlılık yapan , sevgililer arasında kavgaya sebep olan tabi bazen de yeni bir arkadaşlığa iten internet sayfasıdır. eğlendirici yanı çoktur.
"Şu hatunu benim manitadan gizle" gibi seçenekler de eklenmesini istediğim site.
liseli ergenlerin klişe iletilerinden, milli,manevi ve çeşitli kutsal sayılan değerlerleri kullanarak rant elde etmek isteyen şuursuzlardan ve pc başında vatan kurtardığını sanan dingillerden(örnek:"8 şehit için 8 günde 8 milyon oluyoooozzz koşun gelin beğenin..!" yahut "allah ı seven 999.999.999 kişi arıyozzz!(facebook a kayıtlı üye sayısı kaçtı?)") bıktıktan sonra nadiren girdiğim sosyal paylaşım sitesi.
zamanı boşa harcartan insan da bağımlılık etkisi yaratan site.
zorunlu zaman tüneli için son 3 günü kalmış olan sosyal ağ platformu.
"hesabını dondurdun", "tekrar hoşgeldin" şeklinde mail hesabıma binlerce kez mail yollayan sinirlerini aldırmış müessese.
otu boku paylaşmaya başlanmadan evvelsinde hesabımı kapatmış olduğum site. ne mutlu bana.
abartılı kullanıldığı zaman, özel hayatı deşifre eden sosyal platform.
hakkında az şey bildiğimiz insanların dünya'sına girmemizi sağlarak bizleri bazen şaşkına çeviren ve bugün dünya'nın en büyük küresel şirketleri arasında sayılan sosyal paylaşım sitesi.*
hakkında az şey bildiğimiz insanların dünya'sına girmemizi sağlarak bizleri bazen şaşkına çeviren ve bugün dünya'nın en büyük küresel şirketleri arasında sayılan sosyal paylaşım sitesi.*
web haberlerine göre arama motoru kuracakmış ve bunun için 20 mühendisini harekete geçirmiş.
yolda görseniz "tipine sokayım senin" diyeceğiniz yeni nesil ergenlerin işgaline uğramış olan mekandır.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-244575/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-244575/
zaman tüneline geçmesini geçtim, ilişki durumunda çığır açmış , yaklaşık 10 çeşit ilişki durumu getirmiştir. eskiden ilişkisi var - ilişkisi yok vardı , şimdi maşallah ebesinin hörekesine kadar çeşit var.
şu an medeni halim eşinden ayrı.yarım saat sonra dul ve ya boşanmış olarak değiştireceğim. sıradan deniyorum tüm medeni durumları.
ha bir de, zırt pırt ilişkisi var ilişkisi yok yapanlara kafam da girsin ayrıca.
şu an medeni halim eşinden ayrı.yarım saat sonra dul ve ya boşanmış olarak değiştireceğim. sıradan deniyorum tüm medeni durumları.
ha bir de, zırt pırt ilişkisi var ilişkisi yok yapanlara kafam da girsin ayrıca.
renginin neden mavi olduğuna dair, kurucusunun renk körü olduğu ve mavi rengi ondan tercih ettiği söylenmektedir.
ilkokul arkadasını bulmak olarak algılanan site türüdür. neden ilkokul arkadaşımı bulayım ki sorusunun cevabını bir türlü veremeyen sitedir.
ipad uygulamasını retina ekrana göre güncelleyen fakat timeline'ı hala getirmeyen şirket. zaman tünelinde bu kadar ısrarcı olup da ipad'e getirmemek de ilginç.
facebook hesabı olmayan birisi için* pekte bir şey ifade etmeyen site.
Mark Eliot Zuckerberg'in ordusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar