bugün

entry'ler (43)

new age müzik

huzur verici rahatlatıcı bir havası vardır. genelde new age tarzı müzik dinlerim ve çevremde merak edenlere de öncelikle can atilla yı tavsiye ederim. daha geçenlerde danışman hocama tavsiye ettim ve oldukça sevdi. (bkz: mara despina) (bkz: cariyeler ve geceler) bu tarz şeyleri sevmeyen kişilerden bırakın bu entel dantel işlerini diye cevap alsam da merak edenlere ve ilgisi olanlara şu kişileri özellikle tavsiye ederim

can atilla

loreena mckennitt

lisa gerrard

enya

yanni

enigma

18 yaşında milletvekili olmak

işimize gelince fatih'in istanbul'u fethettiği yaştayız deriz. her şeyi yapabiliceğimizi vurgularız. ama asıl mesele fatihin istanbulu fethettiği yaşta olmak değil fatihin istanbulu feth ettiği akıl yaşında olmakta. bu yüzden her 18 yaşında olan kişiyide etraftaki ergenlerle bir tutmamak gerek. zaten illa seçilecek diye de bir kaide yok. sadece hak tanınıyor.

hachiko a dog s story

izlediğim en güzel drama filmlerinden birisidir. sevgi sadakat bağlılık o kadar içtenlikle anlatılmış ki. kesinlikle tavsiye edilir.

boyunlarında haç taşıyan gotik türk kızları

özenti gençliktir bunların çoğu. doğru dürüst oturup araştırmamıştır bile. sorsan benim kararım benim tercihim derler farklıyım havalarında gezerler.

sigara kullanmayan sözlük yazarları

kötü kokmayan sağlıklı yazardır.

ali taran ve ayşe özyılmazel in boşanması

evlendikleri ne kadar bizi ilgilendiren bir durum değilse, boşanmaları da bir o kadar bizi ilgilendirmeyen durumdur. (yahu arkadaşım kim kiminle ne yapmış derdi bizi mi germiş )

en beğenilen kitaplar

Adam fawer' dan olasılıksız ve empati

12 angry men

her ne kadar sadece konusmaya dayalı diyip sıkıcı bulanlar olsada beğendiğim filmler arasındadır. gerçi sonunda suçluyu açıklasalardı daha da güzel olurdu.

satrançta bayanların iyi olmadığı gerçeği

kesinlikle katılmadığım bir durumdur.

özlem

baş edilmesi güç ağır duygu.

beş vakit namaz kılan genç

zamanın kıymetini bilen takdir edilesi örnek gençtir.

düşe kalka yürüyen ilişki

yol ver gitsin denilecek türden ilişkidir.

4 yillik universiteyi 7 yilda bitirememek

yan gelip yatanların, dersleri hafife alanların kacınılmaz sonu.

allah ın sadık kulu barla

An itibariyle denizli' de bedava olduğunu öğrendiğim sinema filmi.

bayram mesajı

Genelde toplu olarak atıldıgından ve çok samimi bulmadığım için okumayı es geçip bakmadığım mesajlardır.

karşı cinsin çekiciliğini yitirdiği an

- ergen gibi konuşup mesaj atıyorsa
- yolda geviş getirir gibi sakız çiğneyip kahkaha ile gülüyorsa
- gereğinden fazla konuşup, her şeye ben bilirim edasıyla bakıyorsa
- vücut temizliğine dikkat etmiyorsa
arkanıza bakmadan o kişiden uzaklaşın derim, çekilmez.

deichmann

Denizli de ayakkabı alacakların uğradığı ilk yer. (bkz: forum)

uzun saçlı erkeklerin sık karşılaştığı sözler

-fazladan tokan var mı?

türk sinemasının gelişememesinin nedenleri

Yaratıcılık adına pek zihin yormamalarından kaynaklanan durumdur.

andy whitfield

öldüğünü duyduğumda üzüldüğüm karizmatik oyuncudur. Spartacus'a bundan sonra gelen oyuncunun onun gibi o role yakışacağını zannetmiyorum. gercekten film için büyük kayıp.
© copyright 2005 - 2026