bugün

/262
kapatılmaması için "ne düşünüyorsun?" yerine "niye düşünüyorsun?" diye sormalı...
CIA in en buyuk bilgi deposudur.
insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesi.
sabahtan beri profil sekmesine her tıkladığımda arkadaş listemden gösterdiği 10 kişide aynı olması beni baya bi baladırdı.
kimi insanlar tarafından türkçe kısaltma kullanılarak telaffuz edildiğine şahit olduğum popüler web sitesi. bahsettiğim türkçe kısaltma da şu şekildeydi; ''geçen faceye giremedim.'' .
bir gün buradan hevesimiz fena halde kaçacak ama ne zaman...

yaz, beğen, paylaş paylaş... kısır döngüden başka bir şey değil. facebook çok bozdu. acayip bozdu.
Hesabı dondurmanızı duygu sömürüsü yaparak engellemeye çalışan sitedir. Bugün dondurdum ve bilmem kim bilmem kim sizi özleyecek diye ibareler gördüm. gözümden iki damla yaş süzüldü, hislendim be! Sonra o kişileri arayıp özleyecek misiniz beni diye sordum, dert oldu içime. Dediler bas git arkadaş. Daha da hislendim. Kötü bu facebook kötü.
yıllardır üye olmamakta direttiğim fakat az önce bünyesine katılmış bulunduğum oluşum, site ya da her ne sikimse.

nasıl kullanıldığını bilmiyorum. yarın öbür gün ''şu neydi?'' diye kafanızı sikersem, rica ediyorum alttan alın.
behzat ç.'nin bir bölümünde harun'un dediği gibi 'bilgi, belge dökümanteridir'. tamamiyle saçmalıktır, bir amacı yoktur ve yaklaşık 1 yıl önce yoğun apaçi istilası nedeniyle yonja.com'a dönüşümünü tamamlamıştır.
(bkz: facebook un artık üyelerine para ödeyecek olması)
ortaokuldan sonra gittikçe açılıp saçılan eski sevgilimin artık mantık sınırlarını aşan durum güncellemesini gösterip bana şok geçirten sitedir.

her günümüz bugünkü kadar güzel olsun güzel annem ***********

*********** lı kısımda annesini etkiketlemiştir.*

edit: tuğba, sen misin?
özel hayat deşifre ettiricisi.
bazı insanların internet ihtiyacının tümü.
Tabi şimdi bilindiği üzere fan page'leri var. Benim dikkatini çeken şey es kaza, göte bala sayfayısı rating alan adamlar bir web master havasına bürünüyorlar. Buranın "wall" una da yazan mallar iki de bir "yav admin, aman admin" gibisinden konuşma tarzlarına giriyorlar. işte o zaman bu bilgisayarı açıp sadece internet explorer'a tıklayabilen liseliler, lise terk de olabilir, kendilerini bill gates zannediyorlar. Gıcık oluyorum lan.
facebook tanıdıklarınla tanımadıklarınla ve tanışmak istediklerinle arkadaş olmanı sağlar.
http://www.internethaber....30h.htm?interstitial=true
son olarak ta güvenlik açığı ortaya çıkınca kullanmayı bıraktığım sitedir.
arkadaş listesinde 300 küsur arkadaşı olup da çorba içmeye 3 kişisi olmayanların mekanıdır..
aynı durumu videoyu sırası ile beş on arkadaşımın paylaştığı sürekli @ ankara @ istanbul yazıları görmeye başladığım ve gittikçe sıkmaya başlayan site.*
ismail yk şarkısı .
beğenip bir şey paylaştığımda bir başka arkadaşımın paylaştığım şeyi yalandan da olsa beğene basmadan ve yorum yapmadan kendi sayfasında düşüncesizce paylaştığı sitedir.
rte: bu facebooklar filan çirkin yaratıklardır şeklinde yüklendiği sosyal paylaşım sitesidir.
yeni nesilin internet ihtiyacının tümünü karşılıyor, maşallah.
sohbet kutusu, msn işlevide görmektedir. bu durumda insana çifte sevinç yaşatıyor. bi taşla iki kuş vurma şansı sunuyor. msn de bulunmayan hatunları düşürme avantajı sağlıyor. çok işlevsel. seviyoruz.
kurucusu mark zuckerberg'in ismail yk'ya ilham verdiği site.

nereden bilecekti ki.
© copyright 2005 - 2026