bugün
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- fıstık gibi kızın ter kokması5
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- trakyalı kadın isimleri4
- karşı cinste hayran olunan özellik2
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- geceye bir şarkı bırak3
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- karadedeler olayı5
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- ışık hızı2
- meyveli soda içen erkek7
- ateist6
- kiraz cicegi kolonyasi45
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- tencent hy32
- lens takacaklara tavsiyeler2
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- evlenmek için para biriktirmek2
- amedspor10
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- anın görüntüsü12
- ayna4
- romantizm vs realizm2
- ahmet telli6
- örgüt mensubu5
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- y kuşağı3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- fransızca3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek2
- allah5
- mehmet okuyan12
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
azalarak bitmiştir.
Yaşlı instagrami.
şikayet hattı tam bir sikikler topluluğu.
istanbulun oruspusu gelmiş '' asgari ücret ile çalışıyorsan köyüne siktir'' diyor Şikayet ediyoruz
Sonuç Tabi ki ''topluluk standartlarını ihlal etmiyor'' diyerek geçiştiriliyor.
Aynı oruspuya '' Babanın yeri mi?'' dediğimiz için 7 günlük Ceza yedik.
Buradan Alayınızın A.M.K.
istanbulun oruspusu gelmiş '' asgari ücret ile çalışıyorsan köyüne siktir'' diyor Şikayet ediyoruz
Sonuç Tabi ki ''topluluk standartlarını ihlal etmiyor'' diyerek geçiştiriliyor.
Aynı oruspuya '' Babanın yeri mi?'' dediğimiz için 7 günlük Ceza yedik.
Buradan Alayınızın A.M.K.
Yaşlı instagrami.
Yıllardır görüşmeyen, birbirlerinden habersiz insanların birbirini bulmasını sağladı. Buraya kadar her şey güzeldi. Ta ki bağımlılık yapana kadar.
Büyük harfle yazan emekliler bile kullanmıyor artık.
Modası geçti.
Modası geçti.
ya arkadaş ne kadar sap varsa beni ekliyor. her defasında bir heyecan bu kez benden hoşlanan bir kız eklemiş olabilir diye açıyorum ama yok amk hep hüsran. yine de umut iyi bir şeydir lan. o iki saniyelik heyecan bile yetiyor insana. *
popülaritesini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan site. son zamanlarda tıkandılar ve kendilerini daha fazla yenileyemiyorlar.
önemli bir buluş. Dedikodunun kralı burda.
günden güne samimiyetsizleşen platform. o kadar sığ ve boş geliyor ki bana artık, ben niye burada paylaşım yapıyormuşum ki diye, dedirtip duruyor. sözlüğe jest yapmış olmak için değil, gerçekten burası daha iyi. her ne kadar çok cinsel açlık, sapkın başlıklar açılsa da. zaten bu gibi şeyler az veya çok, çoğu şeye sıçradı. malesef.
hesabımı kapattım efenim. kafam rahat.
bu sitede dolaşırken bunları tanıyor olabilirlisinize denk geldim. buraya kadar normal. herkesde çıkıyor. genelde arkadaşlarınızın arkadaşları çıkar. ama burada yazıştığım biri çıktı. dumur oldum. yani demek istediğim şu; bunları tanıyor olabilirlisinizde sizi aratıp sayfanıza gelen kişilerde görülebiliyor.
Takip ettiğim bir sayfanın adminleri birbiriyle karakolluk olacak derecede kavga etmişler. Benim anlamadığım bu işlerden insanların ne gibi çıkarı olduğu. .
Avrupada popüleritesi epey düştü, hani azımsanmayacak kadar, sıra tr de tabii tüketim toplumuna dişli gibi oturmak.
Yaklasik 3-4 senedir kapalı olan hesabımı açmak istedim fakat şifremi unuttum. Şimdi hesabımı bloke etmişler güvenli kaldığından dolayı. Pasaportu veya kimliğimi istiyor sanki kredi cekecegim. Mala baglamisti ondan bitakmistim. Simdi daha cok hak verdim kendime kapatmakla dogru bir is yaptığıma.
bizim zamanimizda efsane olan uygulama.
hatta 0.facebook vardı beleş girerdik.
şimdi instagram vardı bunun pabucu dama atıldı.
hatta 0.facebook vardı beleş girerdik.
şimdi instagram vardı bunun pabucu dama atıldı.
Yha feys falan banaaalll amele kaynıyaaaa.
Samimiyetsiz Mesajıysa bu yazdığın ;
Acilen bırak bu işleri biz Türk milletiyiz birbirimizi biliriz.
Facebook a gelince seni anan benim için doğurdu şarkısının cuk oturduğu başka bir icad /buluş /teknoloji olamaz bizim türk milleti için..
Samimiyetsiz Mesajıysa bu yazdığın ;
Acilen bırak bu işleri biz Türk milletiyiz birbirimizi biliriz.
Facebook a gelince seni anan benim için doğurdu şarkısının cuk oturduğu başka bir icad /buluş /teknoloji olamaz bizim türk milleti için..
çomar yuvası.
2009 yılında açıp 2010 yılında kapattım. 7 yıldır hesap açmadım. Girmedim.
Ayrıca fazladan bir huzur getirmiyor ama muhtemel huzursuzluklardan uzak tutuyor..
Bu bile kafi.
Hayat zaten hepimiz için yeterince kalabalık.
Ayrıca fazladan bir huzur getirmiyor ama muhtemel huzursuzluklardan uzak tutuyor..
Bu bile kafi.
Hayat zaten hepimiz için yeterince kalabalık.
6 ay katlanabildiğim sosyal şey zımbırtısı. twitter varken neden kuzenleri görmek zorunda olayım he mi?
kullananlara iyi gözle bakmadığım uygulama.
kullananlara iyi gözle bakmadığım uygulama.
ekli olan kişilerimin sadece doğum günlerini takip ettiğim uygulamadır kendileri.
ayrıca android de 400 mb yer kaplamakta olup yavaştan silinecekler kategorisine doğru ilerlemektedir.
ayrıca android de 400 mb yer kaplamakta olup yavaştan silinecekler kategorisine doğru ilerlemektedir.
keşke yerin dibine geçse ilk başlarda iyiydi sonra yalamaların mekanı oldu.toplum nezdinde önemli bir makam işgal etmiyorsanız bu ortamda paylaşım yapıp kendinizi ezdirmeyin.
göçtü galiba.
az önce telefondan oynadığım bir oyunda izleyip bişeyler kazandığımız videolarda reklamını gördüğüm uygulama. mark zükerberg malı götürdü ama feysi boşladı anlaşılan. kendini yenileyemediği için artık kimse yüzüne bakmıyor.
iki haftada bir güncelleme yolluyor. Bakıyorum ne yapmış bi sikim değişmiyor. Manyak mısınız amk. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar