bugün
- 30 lu yaşlar5
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı4
- şirinevler7
- kızartma yağından sabun yapmak8
- ayakların geriye gitmesi4
- eşek sucuğu14
- aşık yorguni9
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- kimseyi memnun edememek13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın2
- maldivler3
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- insanın bu hayattaki amacı17
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon2
- kargo beklemek3
- var bunda bir karın ağrısı3
- devlet bahçeli6
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- ingiltere hırvatistan maçı saat 23 te trt 1 de2
- işi gücü borsa siyaset olan insan2
- ilk buluşmada öpen kız4
- gül kokusu3
- doktor yalakası tipler2
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- cips yerine erik yemek2
- aint your mama3
- 17 haziran 2026 arjantin cezayir maçı3
- fotoğraf çekerek para kazanmak2
- sude sendromu7
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- asuncion2
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- akademisyen egosu6
- intihar etmek7
- güne bir şarkı bırak10
- günün şiiri7
- abd iran barışı olmasa kıyamet kopardı2
- ulu kelimesinin kökeni2
- erkek ısrarı5
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması2
- kadın sanılıp dm atılan yazarlar veritabanı2
kullanıcılarının %90 ezik olduğu paylaşım(!) sitesi..
çökse de kurtulsak dediğim salakça yer. bir insan tanımadığı onca insana fotoğraflarını, siyasi görüşünü veya evli-bekaR-ilişkide olduğu bilgisini niye verir ki? tek amaç "canıım çok güzel çıkmışsın" diye iltifatlar almak mıdır? milletçe egomuz facebook'tan medet umacak kadar yerlerde mi?
an itibari ile "yeni tasarıma geç" butonuna tıkladığıma lanet ettiğim paylaşım sitesi.
Otu boku çekip albümüne koyan insanların çoğunlukta olduğu gelişmiş paylaşım sitesidir. http://galeri.uludagsozluk.com/g/facebook/
bana yeni tasarım hakkında herhangi bir öneri yapmamış olan sitedir. allah allah bizi tiklemiyor mu acep? neyse işte! uluslararası kaynaşmayı sağlayan hede hödö'dür.
suyu ısınan höde. *
günden güne popülerliğini yitiren sitedir. zuckerberg yeniliği yanlış yerlerde arıyor. kimse tasarımından sıkılmamışken bu 2. mi 3. mü ne değişikliği bugüne kadar. oysa ki hiç oynamamış olmama rağmen farmville bayağı oyaladı insanları. videoları da tüketene kadar paylaştılar. binlerce grup da kuruldu, sayfa da oluşturuldu. eğer bunlar gibi yeni bir popüler özellik kazandırılamazsa iyice gözden düşecek... ha bu ne mi olacak? onu da bi zahmet facebook'tan zengin olan zuckerberg düşünsün.
bok gibi site olmuş.
http://www.facebook.com/v...2&comments&ref=mf an itabiriyle gördüğüm pascal videosu ile krizlere girememe neden olan sosyal paylaşım sitesi.video sonuna kadar izlerseniz sevinirim.
artık benim de bir hesabımın olduğu site. bakalım bekleyip görecez başım göğe erecek mi?
yeni tasarımıyla mesajların ulaşımında bir problem olmasını temenni ettiğim site. zira sabhatan beri attığım mesajların hiçbirine cevap alamadım, çok pis depresyona giricem böyle giderse.
yeni profil denen zımbırtısıyla, iğrenç görüntüyü yakalayan paylaşım sitesi. her şey bir kenara, bir aydan beri bir halt paylaşmıyorum da, etmiyorum da. duvarım öyle bomboş duruyor lan. sohbet desen, işim olmaz. öyle mal mal takılıyorum. komik video için işte...
herkesin eline düşmüş ergenlerini tek sosyal ağı.
artık tamamen taşak geçme amaçlı girdiğim site. profil resmime sevdiğim futbolcuyu koydum.* bilgilerim gırgır şeyler. biyografime bir şarkının sözlerini yazdım. şarkı bir biyografi gibi doğum, büyüme, gelişme falan bahsediyor. iş verenlere mi 6 ve sir alex ferguson yazdım. memleket manchester, yaşadığı şehir yarram. örnek aldığı kişiler inci caps, ömer üründül vs. sadece müzik, sinema ve hobi bölümü normal.
Recep ivedik-Salih abi sen feysbuka üyemisin
Salih Abi-değilim ama iyi bişeyse olabilirim
Recep ivedik-boşver hiç bulaşma amale kaynıyo bende cıkmayı düşünüyorum
Salih Abi-değilim ama iyi bişeyse olabilirim
Recep ivedik-boşver hiç bulaşma amale kaynıyo bende cıkmayı düşünüyorum
Facabook'un eski görünümünü kullananların profilinde(misal ben) yaptığı yorumların hatta beğendiği yorumların aynen yazıldığı site. Bunun yeni görünüme geçilmesi için bir caydırma politikası olduğunu düşünüyorum.
Yıkılmayycaaz!
Yıkılmayycaaz!
stabilite problemleri yasayan sitedir. iki gun onceye kadar mesaj atilamiyordu, simdi de chat tan offline olduktan sonra online olunmuyor. zaten arada hayali mesajlar geldigi de olmuyor degil.
olmuyor zuckerberg.
olmuyor zuckerberg.
insanlara arkadaşlık sitesi olmadığını anlatmaya çalıştığım site.tanıdıklarımızı eklemek amaçlı kullanıyoruz.yok 'hızlı sıdıka' yok 'sarışın fatma' falan filan.böyle şeylere yer yok.
türkler üzerinde elinde fotoğraf makinasıyla gezmek etkisini yaratan oluşum.
öğretmeninin adını açıkça yazarak kim A..a koymak ister ? diye yazan, öğrenci kılıklı orospu çocuklarının olduğu boktan yer.
yeni görünümüyle her geçen gün biraz daha boktan görünüme doğru gitmektedir. biri zuckerberg i durdursun artık.
önemli bir insan vefaat ettiğinde vafaat ilanı hiç gecikmeden yayınlanır bu sitede. buraya kadar tamam fakat mesajın altında yazan "313412 kişi bunu beğendi!" bu nedir? kimdir? dost mu? düşman mı?
dünya çapında isim yapmış yazar ve şairlerin bizim ayrılık acısı çeken ergenlere malzeme verdiği oluşum. hani çoğu söz uydurma zaten. atlına ünlü bir edebiyatçının adını yazmak yeterli. sonra hayran sayınız yüzbinleri bulabilir...
Yeni nesil'de insanların tanışabileceği dünyaca ünlü en yaygın site.
sanal uyku...gençlerde hipnoz etkisi yapan site. anne ve babasının sesini duymayan , otomatiğe takmış genç üye topluluğu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar