bugün

facebook

saçma sapan bir web sayfası. tamam bir ara ben de kullandım ama inanın saçmalık.

şimdiler çocuk tacizcileri vs. için profillere çizgi film karakterleri koyuluyormuş. ardından bu kişilerin çocukları daha kolay ekleyebileceği için kampanya mı artık neyse vazgeçilmiş. ya da koyulmaması yönünde uyarılarda bulunulmuş.

arkadaşım 10 11 yaşındaki çocuğun öyle bir ortamda ne işi var. bu çocukların sabah okul, öğlen uyku, akşam ise ödevleri yapılıp yemeği yendikten sonra uyumaları gerekmiyor mu?

bu nasıl bir anne babalıktır anlamıyorum ben. çocuğunu kontrol edemiyor mu bunlar. yahu zaten ortalığı bok götürüyor bir de bu çocukların bu ortamlara girişine göz yuman anne babalar var.

bunların birbirlerinin duvarında justin bieber videosu paylaşacağına annesiyle - babasıyla okuma alıştırmaları yapmaları gerekmez mi? ya da ailecek başka şeyler olması gerekmiyor mu. yahu bu çocuklar daha dinlerini bilmiyor. anne baba olarak en büyük göreviniz bunlara dinleri öğretmek (bakın dini demiyorum).

bunların öğretmenlerinde de iş yok. birbirlerini eklerler ancak.

ha bir de anne babadan bahsettim de acaba onları kim alabilecek facebook başından. yazık.
© copyright 2005 - 2026