bugün
- tai lung vs gocu23
- true nickli yazar19
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- habire1226
- ecevit döneminin kepazeliği4
- kürtler asimile edilmelidir11
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- bottega3
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- patso3
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- epoxis4
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- lale belkıs3
- apocalypse tank2
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- blendax mavisi2
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- karton bardakta kola cips2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- eazy e2
- sözlükteki kemaliklerin birbirlerine dalaşması2
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- s'i l v'e r m'i s t2
- dinde kabul edemediğiniz şeyler2
- kızlar bakar mısınız3
- sarı poşet kudurtması13
- kanal 32
- evliliği ayakta tutan güçler13
- bitanem diyen kova burcu erkeği3
- manisada okul saldırısı17
- sözlüğü sallayacak itiraf4
- arkadaşlar ben feykime geçiyorum3
- ekşi sözlük7
- orospu çocuğu bir arap olmak3
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri4
eşeyli olmamızdan ötürü insan kendi cinsiyeti tarafından nasıl sikilir akıl dışı tabi.
uzaklaştığım türden kendileri.
uzaklaştığım türden kendileri.
Arkadaşlar en yakın arkadaşım dün bana eşcinsel olduğunu açıkladı. ilk başta sasirsamda ona birşey hissetirmedim. Zaten bazı hareketlerinden suphelenmistim açıkçası ama ihtimal vermemiştim. Kızlara karşı ilgisi olmadığını erkeklere karşı ilgisi olduğunu söyledi. Tepki göstermedim tabiki de. Olgunlukla karşıladım. Ona doktora gidip destek alabileceğini söyledim bende yanındayım derdim. Kabul etti. Psikiyatri doktoruna gideceğiz. Siz olsanız arkadaşınıza nasıl yaklaşır siniz ne yaparsınız benim ne yapmam gerek. Bana bi akıl verin. Eşcinsel imiş ama çok iyi bir çocuk kimseye karşı kötü değil düzgün birisi. Napicam bilemiyorum. ilk defa bana açıldı bu konuda.
Doktora git demekle hata etmişsin.
ama arkadaşına da açılmamalı eşcinsel diye. arkadaşlık başka şey, eşcinsellik başka şey. ikisinin yeri ayrı bence.
Üfürükçüye gideymiş.
türlü güzellemeler yapılıp kılıf uydurularak adına felan filan dense de, sapıklıktır tek kelime.
https://youtube.com/short...tgyyc?si=wXfyGOcQMM4Hudk3
Adam gayet güzel açıklıyor izleyin.
Adam gayet güzel açıklıyor izleyin.
açılmamalı derken arkadaşından hoşlandığını falan söylememeli demek istemiştim yoksa eşcinsel olduğunu söyleyebilmeli bence.
Oluruna bırak. Onur'una bırak.
Hetero bir birey hangi sebeplerle doktora gidiyorsa, örneğin psikolojik destek, o sebeple doktora gitmeli arkadaşın.. ihtiyacı varsa yani.
Onun dışında kendini "farklı" hissettirmemelisin ona. Normal iyidir. Normali severiz.
Birçok yakın arkadaşıma açıldım, hepsi farklı farklı tepkiler verdi. Ama "bunda hiçbir şey yok" kafasını önce senin yaşaman lazım. Hele ki aslında çok iyi çocuk vs cümlelerin çok gurur kırıcı. Yapma bunu. Arkadaşına değer veriyorsan. Çünkü böyle bir şeyi söylemek kolay değil. Senden hangi konuda destek istiyorsa destek verebilirsin, ama onun dışında bir şeyi de sorgulama..
Sevgiler..
Hetero bir birey hangi sebeplerle doktora gidiyorsa, örneğin psikolojik destek, o sebeple doktora gitmeli arkadaşın.. ihtiyacı varsa yani.
Onun dışında kendini "farklı" hissettirmemelisin ona. Normal iyidir. Normali severiz.
Birçok yakın arkadaşıma açıldım, hepsi farklı farklı tepkiler verdi. Ama "bunda hiçbir şey yok" kafasını önce senin yaşaman lazım. Hele ki aslında çok iyi çocuk vs cümlelerin çok gurur kırıcı. Yapma bunu. Arkadaşına değer veriyorsan. Çünkü böyle bir şeyi söylemek kolay değil. Senden hangi konuda destek istiyorsa destek verebilirsin, ama onun dışında bir şeyi de sorgulama..
Sevgiler..
Bilim insanları cinsel yönelimin nasıl oluştuğunu tam olarak çözebilmiş değildir. Mevcut araştırmalar, genetik, hormonlar, rahim içi gelişim ve çevresel etkenlerin karmaşık etkileşiminin rol oynayabileceğini düşündürmektedir. Ancak tek bir “eşcinsellik geni” veya tek bir neden gösterilememiştir. bilimsel olarak altı doldurulamamıştır.
halk arasında lubunya, top tabir edilen şey.
Şunun dadını bilenler galp atsın la oraya dedirtir. Translarla cdlerle ilişki yaşamak kadın eskorttan daha iyi bence.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar