bugün
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı4
- donsuz bedevi6
- 0 0 721
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- aşure vs waffle7
- ahmet burak erdoğan7
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- şeyhin götüne priz sokmak3
- hergün dondurma yenir mi2
- akepede kliklerin savaşı11
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak2
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak3
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- sözlük kızlarının dantelleri2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- chp grup toplantısı3
- pandela15
- israil10
- para parayı çeker mi5
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- dindar nesil yetiştirmek2
- türkiye13
- mıknatısların sevişgen olması2
- depremlerin sebebi2
- iran abd doha görüşmesi3
- tuzla bit pazarı2
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- tek başına uzun yol gitmek7
- bik bik'in aşuresi6
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- arkadaş2
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- türkiye büyüyor3
- bugün ne yaptınız5
- 30 haziran4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- ona bir cümle bırak8
- sözlük kızlarının kirpikleri2
- nasılsınız3
- ali naci küçük2
- düşünmek hakkında düşünmek5
- türklerin pis olması6
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- evli kadınla beraber olmak4
- swinger2
- türkler2
- günün şiiri10
Iki insanın el ele tutuşmasıdır.
yasal ilişki.
çok ciddi bir meseledir. birbirini seven çiftlerin yaptığı eylem. doğanın kanunu herkes yapacak elbet.
Nasıl bir şeydir merak edilir. Oğlum son zamanlarda sürekli aklıma geliyor. Evlilik evlilik evlilik. Söyleyin, kötü bir şeyse evlenmeyelim.
bedava seks.
her gün aynı yemeği yemek.
her gün aynı yemeği yemek.
kimine göre cefa kimine göre sefa.
Meşru olarak çocuk yapmak için atılan imza.
Şu anki aklımla söylüyorum saçmalık.artık hiçbişey eskisi gibi değil.ne evde bekleyen kadın kaldı ne bulaşık yıkayıp yemek yapmasını bilmeyen erkek.en kötü açar interneti öğrenir.cinsel ihtiyaç konusuda eskisi gibi sıkıntı değil.bi yanda ugruna savaşlar çıkan özgürlük diğer yanda bagımlı olunan kişi bana göre birincisi.artık çocuk için bile evlilik gerekmiyor.aynı zamanda evli çiftlerin büyük bir kısmı kadın erkek farketmeden birbirini aldatıyorsa bana göre gereksiz olan kurum.
Edit:evliler sinirini benden cıkarıyor.
Edit:evliler sinirini benden cıkarıyor.
teslimiyettir.
not: sözlük tek kelimeyi kabul etmiyor malesef, bakalım böyle olacak mı? heh oldu tamam.
not: sözlük tek kelimeyi kabul etmiyor malesef, bakalım böyle olacak mı? heh oldu tamam.
bir çoğumuzun başına gelecek olay.
ama benim temennim kardeşler: allah gecinden versin
ama benim temennim kardeşler: allah gecinden versin
kadın-erkek rollerinin karışmasıyla anlamını yitirmiş müessesedir. çocuk sahibi olmak dışında amaç taşımaz.
afedersiniz içinde seks olan bir kurumdur.
bir bardak süt için evde inek beslemektir.
Evliliğe inanıyorum ama evlenebileceğime inanmıyorum. Çelişkinin dibine vurdum evet.
dogru kisiyle evlilik sonsuz mutluluktur, tabi seninde dogru olman kaydiyla.
Modern dünyada gerek kalmayan ve geleneğe dönüşmüş bir tanım/olgu/ritüel. Kadınların çalışmamak için erkeklerin de bedava seks için evlenmeye başlaması ve çoğunun 10 yılı dolduramaması, bu savıma en büyük destektir.
son zamanlarda ciddi olarak düşündüğüm olgu. evlensem fena olmaz.
Çoğu insanın hayatında en az bir kere yapacağı hatadır. Çoğu insan zaten evlenmiş olmak için evlenir
evli olanların "boş ver bekarlık sultanlık" lafları arasında bekarların dünya evine girmek için can attıkları birliktelik.
beleş seks.
Destan yazilabilir bu evlilik denilen "kurum"uzerine.Tek bildigimiz boktan bir müessese oldugudur.
samimiyetsiz asosyal sanal alemlerden sıkılanların tek çıkış noktasıdır.
işin seks kısmı tamamen soyun devamı ile ilgilidir ki kişilerin "düzen ve huzur" kavramları evlilik çatısında hayat bulacaktır.
toplum sağlığı açısından çok gerekli olan bu kurumun küçümsenmesi topluma büyük zarar verecektir.
teşvik edilmelidir.
bedava seks, hayatın düzenliliği, çocuk sevgisi, yardımlaşma ve dayanışma gibi doneler kullanılabilir tabi.
işin seks kısmı tamamen soyun devamı ile ilgilidir ki kişilerin "düzen ve huzur" kavramları evlilik çatısında hayat bulacaktır.
toplum sağlığı açısından çok gerekli olan bu kurumun küçümsenmesi topluma büyük zarar verecektir.
teşvik edilmelidir.
bedava seks, hayatın düzenliliği, çocuk sevgisi, yardımlaşma ve dayanışma gibi doneler kullanılabilir tabi.
kadınların devamlı kavga çıkararak deşarj olması için kullanılan psikoterapi yöntemidir.
iyidir iyi, akşam eve gidersiniz sofranız kurulu hazır sıcak bir yemeğiniz olur, sizi gülerek karşılayan bir eş yanağınıza bir öpücük kondurur bütün yorgunluğunuz gider.
ilerde çocuklarınızda olur o zaman daha bi güzel.
ilerde çocuklarınızda olur o zaman daha bi güzel.
Gündemdeki Haberler