bugün
- osuruktan şiirler22
- sarı torba8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı10
- nasıl birisiniz6
- bebek katili öcalan5
- velvet27
- bir yazarı savunmak7
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- amedspor7
- alttaki yazara motto ver4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz5
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- avrupa yakası aslı2
- hayatın kuralları11
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- çalışmadan para kazanmak5
- mutlu ama uzak olsun5
- özlediniz mi beni6
- üsteki yazar ne düşünüyor tahmin et4
- evliliğin anlamı13
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- anın görüntüsü33
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- mor semsiyeli yabanci8
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlükte kavga oldu hissi5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- seri gizli artı oy veren melek7
- serfoş yuzır3
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- kürtsüz türkiye11
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- devletin eğitim tekelinin meşruiyeti2
- nasıl zengin olunur3
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- fenerbahçe15
- sözlüğün bozulmamış hali2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- bir odanın düşündürdükleri2
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- halife olacağım7
- türklere vize serbestisi4
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- dünyanın en değerli şeyi5
Iki insanın el ele tutuşmasıdır.
yasal ilişki.
çok ciddi bir meseledir. birbirini seven çiftlerin yaptığı eylem. doğanın kanunu herkes yapacak elbet.
Nasıl bir şeydir merak edilir. Oğlum son zamanlarda sürekli aklıma geliyor. Evlilik evlilik evlilik. Söyleyin, kötü bir şeyse evlenmeyelim.
bedava seks.
her gün aynı yemeği yemek.
her gün aynı yemeği yemek.
kimine göre cefa kimine göre sefa.
Meşru olarak çocuk yapmak için atılan imza.
Şu anki aklımla söylüyorum saçmalık.artık hiçbişey eskisi gibi değil.ne evde bekleyen kadın kaldı ne bulaşık yıkayıp yemek yapmasını bilmeyen erkek.en kötü açar interneti öğrenir.cinsel ihtiyaç konusuda eskisi gibi sıkıntı değil.bi yanda ugruna savaşlar çıkan özgürlük diğer yanda bagımlı olunan kişi bana göre birincisi.artık çocuk için bile evlilik gerekmiyor.aynı zamanda evli çiftlerin büyük bir kısmı kadın erkek farketmeden birbirini aldatıyorsa bana göre gereksiz olan kurum.
Edit:evliler sinirini benden cıkarıyor.
Edit:evliler sinirini benden cıkarıyor.
teslimiyettir.
not: sözlük tek kelimeyi kabul etmiyor malesef, bakalım böyle olacak mı? heh oldu tamam.
not: sözlük tek kelimeyi kabul etmiyor malesef, bakalım böyle olacak mı? heh oldu tamam.
bir çoğumuzun başına gelecek olay.
ama benim temennim kardeşler: allah gecinden versin
ama benim temennim kardeşler: allah gecinden versin
kadın-erkek rollerinin karışmasıyla anlamını yitirmiş müessesedir. çocuk sahibi olmak dışında amaç taşımaz.
afedersiniz içinde seks olan bir kurumdur.
bir bardak süt için evde inek beslemektir.
Evliliğe inanıyorum ama evlenebileceğime inanmıyorum. Çelişkinin dibine vurdum evet.
dogru kisiyle evlilik sonsuz mutluluktur, tabi seninde dogru olman kaydiyla.
Modern dünyada gerek kalmayan ve geleneğe dönüşmüş bir tanım/olgu/ritüel. Kadınların çalışmamak için erkeklerin de bedava seks için evlenmeye başlaması ve çoğunun 10 yılı dolduramaması, bu savıma en büyük destektir.
son zamanlarda ciddi olarak düşündüğüm olgu. evlensem fena olmaz.
Çoğu insanın hayatında en az bir kere yapacağı hatadır. Çoğu insan zaten evlenmiş olmak için evlenir
evli olanların "boş ver bekarlık sultanlık" lafları arasında bekarların dünya evine girmek için can attıkları birliktelik.
beleş seks.
Destan yazilabilir bu evlilik denilen "kurum"uzerine.Tek bildigimiz boktan bir müessese oldugudur.
samimiyetsiz asosyal sanal alemlerden sıkılanların tek çıkış noktasıdır.
işin seks kısmı tamamen soyun devamı ile ilgilidir ki kişilerin "düzen ve huzur" kavramları evlilik çatısında hayat bulacaktır.
toplum sağlığı açısından çok gerekli olan bu kurumun küçümsenmesi topluma büyük zarar verecektir.
teşvik edilmelidir.
bedava seks, hayatın düzenliliği, çocuk sevgisi, yardımlaşma ve dayanışma gibi doneler kullanılabilir tabi.
işin seks kısmı tamamen soyun devamı ile ilgilidir ki kişilerin "düzen ve huzur" kavramları evlilik çatısında hayat bulacaktır.
toplum sağlığı açısından çok gerekli olan bu kurumun küçümsenmesi topluma büyük zarar verecektir.
teşvik edilmelidir.
bedava seks, hayatın düzenliliği, çocuk sevgisi, yardımlaşma ve dayanışma gibi doneler kullanılabilir tabi.
kadınların devamlı kavga çıkararak deşarj olması için kullanılan psikoterapi yöntemidir.
iyidir iyi, akşam eve gidersiniz sofranız kurulu hazır sıcak bir yemeğiniz olur, sizi gülerek karşılayan bir eş yanağınıza bir öpücük kondurur bütün yorgunluğunuz gider.
ilerde çocuklarınızda olur o zaman daha bi güzel.
ilerde çocuklarınızda olur o zaman daha bi güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar