bugün
- hükümet değişse ülke düzelir mi9
- gulmekicinyaratilmis10
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hamburgerin çok abartılması5
- arkadaşlar ben güzel miyim2
- aynalı tahir2
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali3
- saldıran köpeğe şma demek3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- orjinalinden iyi coverlar4
- sağır sürücü2
- şumen macırı ramadan ağa2
- kylie minogue2
- çerçeve yasa9
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- tıraş olmayı öğreten baba2
- aklına her geleni başlık yapan densiz2
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- nickten isim tahmini yapmak10
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- guinness birası5
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- midilli adası8
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- internetin artık ölmesi2
- flört uygulamaları3
- zorunlu eğitim9
- 7 ağustos 20262
- sinem dedetaş11
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
tüh, öyle mi olmuş...
Osmmanli kahvecisine gecebilir. Swh.
yeğenim starbucks da müdürlük yapıyordu filistin olayları çıktı ve espresso lab a geçti.
şimdi de burada protestolar başladı ajhsdgas.
dayı diyor ben napıcam.
şimdi de burada protestolar başladı ajhsdgas.
dayı diyor ben napıcam.
koçların bakkaldan multimilyarder (dolar bazında) olmasını sorgulamayanlar gerçek türk markalarını sorgular oldu.
siyasi bağlantıları sayesinde hızla büyüdüğü söylenen kahveci zinciri. ortaklıklarının bir ucu akp'li ibb eski başkanı kadir topbaş'ın ailesine, diğer ucu ise bjk eski yöneticisi emre kocadağ'ın ailesine uzanıyor.
https://haber.sol.org.tr/...il-bu-kadar-buyudu-393385
buna rağmen "bizi niye boykot ediyorsunuz? bizim siyasetle ne işimiz olur" diye açıklama yapmışlar.
https://www.birgun.net/ha...digimizi-anlamadik-610169
bu da akp ile ilişkisine ilişkin önemli bir örnek. nevşehir/ürgüp'e bağlı ortahisar beldesinin akp'li belediyesi, beldede 1892 yılında inşa edilen hüseyin galip efendi kütüphanesini espresso lab'e vermiş.
https://haber.sol.org.tr/...-kullanimina-verdi-394794
https://haber.sol.org.tr/...il-bu-kadar-buyudu-393385
buna rağmen "bizi niye boykot ediyorsunuz? bizim siyasetle ne işimiz olur" diye açıklama yapmışlar.
https://www.birgun.net/ha...digimizi-anlamadik-610169
bu da akp ile ilişkisine ilişkin önemli bir örnek. nevşehir/ürgüp'e bağlı ortahisar beldesinin akp'li belediyesi, beldede 1892 yılında inşa edilen hüseyin galip efendi kütüphanesini espresso lab'e vermiş.
https://haber.sol.org.tr/...-kullanimina-verdi-394794
Buna önceden giden var mıydı ki ciddi ciddi? Hayatımda kapısından içeri adım bile atmadım.
Gecenin 12'sinde beykoz'daki şubesi full olabiliyorken boykot edildiği söylenen kaveci. Boykot olmasa nasıldır kim bilir.
burada kahve içersem cümle alem ziksin beni.
Muhalefet boykotun ucunu gösterdi, bakan bile reklam yıldızı oluverdi. Daha ortada genel boykot yani bankadan yastık altına dön harcamalarını kıs falan hiç yok.
Muhalefetin şimdilik tercih ettiği boykot biçiminin asıl hedefi ise kendi ekonomik habitatını kurmuş, tıpkı fetö borsası gibi lobiler gibi, bir yapıyla mücadele etmek. Bu anlamda boykottan sonuç alınmaması mümkün değil. Troller sağ cebinden sol cebine para koyup acımadı ki acımadı ki yapıyor. Gülünçler gerçekten.
Topluca organize bir boykotun çözmeyeceği sorun yok. Afedersiniz gelir sikinizi bile öperler.
Muhalefetin şimdilik tercih ettiği boykot biçiminin asıl hedefi ise kendi ekonomik habitatını kurmuş, tıpkı fetö borsası gibi lobiler gibi, bir yapıyla mücadele etmek. Bu anlamda boykottan sonuç alınmaması mümkün değil. Troller sağ cebinden sol cebine para koyup acımadı ki acımadı ki yapıyor. Gülünçler gerçekten.
Topluca organize bir boykotun çözmeyeceği sorun yok. Afedersiniz gelir sikinizi bile öperler.
Gurur meselesi yaptığı şeye bak yarrağımın. Etiyopya'dan, Kolombiya'dan aldığı kahveyi kavurup türke satmanın ne gibi bir gururu olabilir amk??????
demek ki neymiş buraya gidilecekmiş.
Üç bin yıllık devlet aklı bakanlarını, bürokratlarını kahveciye gönderip karamel maçiyato içiriyor .
Espressolabların boş olduğu haberleri çok hoşuma gitti. Diğerleri hakkında da bilgi alabilmek süper moral olur. Şahsen espressolabın buradan yaptığı açıklama bende "oha ikinci günden etkisini gösterdi boykot, harika aynen devam" hissi uyandırdı.
Artık Espessolablar nemli çorap kokar.
Kezban kızların kısaca Esleb dediği kahveci. Kahve her yerde aynı ayrıca sikerim kendinizi kandırmanızı az adam olun aq.
espresso lab diye bir yerin varlığından bugün haberim oldu. millet boykota başlamış.
destek verelim o halde.
not: akpli diğer kurumlar da liste halinde yayınlanırsa güzel olur.
destek verelim o halde.
not: akpli diğer kurumlar da liste halinde yayınlanırsa güzel olur.
Bilgi verin cehape boykot ediyorsa 10 kahve sipariş vereyim.
kahve hiç sevmem, içmem ama özel dedi, bundan sonra içerim artık cenab ı allahın izniyle.
Kahveleri kötü ve boykoooottttt.
muhteşem bir kahve firması.
Bizim burada da şubesi açılmış. Coffy de açılıyor galiba.
bahçeli, 7. cadde üzerinde bulunan kahveci. yeri dolayısıyla baya kalabalık oluyor, ama aslında bir olayı yok. ders çalışmak için yeni mekanlar keşfetme isteğimden ötürü gittim zaten. bu sebeple orada bulunan tek kişiydim. her zamanki içeceğim olan white chocolate mocha söyledim. beğenmedim. boşu boşuna o kadar para verdim. mekanı o kadar sevmedim ki, 1.5 saat içinde 3 farklı dersin ödevini yapıp çıktım. bu açıdan aslında iyiydi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar