bugün

entry'ler (31)

sözlük kızlarının fotoğrafları

Kendi gerçek fotonuzu atacak kadar göt yoksa Şu başlığı boş boş meşgul etmeyin ya.

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

Eksi ruyalar
görsel

eksi ruyalar

Sevgilisiyle aynı yatakta yattığıyla ilgili entrysi olan ama mesaj alımı da kapalı olan türbanlı bacıdır. Sözlük erkekleri iffetine göz diksin istemiyor belli ki.

kürt düğünü

Uyuşturucu, silah ve tütün kaçakçılığından gelen paraların gelin ve damada kilolarca altın takılarak aklandığı kriminal ortamdır. davul zurna, havaya kurşun sıkmak olmazsa olmazlarıdır.

sevgilinin gerçek yüzünü ayrıldıktan sonra görmek

ilişki içinde zaten ne yaparsan yap göremezsin. Ayrıldığı için artık senden bir menfaati kalmamıştır, o yüzden rahat davranıyordur.

ben tek osmanlı tokadıyla adamın boynunu kırarım

Karını hoplatan Karahan çantay'ın boynunu neden kıramadın diye de sorarlar.

boynuna bıçak sapladığı arkadaşını kayda alan genç

Olay Mamak'ta gerçekleşmiş. Bu mamak kadar pislik bir yeri hayatımda görmedim. Esenyurt bunların yanında çok masum kalır. Mamak Havadan bombalanıp haritadan silinse ülke hiçbir şey kaybetmez. Aksine temizlik olur.

183 cm uzun mu değil mi sorunsalı

Türkiye için uzun denemez ama ortalama üstüdür. Çoğu Avrupa ülkesi için ortalama bir boydur. Kamboçya, Laos, Endonezya, Filipinler, Malezya, Bangladeş için ise baya uzun bir boydur.

10 ay sonra eski sevgiliye geri dönmek

https://youtu.be/kitMDtkedwA?si=Zf1x7cImSAjUgM1I

insanları durup dururken öldüren amerikan polisi

Aslında durup dururken öldürmüyor. Polis ocaktaki kaynayan suyu yok et diyor, kadın alıp tezgaha koyuyor, polis de panik yapıp silahı doğrultuyor, kadın tam tencereye yeltendiği esnada kurşunu yiyor. Ölen kadının belli ki iq seviyesi ciddi derecede düşük. Polisleri haşlamak istemiş ama hakkın rahmetine kavuşmuş.

magicovento

Uludağda bolca bulunan sivrisinekleri muhatap almaması gereken yazar.

varank reis in whatsapp ta paylaştığı müthiş söz

görsel

çorum da düğünde takı olarak 5 tl takan davetli

Şu kağıt 5 liralar neden hala piyasadalar zerre anlamıyorum zaten. Şu an markete git 5 liraya hiçbir şey yok. Hatta kağıt 10 ve 20 liraların da kalkması lazım. Onun yerine kağıt 500 ve 1000'lik banknotlar gelmeli. Tabi akp bu değişikliği bilerek yapmıyor, ki yaparsa enflasyonu kabul etmiş olacak. Rahip brunson inatlaşmasından beri ülkeyi sikip attılar ama tüm yaptıklarını hala inkar ediyor orospu çocukları.

efendi sanılan insanın efendi çıkmaması

Genelde hoşlarına gitmeyecek, kendi çıkarlarına ters bir hareketini gördüklerinde "aa biz de bunu efendi sanmıştık" diye söylenirler.

erkeklerden soğumak

(bkz: #47075804)

Bu tam her sevgilisine verip, sonra da pişman olan muhafazakar kız haykırışı. Bir zaman sonra gözü açılıp, ilk vermeyip süründürdüğü kamille evlenir.

flörtünüzle ne kadar konuşuyorsunuz

Flört demek erkeğin acı çekmesi demek amk. Sikini konuştuğu kızın pembe amcığına sokabilmek için tonla saçmalığa katlanmasıdır flört. Ha ben mi? Ben konuşmuyorum, direkt pardon hanımefendi sizinle daha önce hiç sikişmiş miydik diye soruyorum.

spor salonunda köpek maması yiyen genç

Köpek maması yemesi değil de, Hack squat makinesinde leg press yapması aşırı uyuzuma gitti it oğlu itin. Millet oraya omzunu koyuyor, bu vitaminsiz piç ayaklarıyla kirletiyor. Orada olsam ensesine şaplağı koyar kaldırır atardım ordan.

hak ve eşitlik partisi

Vakti zamanında bir gazla açılıp, bir iki seçimde başarısız olundu diye kapatılan parti. Ümit özdağ gibi gizli iktidar ortakları yerine, tam da şu zamanda ihtiyacı var aslında ülkenin bu partiye.

burnumuzun dibindeki adaların yunanistan ın olması

iyi ki Yunanistan'a ait. Bizde olsa Laz müteahhitler anasını sikerdi oraların da. Şimdi en azından gidip doğal güzelliklerini görüp tekrardan tr cehennemine dönme imkanımız var. Bizde olsa o da olmayacaktı.

recep tayyip erdoğan

Ahirette nasıl hesap vereceğini merak ettiğim kişi. Milyonlarca insanın hayatını mahvetti. Bazen kendi hayatımla ilgili hep alternatif senaryolar düşünürüm. Keşke 2000'li yılların başında ben de 20'li yaşların başında olsaydım ve abd'ye göç etmiş olsaydım, hiç bu adamın yönettiği tr'de bulunmamış olsaydım diye hayaller kurarım. Milyonlarca insanın da benimle benzer hayaller kurduğuna eminim.