bugün
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması9
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- selçuk bayraktar8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- düşün ki o bunu okuyor9
- anın görüntüsü16
- 2025 iran israil çatışmaları20
- büyük israil15
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- kirpiye verilebilecek isimler11
- israil'i türklere dost sanmak14
- iran10
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam53
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı11
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- as maca11
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- kızını zenci ile evlendiren baba9
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır24
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10
- çocuk isteyen erkek istemeyen kadın15
- arkadaşlar bi bakar mısınız21
- hangi tür taş tercih edersiniz14
- 15 haziran 2025 thy diyarbakır van seferi8
- babalar gününüz kutlu olsun11
- bu saldırı bize yapılsaydı nasıl karşılık verirdik20
- claudia s cloud32
- cast away9
- yemek yerken izlemelik şeyler8
- biriniz çay demlese de dağıtsa11
- bik bik ve true aşkı23

entry'ler (26)
Türkiye'deki mevcut Türklere Moğol diyen Kürt hem cahil bir andaval, hem de aşağılık psikolojisi altında sürünen bir eziktir. Bugünkü türkiye Türkleri eski anadolu uygarlıkları olan Hititler, Frigler, Urartular, Lidyalılar, iyonların soyundan geliyor büyük oranda. Anadolu'ya 1000 yıl önce göç eden oğuz Türkleri bugünkü Türkmenistan ve iran'ın Horasan bölgesinden göç ederek anadolu coğrafyasını islamlaştırdı ve bir nevi Türk-islam kültür emperyalizmi uyguladı denilebilir. Bu oğuz Türklerini de Araplar katlederek zorla müslüman yapmıştı. Onlar da aynı tarifenin benzerini milliyeti de ekleyerek yaptılar.
Hepsinin bir ismi var aslında da bilen yok. illa yazıyla bi tarafına yazılmadı diye isimsiz olmuyorlar. Kaldırımdan fışkıran yabani otların bile bir ismi var.
Mantığa uygun bir beddua değil. illa ciğerli bir beddua edecekse siroz olsun karaciğeri iflas etsin, çocuğu organ versin yine de iyileşemesin sürünsün dese daha mantıklı olurmuş. Ki zaten malum şahıs yıllardır kanserle mücadele ediyor diye biliyorum. Türkiye'den çaldıklarıyla 20 küsür yılda dünyanın en zengin milyarderlerinden biri olduğundan yıllardır bi şekilde yaşatıyorlar. Sıradan vatandaş şimdiye 50 kere ölmüştü.
Böyle kıyaslama yapan, aralarında fark yok diyen kansız orospu çocuğudur. Kurtuluş Savaşı'nda koca bir halk var olma mücadelesi verdi. Bütün batılı işgalci güçleri ülkeden canla başla savaşarak kovdular. Bugün türkiye cumhuriyeti varsa başta atatürk ve kurtuluş savaşındaki şehit ve gazilerin sayesinde var.
15 temmuz ise devletin başına çöreklenmek isteyen iki farklı tarikatın hesaplaşmasıydı. Fetö tarikatı mağlup oldu, AKP tarikatı kazandı. O gün sokağa bile çıktığı şüpheli sümeyyelere, ümmü gülsüm'lere, furkan eymenlere kolu bacağı çizildi diye gazilik ünvanı verilip maaşa bağladılar ve yıllardır vergilerimizle semirmeye devam ediyorlar. Cebime girmesi gereken para benden vergi yoluyla çalınıp bu AKP çocuklarının mercedeslerine, pudra şekeri masraflarına gidiyor. islam'a da inanmıyorum ama haram zıkkım etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
15 temmuz ise devletin başına çöreklenmek isteyen iki farklı tarikatın hesaplaşmasıydı. Fetö tarikatı mağlup oldu, AKP tarikatı kazandı. O gün sokağa bile çıktığı şüpheli sümeyyelere, ümmü gülsüm'lere, furkan eymenlere kolu bacağı çizildi diye gazilik ünvanı verilip maaşa bağladılar ve yıllardır vergilerimizle semirmeye devam ediyorlar. Cebime girmesi gereken para benden vergi yoluyla çalınıp bu AKP çocuklarının mercedeslerine, pudra şekeri masraflarına gidiyor. islam'a da inanmıyorum ama haram zıkkım etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Adamı farklı bir alacak verecek davasından vurup, daha sonra kamera açıp tacizci iftirası attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. AKP'nin yıllardır ülkede yaptığı hukuk katliamlarından yargıya en ufak güven kalmadı, artık herkes kendi adaletini kendi sağlama yoluna gidiyor. Sıradan vatandaşın sokağa bile çıkamayacağı günler hiç uzak değil.
Geçmişte yalarken amından bok tadı aldığım mardinli bi kız olmuştu. Kız tabi kekonun önde gideni, gölgesiyle bile kavga eden varoş bi sürtüktü. Erkek olsa ne baküyin oglim diye adam bıçaklayacak bir dızo olacaktı. Haliyle temizlik nedir bilmemesi normal. Kendine saygısı olan bir erkekseniz zaten böyle bir varlıkla ilişki yaşamazsınız. Benim o dönem kendime saygım yoktu, uzun süreli ilişkim binbir türlü cevapsız soruyla bitmiş ve muhtemelen aldatılmıştım. Şu an olsa değil sikmek, sümüğümü atmam amk.
Bir insan neden uzak mesafe ilişkisi yapar cidden aklım mantığım almıyor. ilişkinin başında yan yana olup sonradan hayat şartlarından ötürü araya mesafe girdiyse o ayrı, onun dışında bomboş vakit kaybı bir eylem uzaktan bir şeyleri sürdürmeye çalışmak. Bir taraf er ya da geç aldatır bi kere. Veya iki taraf da aldatabilir. Yan yana geçirilen zaman çok az olacağından zaten yeterli duygusal bağ da kurulamaz. Liseli değilseniz bu saçmalığı yapmayın. Hatta liseliyseniz de yapmayın. Okuldan, iş yerinden, mahalleden vs. Manita bulun kendinize. Sosyal medyadan bulacaksanız da aynı şehirde olmak bile yetmez. Yakın sayılabilecek uzaklıkta olmalı. Yani Tuzla'da otururken beylikdüzünden manita yapmayın. Hayat kısa, zamanınızın kıymetini bilin.
Türkiye'ye güzel Rus kızları geliyor. Rusya'da yaşayan Rus kızları Türkiye'de yaşayanlar gibi güzel değil. Rusya'da da en güzeller st Petersburg'da genelde. Hem güzel, hem entelektüel kız bulunabilir o şehirde. Moskova'daki güzel kızların büyük çoğunluğu gold digger. Rus'un çirkini de aşırı çirkin oluyor zaten. Azıcık güzel olanı da güzelliğinin farkında olduğundan çok uyanık takılıyorlar, erkeğin parasını sömürmek istiyorlar. Türk kızları o konuda bin kat daha iyi ruslardan. 10 Türk kızından 4'ü erkeği sömürmek istiyorsa, bu oran ruslarda 10 kişide 8 en az. Zaten aşırı vicdansız, merhametsiz, vurdumduymaz, haset, kıskanç bir toplum bu Ruslar. Toplu bulundukları yerlerde aynı Kürt ve Araplar gibi sürekli sorun çıkarırlar. Çünkü pislik bir millet. Asla Avrupalı değiller, milyonlarca yıl geçse de olamazlar.
2007 gibi ergen kızlar msn'de bu şarkıyı dinleyerek platonik aşklarına bir nevi mesaj gönderirlerdi. Bir bu, bir de irem'in hayalet sevgilim şarkısı. Hey gidi günler..
Türkiye Cumhuriyeti devletine BOP eşbaşkanı recep sayesinde diz çöktürdüler. Bunu isteyen de, kendi ülkesini bile isteye bu rezil konuma düşüren de, muhalifi dahil bu halk. Tek umudum beyni çalışan, milliyetçi z kuşağında. Z kuşağı genel olarak silme milliyetçi, hatta ırkçı bile, ama maalesef büyük kısmı aşırı beyinsiz, antisosyal, sosyopat davranışlar gösteren sorunlu ergenler. Az da olsa akıllı, zeki, milliyetçi olanları artık bu saatten sonra kurtarırsa bu ülkeyi kurtarır. Zira 50 yaş üstü dinazorların hepsi el birliğiyle ülkeyi yok ediyorlar.
Bunlar daha iyi günler. Hele bi Akp zengin körfez araplarına verdiği sözü tutup kanal istanbul'u tamamlasın, durusu gölü(Terkos barajı) ve Sazlıdere barajı tuzlu su ile dolup tamamen kullanım dışı kalacaklar. Bu iki baraj Avrupa yakasının su ihtiyacının en az yüzde 30'unu karşılıyor şu anda. Keza ıstrancalardan gelen mini barajların suyu da kesilmiş olacak, bi yüzde 10'da oradan eklesen yüzde 40 yapar. Buradan bakınca harbiden çılgın proje gibi görünüyor. Artık suyun birim fiyatına değil yüzde 10, yüzde 300 yüzde 500 zamlar birkaç ayda bir kol gibi sokulmaya başlanır. Hak ediyor musunuz peki? Kesinlikle, yüzde yüz hak ediyorsunuz.
Evlilik zaten başlı başına bir ticaret anlaşması. iki tarafında maddi/manevi çıkarları gözetilmiyor olsa evlilik diye bir sözleşme hiç olmazdı. Al gülüm ver gülüm hesabı. Olur da eğer anlaşma bozulur ve taraflar yollarını ayırırsa evlilik süresince edinilen mallar bile ikiye bölünüyor. Önemsiz diyen kadın yalan söylüyordur, önemsiz diyen erkek de maldır.
Kadınlar gibi mızmızlanıp yapamıyorum, edemiyorum diye etrafından yardım ve ilgi alma şansın yok. Bütün zor işlerin altından sike sike kalkmak zorundasın.
Portakal büyüklüğünde meme seven bir erkek olarak pedofili eğilimli olduğumu öğrendim vay amk.
Bana kalırsa hiçbir avantajı yok büyük memenin. Yaşlılıkta da sarkar. En fazla memeye aç abazan erkeği eğlendirir. Rafine zevkleri olan erkekler küçük memecidir genelde.
Bana kalırsa hiçbir avantajı yok büyük memenin. Yaşlılıkta da sarkar. En fazla memeye aç abazan erkeği eğlendirir. Rafine zevkleri olan erkekler küçük memecidir genelde.
Akp aynı zamanda travesti açılımı yapmış herhalde. Bu arkadaşa bakınca onu anlıyorum.
Düşüklüğü hayat kalitesini mahveder. Birçok hastalığın da altında yatan sebeptir aslında. Ama Türk toplumunda erkekler arasında tabu olduğu için üzerine düşülmez.
Çirkin zengin pek yok. Çirkinse de dış görünüşünü siklemediğindendir. Parayla zaten en güzel mankenleri satın alabiliyordur. Fakir çirkin de artık pek yok gerçi. Her yere açılan merdiven altı estetik salonları sayesinde fakir halk da çirkinliğe mahkum değil. Sadece bir burun estetiği bile insanı dehşet değiştiriyor. Varoşlarda oturan eski sevgilimden biliyorum. 3 yıl önce falan ayrıldıktan sonra estetiksiz bir fotoğrafını görmüştüm, burnu bildiğin gargamel gibiymiş meğerse.
15-23 arası dönemdir. Yani liseye başlayıp üniversiteyi bitirene kadar olan dönem. Bütün kızlar ilk aşklarını genelde bu dönemde yaşarlar ve güzellik olarak da, fiziksel ve mental sağlık olarak da prime dönemleridir. Üniversite bitip iş aramaya başlanınca güzellik ve fiziksel sağlıkta ibre tersine doğru dönmeye başlar. ilk aşkları da bitip ağır kazıklar yediklerinden mental sağlıkta da ibre tersine döner. Yani kısacası lise veya üniversite döneminde bir kızla tanışıp evlenemediyseniz hiç evlenmeyin çünkü enkaz devralacaksınız.
Buna önceden giden var mıydı ki ciddi ciddi? Hayatımda kapısından içeri adım bile atmadım.
Göstericilerin arasına karışmış AKP'li provakatör bir orospu çocuğudur. Rende binasının paralı piçidir.