bugün

sanırım kendisi uzayda yaşıyor.
aydinoglu gibisinden bir başka sapık daha.
trolümsü.
Evli olduğu halde sözlükte yazar olan yazar.asdfjfl.
Bütün kalitesizlerin kaliteli bulduğu bir adet özürlü ucube. Hitler şart.
Nicki nickime benzeyen yazar.
(bkz: sakarya da 9 aylık hamile kadına tecavüz edilmesi/#37134424)

bir çomar, bir ahmak bir cahil, başkasının fikirleriyle hareket eden çiftlik domuzu.
1 tecavüz ve 3 cinayeti isimlerden ibaret ahmak millet kavramlarına bağlayarak tecavüzcüleri savunan bir pislik.

bunun gibiler linç edilsin. dünya ve insana en büyük zararı veren dincilerden sonra ahmak kesim, çomar ve cahiller. fikir üretmeyen pislikler. bunun gibilerin hayatta olma sebebi aptal yöneticiler. gerçek bir yönetim bunları hayatta tutmaz.
Boş beleş biri.
provakatör bir orul orul ortam çocuğu. mültecilerden ziyade asıl böyle ruh hastalarını kampa alıp toplumdan soyutlamak gerekiyor.
(bkz: feministlerin bir gün sikileceği gerçeği)

son zamanlarda denk geldiğim en güzel başlıklardan birine imza atmış.

aferim süt oğlan. devam böyle.
görsel
görsel
(bkz: iğrenç troll)
sorumluluğunu bilendir sağ olsun.

http://www.uludagsozluk.com/e/37478887/
(#37434635)

ortaya bir iddia attın madem hadi gel kanıtla dediğim yazar. öyle nickaltımda çomar falan ötüp de seni adam yerine koyup attığım mesaja cevap vermiyorsan ortada bir yalan vardır.
Zeytinyagli sarma fotosuyla acligima aclik katmis yazardir.
Allahım bu nasıl bir insan ...sözlük ortamında böyle tiplerim barınmamalı,cinselliğe aç bir şahıs uzak durulmalı böyle tiplerden
Bu şahsı 31 falan kurtarmaz sayılarla olacak iş değil bunda ki .
Sözlükteki yegane iyi yazarlardan. Sevilir, evet.

Edit; olum bu cercie harbi mal amk. Bundan kurtuluş yok hahshsh.
Ekürüsi davegurneyy de aktif gay olduğunu bana mesaj olarak söylemiş biri ..sanırım bunlar ittifak yapıyorlar , sapkınlar grubu oluşturmuş olmaları muhtemel acaba murat Başoğlu da aralarında var mı merak etmekteyim .
Uzun süredir çaylaktı ve şu an Maalesef 11. Nesil silik. Demin nickaltımı bi kontrol edeyim dedim bir baktım 1 entry eksilmiş. Bi araştırmayla kendisinin gittiğini farkettim.

Her ne kadar vaktinde beni kendisini gammazlamakla suçlasa da gitmesine üzüldüm. Eğer burayı okuyorsa bilmesini isterim ki kendisini bir kere bile şikayet etmedim ve herhangi bir fake hesabım yok. Yolu açık olsun.
yolu açık olsun.
© copyright 2005 - 2026