bugün
- sözlüğün en sevilen yazarı21
- diamond bey birader birader beydir6
- biraderler biraderdirler6
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı7
- yeter ulan artık19
- kamyon arkası sözler5
- teröriste sövmek artık yasak14
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler7
- great filter5
- mehdi sultan olacak6
- ateistlerin yaşama amacı9
- tarihin en kötü lyonu14
- fenerbahçe vs galatasaray19
- anket anketi7
- ellerim bos gonlum hos12
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- nervio3
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- her şey zihinde olup biter2
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- 29 ağustos 2026 konyaspor kocaelispor maçı2
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- demek doğruymuş diyeceksiniz3
- 28 ağustos 2026 gençlerbirliği erzurumspor maçı2
- dem parti kapatılsın2
- kazakistan2
- moğolistan2
- zorunlu eğitim11
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- sarapci koala54
- k pax2
- apo yu öne sürüp kürtlere saydırmak2
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- parlementer sistem5
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon4
- fenerbahçe23
- tcmb rezervleri 188 4 milyar dolar2
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi4
- 27 ağustos 20262
- 8 eylül 2026 bayern münih fenerbahçe maçı2
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- pontus rumları10
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak5
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması7
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı2
- ihtiyar siyasiler2
- mason greenwood10
her yıl gitmeyi düşündüğüm ama bir türlü gidemediği şu bir kaç gün içinde gitmeyi düşün yine gidemeyeceğim en yakın arkadaşımın memleketi.
beklenen karın hala yağmamasıyla, halkın ve organizatörlerin tedirgin olduğu şehirdir.
rosinha'nın memleketidir.
acilis toreni baslamis bulunmaktadir. tum erzuruma hayirli olsun.
memleketim. soğukluğuyla ünlü şehrimiz. evliya çelebi seyahatnamesinde şöyle bahseder erzurum'dan : erzurum o kadar soğuk bir memleket ki kediler damdan dama atlarkene havada donuyor.
Kar memleketi.her hak arama eylemi pkk eylemi sanıp saldıran provakatörler şehri.
izlerken bile üşüdüğüm yer.
bir de kars var böyler. oy oy oy.
bir de kars var böyler. oy oy oy.
kiremitlik tepe de atlayışlar devam etmektedir.
soğuğu soğuk, apaçisi apaçi, delikanlısı delikanlı şehir.
cüzel memleçetim.
muhafazakarlığın gerekliliğini fazlasıyla yerine getiren insanların yaşadığı şehir.
http://www.odatv.com/n.php?n=erzurum-carsi-pazar-muhafazakr-da-insandir-azar-0102111200
http://www.odatv.com/n.php?n=erzurum-carsi-pazar-muhafazakr-da-insandir-azar-0102111200
ben diyeyim mis gibi memleket, siz gerisini anlayın.
at gözlüklerinizi çıkartıp gidin bu şehire, sevmezseniz ya lan neyse ben bir şey demiyorum. garanti seversiniz. vejetaryen bünyelere cağ kebabı yedirdi bu karın soğuğun memleketi, saygım sonsuz.
at gözlüklerinizi çıkartıp gidin bu şehire, sevmezseniz ya lan neyse ben bir şey demiyorum. garanti seversiniz. vejetaryen bünyelere cağ kebabı yedirdi bu karın soğuğun memleketi, saygım sonsuz.
mükemmel girişiyle ciğeri parçalayan, mustafa özarslan, şarkısı.
doğunun kars ve elazığla birlikte milliyetçi duyarlılığı yüksek 3-5 ilinden biri olması nedeniyle
neznimde ayrı bir önemi vardır.pkk lıların cirit atamadığı ve son yerel seçimde ancak yüzde 5 oy alabildikleri
bir ildir erzurum.eskiden özellikle 95 ve 99 döneminde mhp nin en çok oy aldığı illerden biriyken bugün
akp ve mhp nin çekiştiği güzel memleketim.inşallah bu seçimde eskiye bir dönüş yaparlar.
neznimde ayrı bir önemi vardır.pkk lıların cirit atamadığı ve son yerel seçimde ancak yüzde 5 oy alabildikleri
bir ildir erzurum.eskiden özellikle 95 ve 99 döneminde mhp nin en çok oy aldığı illerden biriyken bugün
akp ve mhp nin çekiştiği güzel memleketim.inşallah bu seçimde eskiye bir dönüş yaparlar.
anadolun zirvesindeki o soğuk iklimin şehri, var olduğundan beri daima tarih yapar.
oraya kimin yolu düşse, mutlaka hayatına kalıcı bir imza atar.
oraya kimin yolu düşse, mutlaka hayatına kalıcı bir imza atar.
her yerin nisan yağmuru var bu şehrin nisan karı.
yağar mı bilmem ama hava durumu öyle gösteriyor hafta başında.
hava konusunda bağımsızlığını ilan etmiş soğuğun başkenti.
yağar mı bilmem ama hava durumu öyle gösteriyor hafta başında.
hava konusunda bağımsızlığını ilan etmiş soğuğun başkenti.
12 nisan 2011 itibariyle yaklaşık 20 cm karla kaplanmış şehir.
üşüyoruz...
üşüyoruz...
muhafazakarlığını geçtim, yobazlıkta iran'la yarışan memleketim.
yobazlıkla alakası olmayan şehirdir. ne yobazlığı? genç kızlara laf atmada, içki tüketiminde, karıya-kıza sarkmada ön sıralara oynayan şu şehirde, sizin anlattığınız manada yobazlığın esamesi okunmaz.
ayrıca erzurum, 2011 üniversiteler arası kış oyunlarında mükemmel bir kazık yemiş şehirdir. gönüllüler iyi bilirler, en kazık yerde 5 liraya, bilemedin 10 liraya yiyeceğin uyduruk bir hamburger bu olimpiyatlar kapsamında devlete 14 liraya satılmıştır. bu hamburgerimsi şeyin resmini de buraya ekleyeceğim merak etmeyin. bu kazıklardan sadece birisi, hortumlanan paranın haddi hesabı yok. ben deyim 1 trilyon, sen de ... artık artır artırabildiğin kadar. acı ki ne acı...
ayrıca erzurum, 2011 üniversiteler arası kış oyunlarında mükemmel bir kazık yemiş şehirdir. gönüllüler iyi bilirler, en kazık yerde 5 liraya, bilemedin 10 liraya yiyeceğin uyduruk bir hamburger bu olimpiyatlar kapsamında devlete 14 liraya satılmıştır. bu hamburgerimsi şeyin resmini de buraya ekleyeceğim merak etmeyin. bu kazıklardan sadece birisi, hortumlanan paranın haddi hesabı yok. ben deyim 1 trilyon, sen de ... artık artır artırabildiğin kadar. acı ki ne acı...
google trends istatistiklerini kasıp kavuran muhafazakar şehrimiz. ne kadar müstehcen kelime varsa erzurum türkiye 1.si ya da kesin ilk 3te.
üniversite öğrencileri için daha fazla çalışılması gereken şehir. en son bıraktığımda hala gidilecek, oturulacak, eğlenilecek yer sayısı 3'ü 5'i geçmiyordu. evde kalmayanlar için yaşanılacak şehir değil. öğrenci olup yurtta kalanlar için 4 yıllık dönem zehir olabilir.
erzurum evlerine uğramadan ve cağ kebabı yenilmeden geçilmemesi gereken tarihi bir şehir. uçaktan iner inmez bereyi ışık hızıyla kafama geçirdim o da ayrı konu.
ispir'i görmediyseniz bu şehri de görmüş olamazsınız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar