bugün
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- iç sıkıntısından intihar etmek6
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yaz günü bira içmek6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler12
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi2
- hababam sınıfı semra hoca7
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- kontrat fosfor karburator2
- kıçına tekmeyi basmak2
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- montla sıçmak3
- klima çarpması2
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- zallın fake hesabı var mı9
- kendi kendine konuşmak5
- anın görüntüsü19
- mor semsiyeli yabanci21
- kalmadı3
- en gey özelliğiniz13
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- siyah araba4
- ani gelen can sıkıntısı2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- disclosure day3
- dinciler4
- türkiye a milli futbol takımı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- sözlüğün kırbacı11
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
istanbulda manavlık yapan kimse.
salatalığı başka şekilde kullanmasını dilediğim kimse. *
"Ya beyler bu adam ne anlatıyor, neye uğraşıyor" denilesi yorumcu.
(bkz: doberman toroğlu)
303 gündür o kadar mikserlik yaptın ki, anlıyoruz hıyardan anlıyorsun ama hıyar seker, patlıcan seker erman, aman! aman diyelim!
Bu aksamki cacik yapma performansiyla kirip gecirmistir. Hic oyle sacma sapan is yapiyor dememek lazim, bir sey ancak bu kadar guldurerek anlatilir, oldum gulmekten. Yaptigi espiriler de sahane : " ben simdi ne yapiyorum sayin seyirciler biliyor musunuz ? Bu turk futbolundan bir cacik olmaz ama ben yapicam " , " tuz koyalim kokmasin " , " bu kadar su yeter mi, bence yetmez, biraz daha koyalim, daha kaldirir " , " oldu mu cacik, olmamis, yesenize ! Yemediler ! " , " eksimis, turk futbolu eksimis " , " ben sporcunun zeki, cevik, ahlaklisini, cacik yiyenini severim ".
bi milyon kafayla programda takılan hakem eskisi. Surat kıpkırmızı, gözler buğulu ve boş! Her yudum viski yarıyor adama be! Içtikce saçmalıyor, tebrikler tarraaam!
şike kanunuyla ilgili olarak ,bir yap bir sene atla diyorlar ,seksek mi oynuyoruz abi diyerek ,süper performansını efsane mertebesine yükselten spor yorumcusu.
kaleci şenol'un annesi ile ilgili iğrenç saçma sapan şeyler söylemişti böyle adamları hala daha ekranlara çıkarıyorlar.
--spoiler--
25 dakika şenol senin anneni diyorlar, normal yollada temas kurmuyorlar. tersten söylüyorlar. beşiktaş seyricisi lütfen şenolun annesini normal yollardan götürelim ters yollardan götürmeyelim.
--spoiler--
http://www.timsah.com/Senolun-Annesi/ZTMrPmQwLgd
--spoiler--
25 dakika şenol senin anneni diyorlar, normal yollada temas kurmuyorlar. tersten söylüyorlar. beşiktaş seyricisi lütfen şenolun annesini normal yollardan götürelim ters yollardan götürmeyelim.
--spoiler--
http://www.timsah.com/Senolun-Annesi/ZTMrPmQwLgd
ister sevilsin ister nefret edilsin. cacık olayıyla bu kadar gergin bir ortamda olayı bu kadar esprili kinayeli bir yolla anlatabilecek zekaya sahip olduğu için takdir edilmesi gereken şahıstır.
Aziz yıldırım hakkında açtığı tazminat davası rededilen komedyen.
bu akşam fenerbahçe yenince "kekelemeye" başlamış, konuşmayı unutmuş görünen adam. eyyama devam telegol!
fenerbahçe koyunca an itibariyle telegol'de kahrından ölmek üzere olan yaratık.
bu maçtan sonra gözlerine bir kat daha sürme çekmesi gerekendir. kına mı ? evet kına da.
ne zaman fenerbahçe kazansa öfkeden deliren yorumcudur..
Fenerbahçe deyu deyu bir gün kalpten gidecek yorumcu. Trabzonlu sözde taraftarların olaylarını bile Fenerbahçe'ye mal etti kuskunluğundan.
abdürrahim albayrak'a,
-ya türk futbolunu bu hale kim getirdi?
-ya türk futbolunu bu hale kim getirdi?
Kendisinin, sivas kangalı vardır. galatasaraylı iki futbolcu, o meşhur hareketlerini yaparlarken hiç erman toroğlu'nun sivas kangalını bilmiyorlardı, hesaba katmıyorlardı.
o erman hoca'nın sivas kangalı çok feci birşeydir. o iki topçu'nun tek eksiği; erman hoca'nın sivas kangalını bilmemeleridir. çünkü bilseler idi; o hareketi yapmazlardı.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/76327/iplenmeyen-adam-erman-toroglu-ve-sivas-kangali/fbwatch?code=AQBsPLAf6e3K7w3n4VGAQeDd6ya3_qhsOPFCAz77jx7pxzpQUfQlR5_Le7Yq3KsbSKihsOaK4b3L3m7UOYj6Jk9eLPgtqian-I-ppbA6v4VkK_ZqycOspxjxCC0ELETd5EXiYO9GxIvb3KWOvU#_=_
o erman hoca'nın sivas kangalı çok feci birşeydir. o iki topçu'nun tek eksiği; erman hoca'nın sivas kangalını bilmemeleridir. çünkü bilseler idi; o hareketi yapmazlardı.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/76327/iplenmeyen-adam-erman-toroglu-ve-sivas-kangali/fbwatch?code=AQBsPLAf6e3K7w3n4VGAQeDd6ya3_qhsOPFCAz77jx7pxzpQUfQlR5_Le7Yq3KsbSKihsOaK4b3L3m7UOYj6Jk9eLPgtqian-I-ppbA6v4VkK_ZqycOspxjxCC0ELETd5EXiYO9GxIvb3KWOvU#_=_
eski bir hakemimiz.
duyduğuma göre piyasada hıyar soyacağı stokları dibe çakmış...
şu anda evinde cacık yapıp hıyarlarıda ne yaptığı mechul olan spor yorumcusu, eski hakem.
selam verse alınmaması gereken kişi.