bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- mercimek çorbası içen kadın14
- pankek mi pişi mi10
- sarımsak yiyen kız5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- taşaklı erkek4
- zuhal olcay'a aşık olmak6
- hamarat kadın5
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pizza6
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- insanlarla göz teması kuramamak3
- artı oy yalakalığı5
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- s'i l v'e r m'i s t26
- sözlüğün en masum yazarları16
- güzel kızların erkenden uyuması4
- türkiye13
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- pandela 38
- sarapci koala43
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- yemeğe bulyon koyan insan6
- belki kızdır diye artılamak3
- soslu adana kebap5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mersin tantuni4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- pum pum çorbası4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- nervio21
- hepiniz öleceksiniz4
- tırnak pide4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
istiyosa dittirip gidebilir. ama ivkovic gibi bi hoca gelmeyecekse gitmese de olur. yok yok taraftara bir daha artislik yapacaksa cehennemin dibine kadar yolu var.
Hürriyet'in haberine göre türk basketbol milli takımı'nın yeni koçu.
kaynak: http://www.hurriyet.com.t...or/basketbol/26058091.asp
kaynak: http://www.hurriyet.com.t...or/basketbol/26058091.asp
a milli basketbol takiminin yeni teknik patronudur.
Yeteneksiz kişilik. iticilik bir sanat olsa büyük sanatçı olur.
https://www.youtube.com/watch?v=UxPvWoSNFF4
sırada barselona mı var gelsin modundaki, gaza gelmiş koçtur. helal olsundur.
sırada barselona mı var gelsin modundaki, gaza gelmiş koçtur. helal olsundur.
galatasaray'ın koçu olan kişi. kendisini özel olarak tanımam ekrandan gördüğüm kadarıyla çok itici bir havası var kibirli duruyor belki dünyanın en iyi insanıdır bilemiyorum ama bana öyle geliyor dışarıdan gören bir göz olarak. ayrıca sezar'ın hakkı sezar'a adam gittiği takıma gerçekten çok şey katıyor. beşiktaş'a kupa kazandırdı galatasaray'ı avrupa'ya taşıdı. tebrik edilesi.
hakkında pek çok olumsuz yorum yapılmasına rağmen tam bir basketbol dehası, turnuva kralıdır.
türkiye nin yetiştirdiği en iyi koçtur tartışmasız, galatasaray ı diğerlerine göre daha yetersiz kadrosu ile avrupa da top 8 e çıkarmıştır. içeride de geçen yıl şampiyon yapmış bu yıl banvit gibi bir takımı deplasmanda yenerek saha avantajını eline geçirmiştir.
özellikle kritik maçları gerçekten kusursuz oynatıyor, bu açıdan bakıldığında tam bir turnuva hocasıdır. o yüzden bu yılki turnuvada milli takımı ilk dörde sokması çok olasıdır. bu turnuva olmasa bir dahaki avrupa şampiyonasında kesin.
karakteri hakkında yapılan yorumlar ise çok saçma, kazanma hırsına sahip olan bi insanın saha içinde gergin olması çok doğal, hele ki bu basketbol anlık taktik oyunu. maçı bırakıp taraftar eğlendirecek hali yok ya.
türkiye nin yetiştirdiği en iyi koçtur tartışmasız, galatasaray ı diğerlerine göre daha yetersiz kadrosu ile avrupa da top 8 e çıkarmıştır. içeride de geçen yıl şampiyon yapmış bu yıl banvit gibi bir takımı deplasmanda yenerek saha avantajını eline geçirmiştir.
özellikle kritik maçları gerçekten kusursuz oynatıyor, bu açıdan bakıldığında tam bir turnuva hocasıdır. o yüzden bu yılki turnuvada milli takımı ilk dörde sokması çok olasıdır. bu turnuva olmasa bir dahaki avrupa şampiyonasında kesin.
karakteri hakkında yapılan yorumlar ise çok saçma, kazanma hırsına sahip olan bi insanın saha içinde gergin olması çok doğal, hele ki bu basketbol anlık taktik oyunu. maçı bırakıp taraftar eğlendirecek hali yok ya.
takımın yüzde seksenine silah zoruyla galatasaray sözleşmesi imzalattığı iddia edilen koç.
türk basketbolunun mourinho'su.
Her bransta cıkardıgımız efsane hocalardan erkek basketboluyla ılgılenenı.
"bu akşam bizim galibiyetimiz çalındı. herkese galatasaray'ın, fenerbahçe'den üstün bir takım olduğunu gösterdik."
şeklinde bir beyanı olmuş. göz göre göre hakem eliyle el değiştiren maçı güzel özetlemiş. hatta az bile söylemiş.
şeklinde bir beyanı olmuş. göz göre göre hakem eliyle el değiştiren maçı güzel özetlemiş. hatta az bile söylemiş.
mr.doping.
5 nisanda fenerbahçe tarafından eline verilmesinden sonra çok iddialı konuşan birey. bu herif böyle iddialı konuştuysa oyuncuları her maç öncesi doping testinden geçmelidir. doping yapacağını üstü kapalı beyan etmiştir çünkü.
Bugün maçtan sonraki hırsı görülmeye değerdi. Salonu inandırdı şampiyonluğa . inşallah verdiği sözü tutar ve şampiyon oluruz.
büyük bir dopingçidir, tüm hap trafiğini kontrol eder, bu tür konuların has adamıdır; illegal mal trafiğindeki kişiler tarafından çok saygı görüyor olsa gerektir. lakabı, ''mr doping'' ve ''gergin ataman''dır.
büyük konuştuğuna göre yine doping yapacak demektir, yetkilileri göreve çağırıyoruz. kasun'ların, kerem gönlüm'lerin pozitif çıkan test sonuçlarını unutmayın!
büyük konuştuğuna göre yine doping yapacak demektir, yetkilileri göreve çağırıyoruz. kasun'ların, kerem gönlüm'lerin pozitif çıkan test sonuçlarını unutmayın!
Kendisi candır, adamdır ama 6 saniye kala mola alması da yakışmamıştır.
iticilik abidesi.
para için karakterini satmış koç.
en sevdiğim yönü "koyduk mu molası" almasıdır.
namı diğer gergin ataman.
Koçluğuna lafım yok çok hırslı birisidir takdir edilesicidir bir fenerli olarak. Ama bugün yalan olmuştur.
kobradovic'in kobrasını tatmakta an itibariyle. noldu lan dopingçi!!
kendisine önemli sorular sorulan dopingçi. Mesela; (bkz: koyduk mu)
galatasarayın hocası.
kendisini gram sevmiyordum ama işin şekli değişti şu seride.
yönetim sahip çıkmazsa taraftar sahip çıkacak bu adama haberiniz olsun.
16 haziran'da yönetim gerekeni yapsın bizi içeri alsın yeter.
kendisini gram sevmiyordum ama işin şekli değişti şu seride.
yönetim sahip çıkmazsa taraftar sahip çıkacak bu adama haberiniz olsun.
16 haziran'da yönetim gerekeni yapsın bizi içeri alsın yeter.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar