bugün
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor11
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar4
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- sözlük yazarlarının çayları9
- arabayı yavaş süren tipler5
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite10
- parmak patates vs elma dilim patates10
- velvet56
- ilgi isteyen kız4
- psikopat erkek seven kızlar7
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- havanın buz gibi olması6
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- güvenilir yazar5
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- yeni parti38
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- yılbaşına az kalması2
- sözlük kezoları8
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- havanın kapalı olması3
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- erkeklerin biraz şey olması8
- iştahın kapanması8
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- öbür sözlük4
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- acil doktorunun anıları2
- arkadaşlar görüşürüz3
- anksiyete2
- soğan salatası7
- sözlüğü gerenler3
- katatespizartmasi18
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
- 35 yaş altı yazarlar2
- johannes kepler2
- yaşlandıkça güzelleşmek3
- uludağ itiraf6
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- çin3
- meczup olmanın kötü sanılması2
önüne gelen şarapçının bile futbol yorumcusu olduğu memleketimde kendisinin de evrilerek bir futbol yorumcusu olmuş olması çok normal. haa ben sever miyim bir fenerbehçeli olarak kendisini? asla ve kat-a!
bu kadar basit.
tanım: köşesi olan adam.
bu kadar basit.
tanım: köşesi olan adam.
atatürk'ün güneşspor sempatizanı olduğunu bilemeyecek kadar zırcahil olmasından mütevellittir.
fenerbahçe ve yazarların kralı saatçi ercan.
an itibariyle adliyededir. içeri tıkarlar da kurtuluruz yavşaktan umarım. (bkz: küfürler alınıyor beddular gönderiliyor)
aziz yıldırım'a üzülürüm nitekim üzüldüm.
bu herife zerre üzülmem.
hapis yatsın hatta mümkün olursa sibirya'da sürgün edilsin, taş ocaklarında çalıştırılsın.
gazetecilik nasibini almamış, karakteri olgunlaşmamış bünye.
bu herife zerre üzülmem.
hapis yatsın hatta mümkün olursa sibirya'da sürgün edilsin, taş ocaklarında çalıştırılsın.
gazetecilik nasibini almamış, karakteri olgunlaşmamış bünye.
neden gözyaşlarını tutamadığı anlaşılamamış kişidir.
Yalanlar yalanlar yalanlar. Dolanlar dolanlar dolanlar.
--spoiler--
"bir türk takımının gelişimini neden bu kadar alaşağı ertmeye çalışıyorsunuz? neden örnek almak yerine düşmanlık tohumları ekiyorsunuz? galatasaray uefa kupasına koştuğunda hiçbir fenerbahçeli yazar ya da otoriteden böyle bir muammele gördü mü? hayır! hatta leeds maçı için ingiltere'ye gidenlerin yarısı f.bahçe ve diğer takımın taraftarlarıydı." demiş olan yazar.
--spoiler--
ah ercan'cığım ah! keşke spor yazarlığının yanında beyin hediye etselerdi de ingiltere'de oynanan ve 2-2 sonuçlanan maça, istanbul'da 2 ingiliz taraftarın öldürülmüş olması sebebiyle türk taraftarların alınmadığı bilgisini bir yerlerden araştırıp bulabilmiş olsaydın.
"bir türk takımının gelişimini neden bu kadar alaşağı ertmeye çalışıyorsunuz? neden örnek almak yerine düşmanlık tohumları ekiyorsunuz? galatasaray uefa kupasına koştuğunda hiçbir fenerbahçeli yazar ya da otoriteden böyle bir muammele gördü mü? hayır! hatta leeds maçı için ingiltere'ye gidenlerin yarısı f.bahçe ve diğer takımın taraftarlarıydı." demiş olan yazar.
--spoiler--
ah ercan'cığım ah! keşke spor yazarlığının yanında beyin hediye etselerdi de ingiltere'de oynanan ve 2-2 sonuçlanan maça, istanbul'da 2 ingiliz taraftarın öldürülmüş olması sebebiyle türk taraftarların alınmadığı bilgisini bir yerlerden araştırıp bulabilmiş olsaydın.
El atmadığı iş kalmayan çok yönlü bir insan. Grup vitamin' den izel- çelik- ercan'a yapımcılıktan futbol yorumculuğuna kadar işler yapmıştır. Hepsini de tam anlamıyla becerememiştir. Hele futbol yorumculuğu tam bir fiyasko.
anasına avradına sövdürmek için köşe yazarlığı yapmaya çalışan yazarımsı.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18813669.asp
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18813669.asp
annesini hiç sevmiyor.
dün akşam maçtan sonra suratını görmeyi istediğim insan.
--spoiler--
derbinin mannşetleri
bilica böyle istedi
ah bilica ah bilica
kocaman hüsran
bilica'nın vedası
bilica'dan 3 inci
*
*
maçın 3 adamı
bilica bilica bilica
*
*
top 5
1- bilica .......
--spoiler--
yukardıki satırlar kendisinin köşe yazısındandır. kendisini hiç okumam ancak böyle bir maçtan sonra ne yazacağını merak ettim. tahminimde yanılmadım karşı takımı tebrik etmek yerine kendi futbolcusunu antranörü suçlayan, şike mike diyen bir yazı.
herhangi bir fenerbahçe taraftarı böyle bir yazı yazabilir ama türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinin spor servisi müdürü böyle yazamaz.
eğleniyoruz tabiki orası ayrı.
derbinin mannşetleri
bilica böyle istedi
ah bilica ah bilica
kocaman hüsran
bilica'nın vedası
bilica'dan 3 inci
*
*
maçın 3 adamı
bilica bilica bilica
*
*
top 5
1- bilica .......
--spoiler--
yukardıki satırlar kendisinin köşe yazısındandır. kendisini hiç okumam ancak böyle bir maçtan sonra ne yazacağını merak ettim. tahminimde yanılmadım karşı takımı tebrik etmek yerine kendi futbolcusunu antranörü suçlayan, şike mike diyen bir yazı.
herhangi bir fenerbahçe taraftarı böyle bir yazı yazabilir ama türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinin spor servisi müdürü böyle yazamaz.
eğleniyoruz tabiki orası ayrı.
fenerbahçe fanatikliğini aşamayan vasat spor yazarı.
tweetleri mi sürekli çalan güzel kalpli insan.
(bkz: sayenizde)
klibini ve sözlerini hayal meyal hatırladığım ama hiç aklımdan çıkmayan "tam 14 saat oldu telefonum hiç çalmadı" diye nakaratı olan şarkısı vardır.
edit:şimdi youtube'den izledim klipte oynayan hatunda dehşetmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=0HTRt3UeDus
edit:şimdi youtube'den izledim klipte oynayan hatunda dehşetmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=0HTRt3UeDus
hala ciddiye alıp yorum yapanlar var ki kendilerini bir odaya kapatıp, ebabil'in klibini projektörden duvara yansıtıp 85 saat aralıksız izletesim var. şimdi bunları dedim ve yüzsüzce yorum yapacağım. 6-0'mış, sow fenerli olduymuş, hakem galatasaray'ı ipten almış falan fıstık deği ama yalnız maçın üç adamının tamamını sahasında 70 dakika mahkum oynayan takımdan seçmiştir, o kısım sesli güldürdü sağolsun. bence leman'da, penguen'de yazsa çok takipçisi olur, cidden lan bak. sen çok yaşa ercan kardeşim.
sarı lacivert vuvuzela.
70 dakika oyunu izleyen takımdan maçın en iyi 3 adamını çıkarması kahkaha attırmıştır. ulan saatçi!
kendisine celal birsen şemsiyelerinden hediye edeceğim sözde spor yazarı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar