bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek14
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- meyveli soda içen erkek6
- yorgun mermi10
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- erkeklerin biraz şey olması7
- gece yatağın altından uzanan el5
- odanın içine baykuş girmesi4
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- cinleri olan sözlük kızı5
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- parmak patates vs elma dilim patates7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- havanın buz gibi olması3
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- cin mısır kabilesi5
- soğan salatası6
- mercimek çorbası4
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- iştahın kapanması7
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- sözlük kızının sözlük erkeğine yemek ısmarlaması3
- yeni parti39
- sarapci koalanın bahçeye işemesi2
- gece yatağın altına uzanan ayak2
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sözlükte kavgacıların olmaması3
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- aramızda gezen tok yazarlar3
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- aylık 387 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek3
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- psikopat erkek seven kızlar4
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi2
- üç tas tunç has hoşashfd2
- güne bir şarkı bırak14
- en güzel sevişme13
tadı damağımda gazoz.
Kesinlikle tadı hala aklımda kalan , beni çocuklukta yaptığımız gazozuna maçlara götüren limonumsu harika gazlı sıvı.
(bkz: çocukluğum)
ilkokulda simitle birlikte hiç bir şeye değişilmeyecek gazoz.
3. tenefüslerde simitle süper giden, onyüzbinmilyon baloncuğu olmayan gazoz.
türkiye de bir içecek efsanesi. "Elvan içelim bir Oh diyelim" sloganlı gazlı içecek.
(bkz: kochisarli elvan dalton)
yerini zafer gazoz' un alabilecegini dusundugum gazoz markasi.
Şişesi efsanedir. Tadı da yabana atılmayacak düzeydeydi!
simitle uyumunun tadı hala damaklarımızdadır.
kişiyi alıp çocukluğuna götüren tadı şuanki hicbir gazozda alınamayan içecek. ayrıca çocukluk döneminde aşağı mahalle-yukarı mahalle futbol organizasyolarında üzerine iddiaya girilen şeydir
elvan gazoz ailelerin kızlarına o dönem elvan adını vermesine de sebep olmuş bir gazoz markasıdır. markanın o dönemki sahibi has'ların da kızının adıdır aynı zamanda.
çocukken oynana gazoz kapak oyununda, bu gazozun kapağı 10 gazoz kapak değerindeydi. *
Bir zamanlar üretilen fakat şimdi piyasada bulunmayan portakallı gazoz markasıdır. Tadı Ülker'in sunny'yi almadan önceki sunny gazozların tadına benzemekteydi ve yanılmıyorsam Topkapı'da bulunan bir fabrikası da vardı. Oranın çatısında elvan yazısı hala durmasına rağmen, Sanırım şimdi fabrika atıl durumdadır.
(bkz: elvan dalton)
çocukluktan beri şisesini, kapağını, tadını unutamadığımız müthiş içecek. Uludağ gazoz tekrar çıktı, elvan ı da bekliyoruz yine çıksa da içsek diye.
köyde akşam üzeri amcadan yalvar yakar ve tüm sevimlilikler yapılarak alınan harçlığın feda edilmesiyle alınan ve tadı damakta kalan muhteşem lezzet.
Elvan gazozu, 1970'li yıllarda, gül ve limon aroması ile bütün Türkiye'de ün salan bir gazoz markasıdır. 1988 itibarıyla üretimi durdurulmuştur. iş adamı Kadir Has'ın yiğeninin adından esinlenerek Elvan adını alan bu gazoz Has gıda tarafından üretilmekteydi.
tr.wikipedia.org/wiki/Elvan_gazozu
tr.wikipedia.org/wiki/Elvan_gazozu
(bkz: hey gidi günler hey)
çok az reklam ve kampanya yapmasına rağmen bu kadar geniş kitlelerce özlem duyulan bir marka olması, elvan gazoz'Un ne kadar özgün olduğunu gösteriyor. ben ise, tadını, kokusunu bile hala anımsıyorum. o denli özledim.
(edit1: lan? elvan gazozunu bitiren kapitalist sermaye! buraya da mı dadandın lan? eksici seni.)
(edit2: yahu cidden neden eksiliyorsunuz arkadaşım? nedir sizin gazozlarla derdiniz ya. ahah. acayip)
(edit1: lan? elvan gazozunu bitiren kapitalist sermaye! buraya da mı dadandın lan? eksici seni.)
(edit2: yahu cidden neden eksiliyorsunuz arkadaşım? nedir sizin gazozlarla derdiniz ya. ahah. acayip)
yaşı otuza yakın olanların hatırlayacakları, tadını damaklarında hissedebilecekleri kadar lezzetli olan gazozdur. antalyada bir girişimcinin bu lezzeti aynı isimle mi bilmiyorum, devam ettirdiğine dair bir yazıya rastlamıştım nette sanırım ama çok da emin değilim. içtiğim en lezzetli gazozdur vesselam. keşke bir kez daha içebilsek.
biraz önce seksenler dizisinde görülmüştür.
saçma sapan köpüren gazozdur. babam ne zaman dövse beni amcam teselli etmek için elvan gazozu alırdı bana. o yüzden bende çok güzel bir anısı yoktur bu gazozun.
bir niğde gazozu değildir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar