bugün
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak8
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez36
- bir sigara mı yaksak20
- selahattin demirtaş8
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı14
- muharrem ince13
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- öğretmen maaşı11
- sadece türkiyede olacak olaylar36
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu27
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor13
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi11
- sözlük yazarlarının doğum tarihi23
- öpüle öpüle uyutulmak17
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı17
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- anın görüntüsü22
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması32
- unutulmaz film replikleri25
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak18
- börek isimlerinin ingilizcesi10
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- kadınlar ne ister34
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı10
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- togg28
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi17
- şu anda çalan şarkı17
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması27
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar14
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- donald trump'ın tutuklanması10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var22
- arkadaşlar imlasızsınız13
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum29
- 18 mart çanakkale zaferi23

entry'ler (4263)
Olay taksicilerin kurgusu yada değil. ama o aşağılık kadını az bile benzetmiş uber sürücüsü. yaklaşık 10 yıl müşteri ilişkilerinde çalıştım. bizim milletimize beyefendi yada hanımefendi diyorsan bir tarafları kalkar hatta size hakarete varacak düzeyde konuşmaya başlarlar. o kevaşe karı aynı konuşmayı sarı takside yapabilir miydi?
kısacası hiç üzülmedim. bedeli ne olursa olsun eğer haklıysanız, sizi küçük gören aşağılayan birileri varsa kadın hatta çocuk bile olsa dövün. kimsenin kimsenin onuruyla oynamaya hakkı yok.
kısacası hiç üzülmedim. bedeli ne olursa olsun eğer haklıysanız, sizi küçük gören aşağılayan birileri varsa kadın hatta çocuk bile olsa dövün. kimsenin kimsenin onuruyla oynamaya hakkı yok.
ilk kez iki ayrı takım taraftarının senkronize tezahurat yaptığını duydum. tüylerim diken diken.
vatansever türk milleti. yemeyin beni lan. ölen dedelerimize birazcık saygımız olsaydı bu pisliklerin başlarını gövdelerinden ayırırdık. ama pazar sabahı şimdi kim televizyonu kapatıp evinden çıkacak değil mi?
her yol çakılır bu kıza. gece gündüz dağda bayırda. ama asla yanında uyunmaz. çünkü bu kadar baharatlı ve beklemiş gıdayı yiyen bir metabolizmanın osuruğu leş ötesi kokar. maazallah elinizde sigara ile uyursanız metan gazından eviniz havaya uçar.
tanrı olsan bizim gibi tanrı olmayanlardan bir ispat yada cevap beklemezdin.
-çok çirkinsin
-boşver zevk almaya bak, çeşit olsun.
-boşver zevk almaya bak, çeşit olsun.
boku bokuna o ikinci golü yemeyecekti galatasaray.
akhisarın zeytinyağı meşhurdur. akhisar trabzona kuru kuru değil yağlayarak kaydığı için acısı çok çabuk unutulmuştur.
ama o folofoş dötten daha hayır gelmez bilesiniz.
ama o folofoş dötten daha hayır gelmez bilesiniz.
sigara içenlere sövüyorlar. evet ana avrat hemde. çünkü o molada sigara içen bağımlı acizlere gelmesi gereken işler size paslanıyor.
sigara molası alanlardan, zevk için sevişip hamile kalıp doğum izni ile dünyanın derdini sizin üzerinize bırakanlardan, sonra doğurduğu piçi hasta diye her an izin alıp gözden kaybolan bencil varlıklardan nefret ediyorum.
sigara molası alanlardan, zevk için sevişip hamile kalıp doğum izni ile dünyanın derdini sizin üzerinize bırakanlardan, sonra doğurduğu piçi hasta diye her an izin alıp gözden kaybolan bencil varlıklardan nefret ediyorum.
almanyada ensestin %25 lere dayandığı söyleniyor. nasıl bir dünya olduk lan.
batan cafe. hala mı akıllanmadınız lan.
canınız sıkıldı bir adamı ayağından vurdunuz. alacağınız ceza sadece 6 ay. ekimde girseniz nisanda çıkıyorsunuz. dışarda mevsim baharmış şarkısını bile söyletmiyor devlet baba size.
ama ideolojik bir biçimde birine tokat atarsanız hakim efendinin görüşüne göre olay öyle bir değişiyor ki. mesela türbanlı bir kadına pis türbanlı yobaz deyip tükürseniz ya da götünün yarısı açık şort giydi diye ramazanda bir kızı hırpalarsanız (o herif şuan 11 yılla yargılanıyor) yıllarca hapis yatabilirsiniz.
o yüzden ideolojilerinizle hareket etmeyin. cezası ağır oluyor.
ama ideolojik bir biçimde birine tokat atarsanız hakim efendinin görüşüne göre olay öyle bir değişiyor ki. mesela türbanlı bir kadına pis türbanlı yobaz deyip tükürseniz ya da götünün yarısı açık şort giydi diye ramazanda bir kızı hırpalarsanız (o herif şuan 11 yılla yargılanıyor) yıllarca hapis yatabilirsiniz.
o yüzden ideolojilerinizle hareket etmeyin. cezası ağır oluyor.
tecavüz edenler öldürülürse üzülürmüyüm bilmem ama bu olay bana çok tecavüz gibi gelmedi. son birkaç yılın kız modası hamile kalınca tecavüze uğradım yalanı fena halde tutuyor türkiyede.
tecavüz denilen olayın nerede ne şekilde işlenmiş olduğu araştırılmalıdır. kız 13 yaşında evet ama çocukta 17 yaşında. yani ikiside henüz çocuk.
tecavüz denilen olayın nerede ne şekilde işlenmiş olduğu araştırılmalıdır. kız 13 yaşında evet ama çocukta 17 yaşında. yani ikiside henüz çocuk.
bir taraf beden işçisisir. diğer taraf rantçı. net.
50 tl ye 10 kilo alabilirsiniz. yıllar önce denemiştim. fena halde işe yaramıştı.
olayı bir de karşı taraftan dinlemek gerekir. lakin asker sivereklidir." ben diyarbakırlıım para vermem" deyipte ağzı burnu kırılan çok adam gördüm.
altın orandan bihaber doğmuş insan. ulan karının vücudunun yüzde otuzu alnından ibaret gibi.
tepkiler üzerine bir gün sonra manşet olmasada resimle eren' in anmış gazete. terörü lanetleyerek mi peki?? elbette hayır. lanetlenecek bir türkiye varken bu ermeni dölleri pkk' ya kıyabilir mi? eren ihmal kurbanıymış, doğru yada yanlış. ama insanların senden görmek istedikleri bu değil sözcü.
gerçi ne de olsa dersimli götündeki boku yalamakla meşgulsün.
gerçi ne de olsa dersimli götündeki boku yalamakla meşgulsün.
güneydoğu, toros yada kurtalan ekspresine binmemiş hanım evlatları için kirli ve çekilmez görülen trendir.
sen çizme lan ayı.