bugün
- ortamda kızlarla yattığını anlatan tip14
- ilişkilerde dış görünüşün önemi14
- yazarların değiştirmek istediği huyları13
- insan olmaya ceyrek kala12
- uludağ sözlükte çok orijinal nickler olması8
- domuz etinden köfte satan ünlü köfteci18
- anın görüntüsü23
- türklerin küfürbaz bir millet olması9
- yaşadığın ilçeyi 3 kelime ile anlat17
- onu aramalı mıyım18
- incel20
- elektrik ve doğalgaza 3 ay zam yapılmayacak15
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi39
- yazarların en sevdiği özellikleri13
- klarnet calan sarapci koala 617
- sokak ortasında 31 çeken adam12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek19
- çiçekli elbise giysem bana yakışır mı14
- israil devleti18
- kızlara sormak istediğiniz sorular16
- istanbul8
- melissa p sevdalıları16
- can sıkıntısına karşı ne yapılabilir9
- karınıza motosiklet alır mısınız8
- bir insana verdiğiniz değer nasıl azalabilir10
- yazarların ülkeye yaptığı katkılar12
- öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır12
- ben albay kuresel ikinmanın izdivacına talibim10
- arkadaşlar sizce hangi gömleği alayım20
- menuet24
- kim bu albay kemal11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması28
- 8 ekim 2024 ayvalık atatürk heykeli saldırısı13
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri24
- yazarların en sevdiği türküler23
- kuresel ikinma ile evlenmek12
- katledilen kızlarımızın yerinde video çekmek9
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi9
- trendyol da 70 000 tl'ye satılan ceket9
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum15
- uludağ sözlük playboyu9
- saraca'nın karizmatik otomobili20
- aylık 10 000 tl'ye eleman arayan galerici24
- 1 ayda 34 kadının katledilmesi11
- büllüğü olmasına rağmen güzel olan kız9
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle11
- birini gözünde çok büyütmek11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- akşam yemeği14
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
entry'ler (4263)
Olay taksicilerin kurgusu yada değil. ama o aşağılık kadını az bile benzetmiş uber sürücüsü. yaklaşık 10 yıl müşteri ilişkilerinde çalıştım. bizim milletimize beyefendi yada hanımefendi diyorsan bir tarafları kalkar hatta size hakarete varacak düzeyde konuşmaya başlarlar. o kevaşe karı aynı konuşmayı sarı takside yapabilir miydi?
kısacası hiç üzülmedim. bedeli ne olursa olsun eğer haklıysanız, sizi küçük gören aşağılayan birileri varsa kadın hatta çocuk bile olsa dövün. kimsenin kimsenin onuruyla oynamaya hakkı yok.
kısacası hiç üzülmedim. bedeli ne olursa olsun eğer haklıysanız, sizi küçük gören aşağılayan birileri varsa kadın hatta çocuk bile olsa dövün. kimsenin kimsenin onuruyla oynamaya hakkı yok.
ilk kez iki ayrı takım taraftarının senkronize tezahurat yaptığını duydum. tüylerim diken diken.
vatansever türk milleti. yemeyin beni lan. ölen dedelerimize birazcık saygımız olsaydı bu pisliklerin başlarını gövdelerinden ayırırdık. ama pazar sabahı şimdi kim televizyonu kapatıp evinden çıkacak değil mi?
her yol çakılır bu kıza. gece gündüz dağda bayırda. ama asla yanında uyunmaz. çünkü bu kadar baharatlı ve beklemiş gıdayı yiyen bir metabolizmanın osuruğu leş ötesi kokar. maazallah elinizde sigara ile uyursanız metan gazından eviniz havaya uçar.
tanrı olsan bizim gibi tanrı olmayanlardan bir ispat yada cevap beklemezdin.
-çok çirkinsin
-boşver zevk almaya bak, çeşit olsun.
-boşver zevk almaya bak, çeşit olsun.
boku bokuna o ikinci golü yemeyecekti galatasaray.
akhisarın zeytinyağı meşhurdur. akhisar trabzona kuru kuru değil yağlayarak kaydığı için acısı çok çabuk unutulmuştur.
ama o folofoş dötten daha hayır gelmez bilesiniz.
ama o folofoş dötten daha hayır gelmez bilesiniz.
sigara içenlere sövüyorlar. evet ana avrat hemde. çünkü o molada sigara içen bağımlı acizlere gelmesi gereken işler size paslanıyor.
sigara molası alanlardan, zevk için sevişip hamile kalıp doğum izni ile dünyanın derdini sizin üzerinize bırakanlardan, sonra doğurduğu piçi hasta diye her an izin alıp gözden kaybolan bencil varlıklardan nefret ediyorum.
sigara molası alanlardan, zevk için sevişip hamile kalıp doğum izni ile dünyanın derdini sizin üzerinize bırakanlardan, sonra doğurduğu piçi hasta diye her an izin alıp gözden kaybolan bencil varlıklardan nefret ediyorum.
almanyada ensestin %25 lere dayandığı söyleniyor. nasıl bir dünya olduk lan.
batan cafe. hala mı akıllanmadınız lan.
canınız sıkıldı bir adamı ayağından vurdunuz. alacağınız ceza sadece 6 ay. ekimde girseniz nisanda çıkıyorsunuz. dışarda mevsim baharmış şarkısını bile söyletmiyor devlet baba size.
ama ideolojik bir biçimde birine tokat atarsanız hakim efendinin görüşüne göre olay öyle bir değişiyor ki. mesela türbanlı bir kadına pis türbanlı yobaz deyip tükürseniz ya da götünün yarısı açık şort giydi diye ramazanda bir kızı hırpalarsanız (o herif şuan 11 yılla yargılanıyor) yıllarca hapis yatabilirsiniz.
o yüzden ideolojilerinizle hareket etmeyin. cezası ağır oluyor.
ama ideolojik bir biçimde birine tokat atarsanız hakim efendinin görüşüne göre olay öyle bir değişiyor ki. mesela türbanlı bir kadına pis türbanlı yobaz deyip tükürseniz ya da götünün yarısı açık şort giydi diye ramazanda bir kızı hırpalarsanız (o herif şuan 11 yılla yargılanıyor) yıllarca hapis yatabilirsiniz.
o yüzden ideolojilerinizle hareket etmeyin. cezası ağır oluyor.
tecavüz edenler öldürülürse üzülürmüyüm bilmem ama bu olay bana çok tecavüz gibi gelmedi. son birkaç yılın kız modası hamile kalınca tecavüze uğradım yalanı fena halde tutuyor türkiyede.
tecavüz denilen olayın nerede ne şekilde işlenmiş olduğu araştırılmalıdır. kız 13 yaşında evet ama çocukta 17 yaşında. yani ikiside henüz çocuk.
tecavüz denilen olayın nerede ne şekilde işlenmiş olduğu araştırılmalıdır. kız 13 yaşında evet ama çocukta 17 yaşında. yani ikiside henüz çocuk.
bir taraf beden işçisisir. diğer taraf rantçı. net.
50 tl ye 10 kilo alabilirsiniz. yıllar önce denemiştim. fena halde işe yaramıştı.
olayı bir de karşı taraftan dinlemek gerekir. lakin asker sivereklidir." ben diyarbakırlıım para vermem" deyipte ağzı burnu kırılan çok adam gördüm.
altın orandan bihaber doğmuş insan. ulan karının vücudunun yüzde otuzu alnından ibaret gibi.
tepkiler üzerine bir gün sonra manşet olmasada resimle eren' in anmış gazete. terörü lanetleyerek mi peki?? elbette hayır. lanetlenecek bir türkiye varken bu ermeni dölleri pkk' ya kıyabilir mi? eren ihmal kurbanıymış, doğru yada yanlış. ama insanların senden görmek istedikleri bu değil sözcü.
gerçi ne de olsa dersimli götündeki boku yalamakla meşgulsün.
gerçi ne de olsa dersimli götündeki boku yalamakla meşgulsün.
güneydoğu, toros yada kurtalan ekspresine binmemiş hanım evlatları için kirli ve çekilmez görülen trendir.
sen çizme lan ayı.