bugün

modlar tarafından tematik mod a mahkum edilen yazar. çaylak yapsalar bu kadar koymazdı. hayır tematik entry kasmıyorum ne alaka.
paso entry kasan yazar. 600 e dayandı.
(bkz: #12279607)
bülent korkmaz a yeteneksiz diyebilecek kadar ergendir.
gün içinde girdiği 500. cü entrysini kendine ayırmış olan yazar.
galatasaray'lı bir yazar.
tarihi bilgilerle sol frame'l kuşatmış olan yazar.
şu anda sol frame i dolduran yazar.
baya bir ukteci yazar.
(bkz: hz şaban)
sol frame yi kemal sunal la donatmıştır.
büyük usta kemal sunal'ı yad etmeye başlamıştır.
1 temmuz cuma günü, sözlükte usta aktör kemal sunal' ı yad edecek olan yazardır.
yolladığı mesajla gelen kutumu şenlendiren, kendimi kısa bir süreliğine de olsa baba olarak hissetmemi sağlayan sevgili yazar.
Gelen kutuma hoş bir babalar günü mesajı bırakan saygıdeğer şahsiyet. Sağolsun varolsun efendim.
babalar günü mesajı ile beni gülümseten, mükemmel osmanlı türkçesi ile kendine hayran bırakan yazar.
düşünceli yazar. teşekkürler (baba olmasamda).
"hö?" diye bir tepki vermeme neden olan, sonrasında algılayabildiğim bir mesaj atan yazar. ne kadar baba olmasam da, teşekkürler kendisine.
pek bir düşünceli yazar.*
(#11853679) tebrik ediyoruz kendisini.
düşüncesiyle gönülleri fethetmiş babacan yazardır. kandil mesajı için ayrıca müteşekkirim. * *
nezaket örneği sergileyerek kandilimi kutlamış yazardır. allah kendisinden razı olsun.
kandiliniz hayırlı olsun. bir mesajla gönülleri bir birine bağlayan insandır.
attığı kandil mesajıyla kendimi bayram şekeri reklamlarındaki yaşlı çift gibi hissedip hüzne gark oldum .
kandil mesajı yollayarak beni unutmadığını gösteren yazar. **
attığı kandil mesajı sebebiyle, kendisini birinin fake hesabı sandım. ama değil sanırım, senin de kutlu olsun kandilin..
© copyright 2005 - 2026