bugün
- evlenecek kız kalmaması11
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- türk kızı9
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kocasını seven külotsuz yatar3
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- seri eksici ezik11
- seri eksici ibne4
- sarapci koala75
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- gocu31
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- açık oy5
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- zorunlu eğitim20
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- türk seküler devrimi11
- tarık akan4
- simko38
- renault 9 broadway6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- cin görmüş yazarlar8
- akciğer kanseri3
- sırrı süreyya önder7
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- anın görüntüsü19
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- s'i l v'e r m'i s t13
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- kürt faşisti5
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- kürtler8
- bu koyden olsam ne olacak20
- yılmaz güney11
eski israil başbakan yardımcısı..
ariel şaron'un şu anki durumuyla birlikte şimdiki israil başbakanı ..
şu anda amerika'da bulunmakta kendisi ve başka hiçbir ülkede olmadığı kadar büyük bir yalakalık sinsilesiyle karşılanmış durumda..
bush israil'i,olmert te abd'yi övüp duruyorlar resmi konuşmalarında..*
ariel şaron'un şu anki durumuyla birlikte şimdiki israil başbakanı ..
şu anda amerika'da bulunmakta kendisi ve başka hiçbir ülkede olmadığı kadar büyük bir yalakalık sinsilesiyle karşılanmış durumda..
bush israil'i,olmert te abd'yi övüp duruyorlar resmi konuşmalarında..*
ariel şaron'u aratacağa benzeyen israil başbakanı.lübnan'da terör estiren acımasız kişi.
irakin isgali ve icinde bulundugu hal icin asagidaki yorumu yapabilen yahudi basbakandir. israil Başbakanı Ehud Olmert, önceki gün Amerikalı Yahudiler heyetini kabulünde Irak'taki savaşın, israil için 'nimet' olduğunu söyledi. "Bush'un politikalarının Amerika'da tartışmalı olduğunu biliyorum. Ortadoğu'da, özellikle Irak'ta bu politikaları destekleyen de var, karşı çıkan da" diyen Olmert, şöyle devam etti: "Ben ise Başkan'ı destekliyorum çünkü Saddam'sız Irak, israil'in güvenliği için çok daha iyi." Olmert, "Başkan Bush'un ortaya koyduğu güç, kararlılık ve liderlik için Tanrı'ya şükürler olsun" diye ekledi.
(bkz: ohud olnamert)
kızı lezbiyen'dir. *
tek ego'su müslüman katletmek olan sapık israil ordusunu yöneten faşist ki$i. filistin'de, lübnan'da katledilen müslüman kardeş'lerimizin sorumlusudur kendisi. şuan filistin'i el fetih ve hamas olarak ikiye bölmüş durumdadır. tek isteğimiz hamas ve el-fetih tekrar'dan birlik olsunlar, filistin bölünmesin ve el birliği ile siyonizm'e karşı savaşsınlar. el fetih ve hamas milis'leri ortak bir çalışma ile olmert efendi'yi sokak ortasında işkenceye mağruz bırakarak, yok etmelerini temenni ediyoruz.
her türlü insanlık ayıbını bünyesinde barındırabilen zehirli yaratık. faşist, katil, cani, siyonist olmasıyla birlikte israil'de yolsuzluk ile suçlanmasından dolayı koltuğundan olan yine faşist yine siyonist.
33 ay süren görevinden istifa etmiştir.
22 aralık 2008 de ankara ya veda ziyareti için gelecek olan israil başbakanı.
türkiye cumhuriyeti başbakanının suriye ile devam eden barış görüşmlerini gündeme getireceğine gazze de yaşanan insanlık rezaletini gündeme getirmesi ve buna bir çözüm bulması daha şık olurdu.
banane golan tepelerinden, gazze de insanlar ilaçsızlıktan ölüyor kimin umrunda.
türkiye cumhuriyeti başbakanının suriye ile devam eden barış görüşmlerini gündeme getireceğine gazze de yaşanan insanlık rezaletini gündeme getirmesi ve buna bir çözüm bulması daha şık olurdu.
banane golan tepelerinden, gazze de insanlar ilaçsızlıktan ölüyor kimin umrunda.
On sene sonra dünyanın en çok nefret edilen adamları arasına girecek bir devlet adamı. Müslüman kanı dökmekten çekinmeyen bir cani.
gazze'ye kara harekatı düzenleme hazırlığı içinde olan modern katil.
gazze'de ölen bebekler için ağlama duvarında ağlayacak olan çok seri katil. timsah gözyaşları dökecek.
recep tayyip erdoğan'ın "neden ankara'da gazze'ye operasyon yapacağınızı söylemediniz" sorusuna gecikmeli de olsa şu şekilde;
"operasyondan dostum bush, brown ve sarkozy'yi de haberdar etmedim. onlara dahi söylemediğim halde, israil'in askeri planlarından neden herhangi bir başbakana bahsedeyim ki?"
cevap vermiş olan israil başbakanı.
bizimki övünsün dursun.
"operasyondan dostum bush, brown ve sarkozy'yi de haberdar etmedim. onlara dahi söylemediğim halde, israil'in askeri planlarından neden herhangi bir başbakana bahsedeyim ki?"
cevap vermiş olan israil başbakanı.
bizimki övünsün dursun.
Chicago Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından protesto edilen Gazze katliamının birinci dereceden sorumlularından olan siyonist.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar