bugün

11 yıl önce halletmiştik hay gidi dünya, zaman çok hızlı ilerliyor. Rakı icesim geldi, bu sıcağa da çok zor. Neyse bakalım, ah yalan dünya.
çok kolaydır artık parası olan yazılıp alıyor. araba sürmeyi hiç bilmeyen 2 tane tanıdığım kız var onlar bile aldı.
gittikçe daha zor asıl. önceden bilmeyen herkese parayla veriliyordu. şuanda daha fazla zorlaştırdılar bence daha da iyi yaptılar ama parası da gittikçe artıyor tabii.
Her geçen gün daha pahalı olan eylem. Evet. Teşekkürler.
önüne gelen alamayacak şekilde kesinlikle daha zor hale gelmelidir.
bu zamanda maliyetli. hele ki hocalar kursla anlaştıysa seni direksiyondan bırakması yüksek bir olasılık.
bu zamanda maliyetli. hele ki hocalar kursla anlaştıysa seni direksiyondan bırakması yüksek bir olasılık.
Bizim Zamanımızda direksiyon kursu 50 TL ydi. Şimdi olmuş 300 falan. Ucuz yırttık vallahi.
ben ehliyet aldığımda 500 lira mı ne masrafım olmuştu, sene 2008... hey gidi.
amına koyayım alıp kenara koymaktansa hiç almamak daha iyi diye düşündüğüm ve almayı reddettiğim şeydir yani.
eskiden çok kolaydı şuan yapılan uygulamalar gerçekten en azından biraz zorlaştırıcı ve öğretici park etmek olsun yokuşta kalkma olsun bunları yapmadan vermiyorlar.
benim anlamadığım olay insanlar şunun sınavında bile kopya çekiyor.
ehliyet almak araba kullanmaya yarayabiliyor ancak aldıktan sonra araba almak da gerkiyor. bir de toplu ulaşım araçlarïnı kullanmak daha hareketli yapıyormuş insanı.
Şimdilerde 5-10 bin liralara alınan trafikte araç kullanmaya yarayan bir kart parçası.
iyi ki 53 yıl önce almışım.
spongebob 'un maceraları boyunca ısrarla denediği, ancak asla başaramadığı atraksiyon.
bazen çok istenen bişey ya da kıskanmaktan keşke olsa denilen.
birçok erkek alabilldiğine göre alınmasının zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. zor olsa çok az kişi ehliyet alırdı ama halbuki trafik kurallarına uymayan sürücüler 2023 yılında bile görülebiliyor.
Çok kolay canım. Ben de aldım. Hayatımda hiç araba sürmedim normal trafikte. Hep taksi, taksi.

Atıl vaziyette duran bir ehliyetim var.
pahalıdır. ne gerek var mu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum.
umarım hiç ehliyetim olmaz. hep bir şoförüm olur. araba sürecek birisi değilim ben.
Çok güzel bir şey.

Ben aldığım günden beri taksi kullanıyorum. Taksi daha masrafsız bence.
Alınca noluyor ki.

Araba bile alamıyon bu devirde. Ne gerek var ehliyete...
ilginç bir deneyim olurdu.
Bende almıştım yıllar önce. Lazım olur diye. Hiç trafiğe çıkmadım. Hep taksi. Hatun matun işlerini de icabında taksiyle evinden aldırıp mekana getirerek çözüyoruz. Bazan bende gidiyorum taksiyle. Kapının önünde taksi + içerisinde bonus hediye Berat.

Daha memnun oluyorlar valla.
© copyright 2005 - 2026