bugün
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı38
- enayimiknatisi ile kavga etmek9
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi5
- evde lahmacun yapmak2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- zeki olmanın avantajları8
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki2
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- osuruktan şiirler47
- ekşi sözlük13
- barış alper yılmaz6
- her şeyi hatırlayan insan6
- stack overflow kopyala yapıştır3
- ona bir şey söyle5
- en son ne aldınız2
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- online yazarlar3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- vedat muriqi6
- dinci ve müslüman kavramları8
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- fenerbahçe17
- yenilgisiz tek şampiyon5
- claudian clouds22
- twin peaks3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür9
- trileçe7
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- true'nin acile kaldırılması9
Hoşgelmiş hakiki mü'min yazar.
Orospu çocuğu formda dönmüş. iyi çalışıyor.
Eğer bunu diyen adama moderasyon hiçbir şey demeyip beni çaylak yapacaksa durmasın.
görsel
Eğer bunu diyen adama moderasyon hiçbir şey demeyip beni çaylak yapacaksa durmasın.
görsel
Tanırım iyi çocuktur, laikçiler çıldırsın, evet
Tamam işte bizim de senin ne mal olduğu söylerek düşünce özgürlüğü kullanma hakkımız var onu kullanıyoruz.
ironi konusunda hayli yetenekli bir arkadaş.
(#38135604)
(#38135604)
bunu.
(bkz: malazgirt040) bunu
(bkz: tiamat) bunu.
(bkz: ayk73) bunu.
(bkz: venus bella) bunu.
poşetleyip bir çöplüğe atacak olsan, çöplüğe kıyamazsın. çöplüğü kirletirler o derece yani.
(bkz: malazgirt040) bunu
(bkz: tiamat) bunu.
(bkz: ayk73) bunu.
(bkz: venus bella) bunu.
poşetleyip bir çöplüğe atacak olsan, çöplüğe kıyamazsın. çöplüğü kirletirler o derece yani.
sabahtan akşama ülkenin değerlerine hakaret eden ve o değerleri savunanları tahrik eden girilerini demokratik hakkı/ fikir özgürlüğü olarak gören oluşumdur. o demokratik hakkı/fikirlerini özgürce belirtebilme hakkını sana veren kişilerin hatıralarını kirletmek neresinden bakarsan bak ahmakça sanki..
görsel
(bkz: demokratik uçan tekme)
ben de demokratik hakkımı kullanmak istiyorum öyleyse.
görsel
(bkz: demokratik uçan tekme)
ben de demokratik hakkımı kullanmak istiyorum öyleyse.
Atatürk e küfrederek düşünce özgürlüğü olduğunu ve demokratik hakkını kullandığını söylüyor.
Bir yandan osmanlı yı getirmek istiyor.
Ulan o dediğin demokrasi ve düşünce özgürlüğünü atatürk getirdi sana lan it.
Osmanlı da demokrasi mi vardı.
Sen nasıl bir orospu çocuğusun ya. Böyleleri de varmış.
Düşünce özgürlüğümü kullandım bende evet. Sen adi bir köpeksin. Arap kevaşesisin. Tezatlıklara dolusun. Siktir git arabistan da yaşa.
Bir yandan osmanlı yı getirmek istiyor.
Ulan o dediğin demokrasi ve düşünce özgürlüğünü atatürk getirdi sana lan it.
Osmanlı da demokrasi mi vardı.
Sen nasıl bir orospu çocuğusun ya. Böyleleri de varmış.
Düşünce özgürlüğümü kullandım bende evet. Sen adi bir köpeksin. Arap kevaşesisin. Tezatlıklara dolusun. Siktir git arabistan da yaşa.
akpli çomar. hiç hoş gelmemiş.
Chp lilere iftira atan yobaz artığı.
Ben chp liyim öyle bir şey demiyorum.
Bunun dışında da yaptığı hareketler fazla dükkat çekiyor. Bunu sokakta görsem öldüresiye dövebilirim. Bana denk gelmesin bu.
Ben chp liyim öyle bir şey demiyorum.
Bunun dışında da yaptığı hareketler fazla dükkat çekiyor. Bunu sokakta görsem öldüresiye dövebilirim. Bana denk gelmesin bu.
chp lilere orospu cocugu dediği için başı belaya girecek yazardır. 1 hafta sonra başlar kuzenim yazmış edebiyatına.
(bkz: çok cahilsin keşke ölsen)
Senin yapacağın trollüğü silkeyim, iğrençsin.
(#38188222)
Geçen gün de chplilere orospu çocuğu demişti. Amk bdv'sine bi baksalar sesi kısılacak da bakmıyorlar işte.
Edit: bu korkak troll devamlı yazdıklarını sildiği için ss almıştım;
https://i.hizliresim.com/NO2mPX.jpg
(#38188222)
Geçen gün de chplilere orospu çocuğu demişti. Amk bdv'sine bi baksalar sesi kısılacak da bakmıyorlar işte.
Edit: bu korkak troll devamlı yazdıklarını sildiği için ss almıştım;
https://i.hizliresim.com/NO2mPX.jpg
Sözlüğün dindar yazarlarından biri, ayrıca faşist te değildir.
Tanırım iyi uşaktır, evet.
Tck 216
TCK’nun 216. Maddesi “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçunu düzenlemekte olup, maddede;
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”
işsiz arkadaşın biri uğraşabilir.
TCK’nun 216. Maddesi “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçunu düzenlemekte olup, maddede;
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”
işsiz arkadaşın biri uğraşabilir.
Adam ne demiş ki hewaller? neden bu kadar üsüne gidiyorsunuz anlamıyorum? işsizin biri de tck yı paylaşmış, yuh be.
Not. Tanırım iyi uşaktır.
Not. Tanırım iyi uşaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar