bugün
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı14
- yaşamak istenilen şeyler10
- g i l d e d l i l y17
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey11
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- kadın olmanın avantajları16
- penisi seks objesi olarak görmek5
- hayatın kuralları6
- geceye bir şarkı bırak9
- türkiye'ye geldim11
- nervio23
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- gençlerbirliği4
- sözlükteki fenerbahçeliler4
- kürtsüz türkiye2
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler10
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- ismail kartal3
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- monica bellucci bakışı5
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- nervio hamferdi6
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- anka 32
- kurtar bizi müsavat16
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- trans kadın çekiciliği5
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- la taverne des yeux4
- kadıköy solcusu4
- kadınları anlamak4
- anın görüntüsü30
- tanrı vs şeytan4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- fenerbahçe5
- kedi sidiği kokmak5
- alevi kızların alev alev yanması13
- cin soda2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- gece sokakta dolanan kara çarşaflı2
- her kıza yazan erkek3
- aleksey batrakov5
balıkesir'in edremit ilçesinin belediye başkanı 2024 yerel seçimleri'nde yüzde 51,11 oy ile chp'li mehmet ertaş seçilmiştir.
görsel
görsel
Bu Balıkesir Edremit ve Van Edremit ile ilgili ortaokuldan kalma bir anım var.
Ben çoğu ilçeyi te ortaokulda ezberlemişim ve özellikle yaptığım bir şey değildi.
Bir Türkçe hocam vardı; halkçı ve tahminimce biraz sol görüşe yakın bir adamdı.
Bana Edremit'i sordu. Balıkesir diye atladım hemen.
işte dedi, "doğuyu önemsemiyorsunuz. Van Edremit şöyle daha güzeldir bla bla" dedi.
içimden "demagoji yapma hoca" demiştim.
Van Edremit doğu şartlarında güzel olsa da en güzel Edremit Balıkesir'de olandır.
Ben çoğu ilçeyi te ortaokulda ezberlemişim ve özellikle yaptığım bir şey değildi.
Bir Türkçe hocam vardı; halkçı ve tahminimce biraz sol görüşe yakın bir adamdı.
Bana Edremit'i sordu. Balıkesir diye atladım hemen.
işte dedi, "doğuyu önemsemiyorsunuz. Van Edremit şöyle daha güzeldir bla bla" dedi.
içimden "demagoji yapma hoca" demiştim.
Van Edremit doğu şartlarında güzel olsa da en güzel Edremit Balıkesir'de olandır.
Edremit deyince aklına Balıkesir değil de Van geliyorsa sağlam gundi beyler. Örgüte bulaşmasın diye mi abilere yolladılar acaba!
Van'ın merkez ilçeler hariç Erciş'ten sonra ikinci büyük ilçesidir.
Van gölü kıyısında bir konumu mevcuttur.
Erciş il merkezine 105 km iken Edremit yalnızca 15 km uzaklıktadır.
Bu yönüyle Van'ın merkezden sonra en yaşanabilir ilçesi desek hatalı olmaz diye düşünüyorum.
Van gölü kıyısında bir konumu mevcuttur.
Erciş il merkezine 105 km iken Edremit yalnızca 15 km uzaklıktadır.
Bu yönüyle Van'ın merkezden sonra en yaşanabilir ilçesi desek hatalı olmaz diye düşünüyorum.
balıkesir'in, kaz dağları ve ege denizi arasında kalan, ören, akçay, zeytinli, altınoluk gibi tatil beldelerine yakınlığı ile dikkat çeken, zeytinciliğin önemli bir gelir kaynağını oluşturduğu, tarihi cumhuriyet lokantasının bulunup yılın her döneminde büyük rağbet gördüğü ilçesi.
hasan aslan' ın belediye başkanlığı görevini devrettiği balıkesir ilçesi.
Balıkesirin en büyük sahil ilçesidir.
aynı isimli körfezin deniz kıyısına uzak mesafede bulunan şirin ilçesi. antik ismi adramityyon olan edremit, aynı zamanda değerli kurtuluş savaşı şehidimiz hamdi bey' in kaymakamlığını yapmış olduğu bir yerleşimdir. yöresel lezzetlerin sunulduğu güzel lokantaları bulunmaktadır.
Edremit in yanında Akçay ve Altınoluk da eklemezsen olmaz. Balıkesirimizin güzide sahil kasabalarındandır, anısı vardır..
balıkesir in altınolukla birlikte en yaşanılası bölgesi.
çarşamba pazarına çevre ilçelerin de akın ettiği, haftanın en kalabalık gününü çarşambaları yaşayan balıkesir ilçesi.
Hem balıkesir hem van’ da bulunan ilçe ismi.
Akçay denilen yerin ilçesi olan yer. Akçay mahalle 9 km olsa ne yazar. Evet.
akçay'a 9 kilometre mesafede olduğunu birkaç defa daha belirtmende fayda var bence. ahah.
kaz dağlarının eteklerindedir. akçay'a 9 kilometre mesafededir. zeytincilik önemli yer tutar. üretilen zeytinyağı ile hazırlanan çok lezzetli yemekleri vardır. akçay ile arasında 9 kilometre bulunmaktadır. edremit caddelerinde keyifle dolaşıp yemeğinizi yedikten sonra dolmuşla akçay'a geçebilir, denize karşı çayınızı yudumlayabilirsiniz.
Çocukluğumun geçtiği uzun yıllardır görmediğim, güzel, emekli insanların çoğunluk olduğu yer.
edit: virgülü hiç sevmem editi
edit: virgülü hiç sevmem editi
merkezinde deniz ve turistik olmayan, çevresindeki altınoluk, güre ve akçay yazlık bölgesi olan balıkesir ilçesi.
balıkesir'in zeytinyağı üretimi yapılan şehri. çok lezzetli yemeklerde zeytinyağı tadını alabilirsiniz. tarihi cumhuriyet lokantasında yöresel lezzetleri keyifle tadabilirsiniz.
eski beldesi, yeni mahallesi olan altınoluk kendisinden daha güzel olan balıkesir ilçesi.
ayrı ilçe olması gerektiğini düşündüğüm altınoluk'un bağlı olduğu balıkesir ilçesi.
Van'ın bir ilçesi.
ilçenin batı kısmındaki altınoluk'un çevresindeki beldelerle birlikte ayrı ilçe olması gerektiğini düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar