bugün
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği10
- trabzon büyükşehir belediyesi17
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı9
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam4
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- emret komutanım albayın kızı suzi4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- batıl inançlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- 6 ağustos 2026 sigara zammı3
- piyanoya başlama yaşı2
- zara2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak2
- renault 9 broadway12
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil4
- kelebek dövmesi yaptıran kız2
- dopamin eksikliği2
- öğretmenlerin nöbeti5
- erkek ve çocuk reyonundan giyinmek2
- mason greenwood10
- kola neden koşer4
- kırmızı kaka7
- günaydın büyük uludağ sözlük ailesi2
- velvet hanım ile kahve içmek6
- fahri trafik müfettişi2
- kısa boylu olmak2
- aslan gibi adam4
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- seksenler2
- şerif hüseyin2
- clemence baptista5
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- özge özpirinçci3
- koli bandına saddam bandı demek3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- teknik borç3
- tetanoz aşısı2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- çok enteresan solcular baksın2
eşeyli olmamızdan ötürü insan kendi cinsiyeti tarafından nasıl sikilir akıl dışı tabi.
uzaklaştığım türden kendileri.
uzaklaştığım türden kendileri.
Arkadaşlar en yakın arkadaşım dün bana eşcinsel olduğunu açıkladı. ilk başta sasirsamda ona birşey hissetirmedim. Zaten bazı hareketlerinden suphelenmistim açıkçası ama ihtimal vermemiştim. Kızlara karşı ilgisi olmadığını erkeklere karşı ilgisi olduğunu söyledi. Tepki göstermedim tabiki de. Olgunlukla karşıladım. Ona doktora gidip destek alabileceğini söyledim bende yanındayım derdim. Kabul etti. Psikiyatri doktoruna gideceğiz. Siz olsanız arkadaşınıza nasıl yaklaşır siniz ne yaparsınız benim ne yapmam gerek. Bana bi akıl verin. Eşcinsel imiş ama çok iyi bir çocuk kimseye karşı kötü değil düzgün birisi. Napicam bilemiyorum. ilk defa bana açıldı bu konuda.
Doktora git demekle hata etmişsin.
ama arkadaşına da açılmamalı eşcinsel diye. arkadaşlık başka şey, eşcinsellik başka şey. ikisinin yeri ayrı bence.
Üfürükçüye gideymiş.
türlü güzellemeler yapılıp kılıf uydurularak adına felan filan dense de, sapıklıktır tek kelime.
https://youtube.com/short...tgyyc?si=wXfyGOcQMM4Hudk3
Adam gayet güzel açıklıyor izleyin.
Adam gayet güzel açıklıyor izleyin.
açılmamalı derken arkadaşından hoşlandığını falan söylememeli demek istemiştim yoksa eşcinsel olduğunu söyleyebilmeli bence.
Oluruna bırak. Onur'una bırak.
Hetero bir birey hangi sebeplerle doktora gidiyorsa, örneğin psikolojik destek, o sebeple doktora gitmeli arkadaşın.. ihtiyacı varsa yani.
Onun dışında kendini "farklı" hissettirmemelisin ona. Normal iyidir. Normali severiz.
Birçok yakın arkadaşıma açıldım, hepsi farklı farklı tepkiler verdi. Ama "bunda hiçbir şey yok" kafasını önce senin yaşaman lazım. Hele ki aslında çok iyi çocuk vs cümlelerin çok gurur kırıcı. Yapma bunu. Arkadaşına değer veriyorsan. Çünkü böyle bir şeyi söylemek kolay değil. Senden hangi konuda destek istiyorsa destek verebilirsin, ama onun dışında bir şeyi de sorgulama..
Sevgiler..
Hetero bir birey hangi sebeplerle doktora gidiyorsa, örneğin psikolojik destek, o sebeple doktora gitmeli arkadaşın.. ihtiyacı varsa yani.
Onun dışında kendini "farklı" hissettirmemelisin ona. Normal iyidir. Normali severiz.
Birçok yakın arkadaşıma açıldım, hepsi farklı farklı tepkiler verdi. Ama "bunda hiçbir şey yok" kafasını önce senin yaşaman lazım. Hele ki aslında çok iyi çocuk vs cümlelerin çok gurur kırıcı. Yapma bunu. Arkadaşına değer veriyorsan. Çünkü böyle bir şeyi söylemek kolay değil. Senden hangi konuda destek istiyorsa destek verebilirsin, ama onun dışında bir şeyi de sorgulama..
Sevgiler..
Bilim insanları cinsel yönelimin nasıl oluştuğunu tam olarak çözebilmiş değildir. Mevcut araştırmalar, genetik, hormonlar, rahim içi gelişim ve çevresel etkenlerin karmaşık etkileşiminin rol oynayabileceğini düşündürmektedir. Ancak tek bir “eşcinsellik geni” veya tek bir neden gösterilememiştir. bilimsel olarak altı doldurulamamıştır.
halk arasında lubunya, top tabir edilen şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar