bugün

rakiplerimizin ürünlerini kullananlara: babalar gününüz kutlu olsun demiş markadır.
biraz kalındır. ve çabuk kurur.
hiç kaliteli ve konforlu bi kondom değil.

bill boy on numara.
siz siz olun durex ten şaşmayın.
bilal gibi eldivenle bile sevilemeyecek çocukların dünyaya gelmesini engelleyen, süper bir kılıf.
a 101 de satılan prezervatif markası. a 101 bizim eve yakın o yüzden oraya gidiyorum. ama adamlar bu ürünü satıyor. biraz ince geliyor sanki.

sanırım dinci bir marka. evet.
Takke markası.
Durex - Love Sex adı altında satılan ürün ile genç yaşta baba olabilirsiniz. Hükümetin el altından insanlar 3 çocuk yapsın diye piyasaya yaydığından şüpheleniyorum.
eski sevgiliye bir çağrı olsa gerek.

dur ex dur gülüm dur!

yani başka ne ola ki?
modelleri hep slim fit olan kondom markasıdır. *
bir arkadaşımın telefonda vs mesajlaşırken ok yerine yazdığı tamam yerine geçen şeysi.

ben: yarın gidelim,tamam mı?
arkadaş: durex.
reklamlarıyla sözlükleri kapatan firma.
yine geçen seneki gibi reklam videosu pat diye önümüze çıkan kondom markası. ya arkadaşım arkamda 5 tane misafir çocuğu meraklı gözlerle beni izliyordu, gereği var mıydı böyle şeylere ?
reklamlariyla okeyle kapışamıyacak firma.
Show 'tv'den hisse satın aldığını düşünmeme neden olan marka. Reklam bandına bildiğin ambargo koymuşlar.
oldukça iyi bir prezervatiftir. beğenmeyenler ispanya da aldığım family adında bir kondom vardı onu denesinler de anlasınlar. araba lastiği gibiydi. elimde halen 1 adet mevcuttur. dileyene verebilirim
Son 10 dk boyunca show tv de bol bol reklamı verilen hede.
Çok iyi reklam yapan prezervatif markasıdır.
yıllarca aynı sloganla satmış cinsel ürün şeysi (bkz: durex love sex)
Show tv çıldırdı, çare durex.
--spoiler--
aşkı hissedince hissettiğin tek şey aşk olur.
--spoiler--

gibi tırt reklam repliklerine sahip firma.
şu reklam filmi harikadır.
http://video.uludagsozluk...%C3%A7ek-a%C5%9Fk-107728/
Ülkemizde de yaygın bir şekilde kullanılan ve bilinen prezervatif markası.
TURUNCU KUTUDAKiLER MÜTHiŞ DERECE RAHAT VE KESiNLiKLE Bi 15 DAKiKA GECiKTiRiCi. HEMDE iLK POSTADA.
HEM PARTNERi MUTLU EDiYOR HEM SENi.
gülşene teşekkür etmişler yatcaz kalkcaz şarkısı için.
https://mobile.twitter.co...us/309673372462239745?p=v

seks içerikli her şarkıda sevişme oranı artıyorsa iyi ki amerika da yaşamıyoruz aq. Ben bu millet abazan diyorum inanmıyorsunuz.
© copyright 2005 - 2026