Kesinlikle güzel değil ama çok karizmatik. Severek dinliyoruz.
Başarılı müzisyen ama pek güzel bir kadın değil şimdi. Yüzünde çözemediğim bir orantısızlık var. Bacakları zaten malum kalas gibi. Sempatik ama.

Asıl konu olan müzisyenlik konusuna gelirsek ; future nostalgia ile baya sınıf atladı. Harika bir albüm Oldu gerçekten.
1995 londra doğumlu olan bu kadın bana göre maskülen duruşuyla oldukça seksidir. Kendisi; şarkıcı, şarkı yazarı ve modellik yapan bir ingilizdir
saçlarını sarı değil de koyu renklerde tuttuğu sürece mükemmele yakın güzel olan future nostalgia albümünde boş şarkı olmayan sanatçı.

bahsi geçen albümden hoş bir şarkı olan love again'in canlı performansı:
https://youtu.be/F4neLJQC1_E?t=468
bu kızın beni en etkileyen yönü ingiltere'de büyümüş olmasına rağmen ana dili olan arnavutça'yı akıcı şekilde konuşabilmesi ve geldiği yeri hiçbir zaman unutmamasıdır.
Hoş bir arnavut dilberidir...

Tanışsak o da bana aşık olur.
dexter adında çok sevimli bir köpeği olan güzel yıldız.
Herkese çekici gelen fakat bir türlü benim beğenmediğim kişi.
Soyadı bile lip ile başlıyor.
görsel
Bana göre Yaşayan en güzel kadındır kendisi.
ismi çok anlamlıdır. dua ve lipa. lip dudak. -a da yön bildiren bir ektir. "dua dudaklara". yani "dua eden dudaklara...." allah bu hanım kızımızı islamla şereflendirsin.

not: şuan baktım kızın müslüman olduğu söyleniyor, ailesi de müslüman kökenliymiş. ismi de bildiğimiz duaymış ve arapça kökenliymiş. amk ne sallasam tutuyor lan. lip de gerçekten dudak anlamında mı acaba.
instagram’da çok rahat pozları olan 26 yaşındaki şarkıcı. Yüzü altın orana uygundur.
https://www.mynet.com/dua...sov-yapti-7940498-myvideo
Havalı ergen tipi olan ünlü.
Diyarbakırlı diolardi kavede. (bkz: erecto entry tarzı)
Yüzü olmasa çok güzel kız.
yüzüne daha önce laf atmıştım. özür diliyorum. yüzü de çok çekici. (güzel olmasa da)
Saç kesimi ve tarz olarak lady gagadan esinleniyor gibi, ama lipa daha güzel.
görsel

herşeyin para olmadığını göstermesi nedeniyle saygı duyduğum şarkıcı.
arnavutluk vatandaşlığı almış.
zaten arnavut kökenliydi diye biliyorum.
melez güzeli, çok tatlı bir suratı olan şarkıcı.
Taylor Swift daha iyi.
bu hatun hayvan olsa jaguar olurdu kesin.

görsel
© copyright 2005 - 2026