hoş sohbet yazardır, takip edilmelidir, komiktir.
bi hafta kadar uzak doğu felsefesinin kaşarlaşmış duayenleriyle, tibet dağlarında dalai lama ekolünü hatmetmeye gidecek yazar. kendine biçilmiş misyonu dostlarınında yardımıyla tamamlayacağının bilincinde. au revoir! sözlük, buralar hep sana emanet.
(#10238673) başlığıyla ve (#12093830)yorumuyla yarım yarım yarmış, karmasıyla da oha lan dedirtmiş yazar. sözlüğe böyle adamlar lazım lan. helal.
(#13032335) bu entrysiyle beni epey güldürmüş yazarımızdır.
(#12744534) okuyunca insanın kendini gördüğü entryler yazan yazar. devam etsin.*
neşeli esprili ve nickime ilham kaynağı olmuş yazar. (bkz: büyüksün abi)
(#13124477) numaralı entry ve başlık ile güzel bir tebessüm ettirmiş yazardır.
Ben var ddfreeman'ı merak etmek. Çok merak etmek hemde.
bu yazara ahanda şimdi, şu an güldüm,açtığı başlıkla beni güldürdü, ama geçti işte.
hehe
kendisi yarıcı başlıklarıyla güldürdüğü gibi, pm'lerde de muhabbetine doyum olmayan son derece eğlenceli ve hoşsohbet insan. iyi bir yazar. eğlenceli kişilik. zeki yaşam formu..
her daim takipte olacağız.
(#10806127) güldürmüştür sağolsun.
(#12093830) entrysiyle güldürmüştür. Sevgiler.
inanılmaz derecede yaratıcı yazar. son açtığı başlıkların neredeyse tamamı ciddi zeka ürünleri. gerçek hayatta harbiden tanımak isterdim.
(#13324818) ile yarmıştır, tebrikler.
(#13538944)*

hayal gücünün fazlasıyla zorlandığı başlıkların sahibi yazar. arkadaşın ilginç bi ruh hali olmalı.
bana hoşgeldin diyen tek yazardır. birbirinden güzel entryleriyle güldürmüştür bizleri seviyorum ben bu yazarı.
ikidir yaran başlıklarına denk geldiğim yazar.

(bkz: öküz yazarlara özelden tren bkzı yollamak)
(bkz: kurbanda amerikan mandasına girelim diyen cemiyet)
(bkz: meşhur olmayan çiğköftecinin çıplak pozlar vermesi)
(bkz: köy düğününde damada ya ben ne olacağım diyen eşek)
(bkz: şişme kadınların çok havalı olması)
(bkz: saç ektikten sonra götüm gibi oldu bu diyen doktor)
(bkz: ameliyatta kavga çıkınca böbrek taşı atan doktor)
(bkz: komşu ülkedekiler dinden çıksın diye aç yatan ülke)
(bkz: gayri safi milli hasıla artsın diye canına kıymak)
(bkz: paraşüt açılmayınca aniden yoga yapıp havada kalma)*
şahsi fikrim, beyin yapılanmasının araştırılması gereken yazarlardan. ciddi bi mizah yeteneğinin olduğunu düşünüyorum.
nerelerdesin abi sensiz buralar çekilmiyor düşüncelerinin sebebi güzel insan.
© copyright 2005 - 2026