bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı54
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi13
- ankara mı istanbul mu10
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri9
- seni hayata bağlayan şey4
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- destur zall hazretleri online2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- aylık 360 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kim kahve yapmak ister2
- istanbul vapurları2
- 13 seçim kaybetmedim7
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- işkembe sandviç2
- 20 haziran 2026 brezilya haiti maçı2
- ertuğrul polat2
- yazar k4
- berberlere zam gelmesi4
- uzun süreli ilişkinin sırrı4
- son görülen rüya5
- köyde gece tuvalete gitmek4
- lionel messi2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması5
- işi düşünce aramak4
- tarkan şarkıları3
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- anın görüntüsü11
- türkiye a milli futbol takımı13
- topuklu ayakkabı5
- yedinci mühür2
- bizim çocuklar başardı6
- petek dinçöz bam bam4
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba3
- hale etkisi2
- göbek eritme taktikleri8
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma3
- diyafram2
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek3
- toprak razgatlıoğlu'nun çekya sprint yarışındaki 12
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- okan buruk2
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- depresyona girmeye karar vermek4
- çokomel2
- ezginin günlüğü denilince akla gelen şey2
- şu memelere bak6
- biraderler kulübü4
- mony tontana birader3
herkesin en azından ilk orjinal sagasını izlediğini varsaydığım, tenkaichi turnuvalı bölümleri ile efsane olmuş über anime. goku candır, muten roshi canandır.
bir zamanlar star tv'de türkçe dublajla yayınlanan japon animesi.
içinde cinsel çağrışım yapan göndermeler olan süper ötesi anime.
dragon bolları...topla onları... * diye şen şakrak şarkısın söylediğim efsane anime.
atv'de yayınlanmış anime. uçan bir buluta sahip kahramanımız pek çok çocuğun rüyalarını yaşamaktadır.
http://www.resimsec.net/d...ia/83/dragon-ball-z-2.jpg
http://www.resimsec.net/d...ia/83/dragon-ball-z-2.jpg
çocuklardan ziyade büyüklerin sevdiği çizgi film.
yedi adet topu bir araya getirdikten sonra sadece bir dilek hakkınız vardır. dilekten sonra toplar dünyanın dört bir yanına dağılır ve bir yıl taş olarak bekler.
tartışmasız en güzel çizgifilmlerden ama çocuklar için olanlardan değil. espiriler genelde cinsel içerikli. ayrıca sürekli dönen taş-kağıt-makas geyiği de mükemmel.
çocukluğumun animesidir. *
songoku nun arkadaşı budha rahibi kılıklı küçük çocuk ile songoku nun hocası olan yaşlı amca da sağlam karakterlerdi. isimlerini unuttum lan. yaşlanıyorum galiba.
bir çizgi film için fazla cinsellik içeren yapımdı. kafada iç çamaşırıyla gezen sevimli domuzlar falan...
(bkz: ejderha osuruğu)
Küçüklüğümden beri hastası olduğum bir animedir. Büyük bir fan kitlesine sahiptir. Japonlar tarafından yapılmıştır. Bu çizgi film, yetişkinler için çıkartılmıştır. Etkileyen yanları, transformation yani dönüşümleridir. Super saiyan 1/2/3/4 olarak dönüşümü vardır. Birde karakterlerin birleşimi vardır ki aralarında en güçlüleri goku ile vegeta'nın birleşimi olan super saiyan fusin'dur.
nickimi almamı sağlayan anime songokunun kişiliği benim 14 yaş öncesi kişiliğe o kadar çok benziyor ki benim çizgifilmimi yapsalar bu kadar olmaz
hayatımda izlediğim en güzel animelerden birisidir,fakat gt serisi falan tırttır.kim kimin oğlu,son goku kaç nesil olmuş artık torun tombalak sahibi olmuş,hacca gidip emekli olsun diye bir şey yoktur.zaten izleyici son gokunun sempatikliğine o kadar alışmıştır ki yapımcılar gokuyu öldüremezler.(ölse de gider,çalışır güçlenir geri gelir hep,tuhaftır)çocukları gohan falan da işte bizim gibi kökten izleyici kopmasın bağlı kalsın diye hep goku'nun küçüklüğü gibidir.neyse işte son serilerdeki o saiyan manyaklığı hariç-fakat vegeta'ya laf yok- izlenmesi mutlaka gerekli olan animedir.
hem komedi hem macera içerikli müthiş bir çizgi film.
son gokunun kuyruğunu gören bulmanın ''ben erkeklerinin kuyruğunun önünde olduğunu sanırdım'' dediği an kopmama vesile olmuş anime.
Efsane olmuş anime. Sezon ve bölüm sayısı çok olduğundan bir türlü başlayamama sebep olan animedir kendileri.
Türkiye'de yayımı durdurulan animelerden biri daha. baş karakteri son goku olan on sezonluk bir anime. geniş bir fan kitlesine sahip. sıkmayan ve hikayesiyle dikkat çeken bu eserin filmi de çekildi. ancak film animenin yanında solda sıfır kaldı bir çoğumuza göre.
geçen sene bütün bölümlerini indirip tekrardan izlediğim japon animesidir. ilk serisi çok komiktir. özellikle muten rossi nin sapıklıkları insanı kahkahaya boğar. dbz serisi daha ciddidir. biraz daha büyük kesime hitab etmektedir. sıkılmadan izlenilen serilerden biridir.
naruto, one piece ve bleach gibi animelerin bolca esinlendiği, gerek yarattığı dünya ile gerekse eşsiz ve sapkın espiri anlayışı ile efsane olmuş anime/manga. yaratıcısı akira toriyama penguin village gibi şahane bir seriye ve arale gibi müthiş bir karaktere de can vermiştir.
içerisinde 'Reenkarnasyon' inancının bulunduğu mitolojik bir çizgi filmdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar