bugün

hoşgelmiş yazar.
detaycı ve ince düşünen bir yazarımız. (#11357388)
(bkz: ilahi kardeş ince düşüncenle öldürürsün adamı)
dark tranquillity sevdalısı olduğunu tahmin ettiğim yeni nesil sözlük yazarı.
(#12331993) beni yendiğini iddaa eden yazar. hatırlamamaktayım ne yazık ki. maç yapmaya hazır olduğum hede.
(#12402229)

yarım yarım yardırmış yazar.
denizbank'ın Bonus reklamlarında oynayabilecek kadar bonus kafa olan trabzonsporlu * sevdiğim sözlük yazarı.
sanırım muğla' da yaşayan yazar
güldürmüştür. (#13690638)
(bkz: içi sıcacık olan yerler/#13737196) sesli güldürmüştür. neden bilemedim ben bunu dedirtmiştir ayrıca.
(bkz: #13908799)
hayat kurtaran. ooh içim rahatladı.
uludağ sözlük trabzonsporlular birliğinin kalemi sağlam olan emektar yazarlarından.
çaylak olduğunu öğrendiğim haşin trabzonsporlu yazar. Tez zamanda aramızda olmasını umuyorum.
Kim bilir kimin kuyruğuna basmıştır !?

Aldırma abim boşver.
(#14600558)aynı düşünceleri paylaştığım über yazar. an itibariyle takip edilesi insan olmuştur benim için...
(#11566483) yok hocam olur olur.Hemde sürü gibi dolu bunlar.Arkadaş aralarından seçilmiş olanı.Anlaşabiliyoruz.
dekeo versiyonu benim, yazarıdır. bu nicki gördüğümde her seferinde "aa ama ya" diyorum. diyorum.
Can alıcı noktaları görebilen, kalem tutmasını bilen ve güzel düşünen bir yazardır.
en düşünceli en can yazar. Emirdağ için teşekkürler. Sonuna gülücük koydum sayın böyle sert oluyor.
(#15203518) nesildaşımmış, çok güzel yazmış.
(bkz: digiturk e ekstra para kazandırabilecek fikirler/#15273868) entry si ile güldürmüş yazardır.
--spoiler--
(#15282270)
doğru valla.
çok değil, bir kaç kere bunu yapmışlığım vardı.
ama çok heyecanlanmıştım çünkü bu durumun farkında olan birilerinini olduğunu biliyordum. *
mesela sen. *
biri gelip laf sokacak diye çok korkuyordum.
bu yüzden başlığı canlandırmak için sonradan girdiğim entryleri silerdim.
mini çakala benzetmen de güzel olmuş. *
hay çok yaşa. *
Cevap Yaz | geçmiş | Sil | x | 24.04.2012 16:41
--spoiler--

gibi bir mesaj ile epey bir güldürmüş yazardır. * özellikle bu mesajı paylaşmama ses etmemesi ve izin vermesi daha bir mutluluk verici. dostum teşekkür ettim. aha koştur, sözlük senin. *
malesef kahkaha atamayan sekizinci nesil yazar. koştursun efenim sözlükte.
Adaletin şiddetle sağlanacağını sanan yazarcık.
(#15433127) 2000 yılında ki tüm galatasaraylı türk futbolcuları yok saymış.
(#15547644)sonunda buldum. vurun arkadaşlar bu videoyu başımıza bela eden bu arkadaş.
oğlum bak git. *
cinsiyet ayrımı yapmadığını kanıtlamış yazardır.

(bkz: yesile calan mavi)
© copyright 2005 - 2026