bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi10
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam6
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu5
- sizce ben güzel miyim4
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- uzay neyin içerisinde genişliyor4
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- en son gelen mesaj2
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- erkekleri taciz eden kadın4
- ev kedisi2
- pandela44
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- başlıkların silinme sebepleri3
- kemal kılıçdaroğlu11
- ai analiz2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- sıla türkoğlu2
- ali haydar fırat2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- 35 yaşında ölmek6
- malum sözlük2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- izafiyet teorisi2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- x in memeleri5
- iplenmeyen yazarlar2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- iphone kullanan insan2
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlük kullanma amacım2
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
kalitesiyle dizi sitelerini ezip geçen site.
Entourage in son sezonunu(2011) bile hd veremeyen vasat ötesi boktan site. South Park gibi bir diziyi bile nerdeyse 2 gün sonra çeviriyolar.
paranin biyerine koyan site.
ekşide o kadar yardırmışlar site adına hedede hödö hede de höde vs. lakin halen kendi içlerinde on binlerce zat-ı muhterem davet linki beklemekte!
(bkz: bu ne yaman çelişki anne)
(bkz: liseliler siksin sizi)
tanım: torrent kasmak istemeyen pc kullanıcısının kolay yoldan en gerekli dizileri izleyebildiği leziz bir site kendisi.
(bkz: bu ne yaman çelişki anne)
(bkz: liseliler siksin sizi)
tanım: torrent kasmak istemeyen pc kullanıcısının kolay yoldan en gerekli dizileri izleyebildiği leziz bir site kendisi.
son uygulamasıyla insanı çileden çıkartan site. ne güzel izliorduk. ne diye kurcalalarsınız orasını burasını.
Adamlarin ceviriyi evirip cevirmeden adam gibi yaptigi
Sitedir.
Sitedir.
aklınıza gelen bütün dizileri bulabilceğiniz en iyi dizi sitelerindendir. dizimag varken torentlerle filan uğraşmaya gerek yok.
reklamların nedense naylon komünistlerimize battığı site.
bu reklamlar kimi neden bu kadar rahatsız ediyor anlamak güç. açıyorum dizimi, basıyorum hd ye...bazende basmıyorum hd ye... tak dizi açılıyor. reklamlar mı? hangi reklamlar? diziyi tam ekran yapma butonu koymuşlar eşşek kadar. reklam falan kalmıyor. yetmedi mi? genişletme butonu var.
üye olanlar ağlaşmaya başlamış bir de. ne üyeliği koçum? ne gereği var? dizi sitesine kim neden üye olur onu hiç anlamam zaten.
bu kadar rahatsız etmesinin altında başka bir iş ararım ben. muhtemelen siyaset yapmıyor diyedir. yoksa ben ekşicimi bilirim. kafası anca ideoloji kasar.
"ehi ehi torrent dururken siteden dizi mi izlenir yea" kafasındaki adamlara ise ancak şunu diyebilirim. her dizi için tek tek torrent indirmeye değmez. dizi mag a 2 tıkla istediğim diziyi izleyebiliyorum... ne gereği var torrent ile uğraşmaya? en kral torrenti getir yine en hızlısı dizimag.
bu reklamlar kimi neden bu kadar rahatsız ediyor anlamak güç. açıyorum dizimi, basıyorum hd ye...bazende basmıyorum hd ye... tak dizi açılıyor. reklamlar mı? hangi reklamlar? diziyi tam ekran yapma butonu koymuşlar eşşek kadar. reklam falan kalmıyor. yetmedi mi? genişletme butonu var.
üye olanlar ağlaşmaya başlamış bir de. ne üyeliği koçum? ne gereği var? dizi sitesine kim neden üye olur onu hiç anlamam zaten.
bu kadar rahatsız etmesinin altında başka bir iş ararım ben. muhtemelen siyaset yapmıyor diyedir. yoksa ben ekşicimi bilirim. kafası anca ideoloji kasar.
"ehi ehi torrent dururken siteden dizi mi izlenir yea" kafasındaki adamlara ise ancak şunu diyebilirim. her dizi için tek tek torrent indirmeye değmez. dizi mag a 2 tıkla istediğim diziyi izleyebiliyorum... ne gereği var torrent ile uğraşmaya? en kral torrenti getir yine en hızlısı dizimag.
internet download manager programından haberi olmayan ciciklere batan site.
dizini indir izle kardeşim. neden ağız yapıyorsun?
dizini indir izle kardeşim. neden ağız yapıyorsun?
Galaxy s3,sinirsiz internet ve bir adet kulaklik ile beraber harika bir dortlu olusturan site.
fıldır fıldır davetiyesini aradığım site. fazladan davetiyesi olan sözlük yazarlarının mesajlarını bekliyorum.
(bkz: telefonun başında çaresiz bekliyorum)
(bkz: telefonun başında çaresiz bekliyorum)
davet kodu isteyerek dumura uğratmış yegane dizi sitesi. yana yana aranır.
Bir türlü üye olamadığım dizi sitesi. Davetiye kuponu olanlar mqqwer@windowslive. com adresine gönderebilirse sevinirim.
davetiye arattıran yerdir.
davetiyesi olan arkadaşı pm'e bekliyorum.
davetiyesi olan arkadaşı pm'e bekliyorum.
götü kalkmış dizi izleme sitesi. davetiye falan. torrenti açtım şarap içiyorum.
hd dizi izlemek icin dogru mekandir.
alanının en iyisidir.
içinde fringe dizisininde bulunduğu bir zamanlar uzun bir zamanca aktif olduğum mükemmel site .
çevirmen alımları başlamıştır. çevirmen olmak isteyenlerin dikkatine.
kıçı kırık bir dizi sitesidir.
çevirilerdeki hataları yüzlerine vursan, bdsm'den çıkmış gibi kalırlar ortada.
özel mesajdan birazdan savunacaklara, daha iyisini sen yap diyeceklere, ergen olmakla itham edeceklere vs. not, ben altyazısız izliyorum yavrum zaten dizileri başka ecnebi sitelerden.
sonra gidip starbucks'ta otururken, ingilizcemi dizi izleyerek geliştirdim, diyip, ilk konuşmada, i will coming tonight, diyenler de sizler değilmişsiniz gibi.
arkeologlar sizi...
çevirilerdeki hataları yüzlerine vursan, bdsm'den çıkmış gibi kalırlar ortada.
özel mesajdan birazdan savunacaklara, daha iyisini sen yap diyeceklere, ergen olmakla itham edeceklere vs. not, ben altyazısız izliyorum yavrum zaten dizileri başka ecnebi sitelerden.
sonra gidip starbucks'ta otururken, ingilizcemi dizi izleyerek geliştirdim, diyip, ilk konuşmada, i will coming tonight, diyenler de sizler değilmişsiniz gibi.
arkeologlar sizi...
sevdiğim sitedir. arayüzü güzeldir.
reytingleri görmek için demin benden puan istemiş sitedir.
-puan nedir ula?
-beyle ipne gibin, puşt gibin...
(bkz: şimdi öyle mi olduk)
-puan nedir ula?
-beyle ipne gibin, puşt gibin...
(bkz: şimdi öyle mi olduk)
davet gönderebilecek olanlardan kod beklediğim site.
(bkz: dizifag)
google translate yardımıyla çeviri yaptığını düşündüğüm site. tamamen sallamasyon altyazıları var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar