bugün

(bkz: tutmayin beni)
(bkz: öpücem)
etiketleme çabasına girmişlerin kendilerine belirledikleri yeni hedef; daha önce de böyle şeyler yaşadı aslında ve bu onun nicki için yazdığım ikinci destek entrysi; kendisini hiç tanımadan, mesaj bile atmadan..

merak etme, senin yazdıklarını düşünüp katılabilecek, katılmasa bile saldırmayacak pek çok insan var bu dünyada; için rahat olsun arkadaşım!...
etiketleme çabasına girmişlerin kendilerine belirledikleri yeni hedef..şeklinde savunulan...şahsıma girdiği entry ve yaptığı yakıştırmalar kimin eseri.....?
Umuttepenin müdavimlerinden, kocaeli edebiyatın lafını esirgemeyen, yaratıcılıkta sınır tanımayan, edebiyat kulübünün en aktif kişisi, sınıf arkadaşım.
(bkz: olgun erkek)*
moral bozukluğu durumunda 1 tablet alınması gereken fazla aşırıya kaçarsan yan etkileri de olan yazar. faşist yobaz yapıyor insanı. *
doktora tezini köşede ki büfeci muhittin abiden aldım okudum..tam destek..
sinir bozma konusunda hep destek, tam köstek dediğim yazardır.
tanımamama rağmen çok begendiğim yazardır.
aynı başlığa alt alta bir sürü entri girmeyi seven bir yazar.
(bkz: ahmet hamdi tanpınar)
beni güldüren,yazdıklarıyla ayaklarımı yerden kesen olgun erkek. sempatiklik böyle bir şey olsa gerek.
beraber,bursa iç iç nereye kadar be kardeşim zirvesine gitmeyi teklif ettiğim ve beni reddeden yazar kişisi. sen beni reddettin ama bende seni piknik diye kandırdım naber. *
Son dönemde ismet Özel'e ilgisi artan yazar arkadaşım.
16-17 yaşlarındaki çocuklarla uğraşacak kadar işi gücü olmayan yazar kişisi. * *
tiyatronun başlamasını sağlayan eski yunan tanrılarından.
arabesk şarkılarda en çok kullanılan 20 anahtar kelimeden biri. *
korku filmleri konusunda bilirkişi yazar.**
tanımasam da ateist başlığına yazdığı entry'den sonra dikkatimi çekmiş, entrylerini okutmuş, şimdiye kadar tanışılsaymış yazarı.. muhalif ve esprili yazıları varmış, hep destek tam destek...

meraba tanışabilir miyiz?
* *
idolü ahmet kaya olan yazar kişisi.
dilim bağlı konuşamam dese de yazmaktan geri durmayan yazar.*
kendisine şarkı armağan etmek istediğim yazar kişisi.
gelin olmuuuş gidiyorsuuuun
bana veda ediyorsuuuun *
kıskanç insan. sen beni aldatırsan ben de seni aldatırım. ne demiş yüce insan tuğba ekinci. boynuzları takıp takıp gezdirmek mi lazım, illakiiiiiiiii *
acımadı kiii acımadı kiii tarzında yazan yazar. yazar yazmaz yazan yazar. *
değerini an itibariyle anladığım yazar kişisi. bir hata yaptım efendimiz affedin lütfen. *
© copyright 2005 - 2026