bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı 1998 doğumlu futbolcu.
1.70 boyundaki uruguaylı futbolcu forvet ve hücum kanatlarında oynamaktadır. benim anladığım kadarıyla doğrudan santrafor olarak değil forvet kanadında kullanılmak üzere yapılan bir transfer, tabi yanılıyor da olabilirim ancak boyu santrafor olarak kısa bence.
anne tarafından ermeni olan rossi'nin italyan pasaportu da bulunmaktadır.
piyasa değeri gün itibari ile 18 milyon eur seviyesindedir.
iyi transfer gibi duruyor.
1.70 boyundaki uruguaylı futbolcu forvet ve hücum kanatlarında oynamaktadır. benim anladığım kadarıyla doğrudan santrafor olarak değil forvet kanadında kullanılmak üzere yapılan bir transfer, tabi yanılıyor da olabilirim ancak boyu santrafor olarak kısa bence.
anne tarafından ermeni olan rossi'nin italyan pasaportu da bulunmaktadır.
piyasa değeri gün itibari ile 18 milyon eur seviyesindedir.
iyi transfer gibi duruyor.
hayırlı olsun fenerbahçemize.
Fenerbahçe'nin Los Angeles FC takımından kiraladığı futbolcu.
Yakında buraya çok entry girilecektir o yüzden şimdiden yerimi alayım.
hayvan gibi iyi transfer. Morutan ile ligi sallarlar.
Aslen Kahramanmaraşlıdır. Sıfır şaka.
çok değil 5-6 hafta fenerlilerin söveceği futbolcu. karşı çıkanlar samatta örneğine bakabilir.
daha yaşı genç, çok kaliteli futbolcu.
los angeles kulübünün gelmiş geçmiş en efsane futbolcusundan sonraki skora en çok katkı veren ikinci oyuncusuymuş bu genç yaşına rağmen. yani düşünün alex'ten sonra gole en çok katkı veren ikinci futbolcu gibi. kumaşı var, yetenekli, teknik ve golcü. umarım ciddi katkı verir takıma. daha oynamadan bazılarını kudurtmuş belli ki. adamın piyasa değeri şu an 18 milyon euro amk.
giovanti rossi de var başarılı rossilere örnek olarak.
fbde ziyan olup giden topçular listesine 5 numaradan hızlı giriş yapacak olan kişi.
fbye gelip harcanmayan kaç topçu var baktın mı son 10 yıla rossi?
fbye gelip harcanmayan kaç topçu var baktın mı son 10 yıla rossi?
adam iyi oyuncu belli de abartmayın o kadar da amerika ligi emekli sandığı ligi. larin'de torontoda sezon başı 20 gol atıyordu. buraya gelince öyle işlemiyor o iş. dünyanın en temassız liglerinden abd. gösteri ligi.
kaldı ki çocuk 1.70 ve ayağı çok narin anadolu takımı stoperleri biçer bu çocuğu dedi dersiniz.
kaldı ki çocuk 1.70 ve ayağı çok narin anadolu takımı stoperleri biçer bu çocuğu dedi dersiniz.
Fenerbahçe futbolcu değirmeni kulübüne gelmiştir.
--spoiler--
adam iyi oyuncu belli de abartmayın o kadar da amerika ligi emekli sandığı ligi. larin'de torontoda sezon başı 20 gol atıyordu. buraya gelince öyle işlemiyor o iş. dünyanın en temassız liglerinden abd. gösteri ligi.
--spoiler--
Eksik söylemişim o kadar vasat bir performansı var ki, stoperlerin onu biçmesine bile gerek kalmıyor. Takımın bariz bir şekilde en kötü oyuncusu şuan .Beğenmediğiniz samatta en azından pozisyona girip kaçırıyordu.
Bu adam pozisyona bile giremiyor. Neden çünkü futbolun çok da önemsenmediği ligin 1000 2000 taraftarla geçtiği bir ligden odak noktası futbol olan bir lige geldi.
avrupada 2 -3 yıl oynamadan bu adamdan bir şey beklemeyin.
--spoiler--
Eksik söylemişim o kadar vasat bir performansı var ki, stoperlerin onu biçmesine bile gerek kalmıyor. Takımın bariz bir şekilde en kötü oyuncusu şuan .Beğenmediğiniz samatta en azından pozisyona girip kaçırıyordu.
Bu adam pozisyona bile giremiyor. Neden çünkü futbolun çok da önemsenmediği ligin 1000 2000 taraftarla geçtiği bir ligden odak noktası futbol olan bir lige geldi.
avrupada 2 -3 yıl oynamadan bu adamdan bir şey beklemeyin.
sözleşme imzaladıktan sonra kendini bulan adam. her hafta skora katkı veren oyunculardan biri oldu zajc ile birlikte.
Senin balını skeyim ben bugün. (bkz: swh)
Tipini gördükçe kürde benziyor diyordum meğer aslen anadolu ermenisiymiş ve soyadı maraşlıyan.
Ne koydu be....
Kariyerinin en güzel golünü attı ipne..
Kariyerinin en güzel golünü attı ipne..
dün yaptığı 2 asistle maçın adamı seçilmiş. rating 9.0.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar