bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması18
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük17
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- annesizlik7
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız9
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak5
- macbook edinme sebepleri3
- tasavvuf3
- potamya da doğmuş türk lider2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak6
- bursa'da evden 20 ton çöp çıkarılması2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
- chp tabanında kılıçdaroğlu'na destek yüzde 794
- müze gezmek3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron7
- kısa şort giyen şişman kız2
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması2
- selahattin demirtaş vs recep tayyip erdoğan3
- altının düşüşü6
- ellerim bos gonlum hos5
- teslimiyet3
- byd nin türkiye ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi6
- yalnızlık7
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması5
- chp'nin hali ne olacak34
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders2
- fatoş pınar türker2
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın2
- türk kızlarının sekste başarısız olması5
- hindistan ordusu2
- kalbe dokunan sözler2
- edirneli kız isimleri4
- suavi3
- türkiye de protestonun lafta kalması4
- bir kıza çok aşık olmak2
- fakir ve cahilken doğurmak4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey6
- duşa giriyorum diyen erkeğin asıl amacı2
- erkek regline isim önerileri2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması4
- afişe olmak2
- ilgi manyağı olmak6
- kalp kırıklığı3
- başarılı sigara bırakma teknikleri11
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak4
- bop tıkır tıkır işliyor2
- türk dizileri3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
tam adi die hard 3 with a vengeance olan die hard serisinin ucuncu filmi. 1995'de ilk filmin yonetmeni john mctiernan tarafindan cekilmis, bruce willis john mclaine rolunu yine kimseye kaptirmamis ve sehrin orasina burasina bomba doseyen psikopat deli manyagin umugunu sikmayi bilmistir. ama kesin olan bruce lee'nin van damm'in eline eline verdigidir.
(bkz: die hard)
(bkz: die hard 2)
(bkz: die hard 4)
(bkz: die hard)
(bkz: die hard 2)
(bkz: die hard 4)
hollywood'dan çıkan en güzel aksiyon filmlerinden biri. 1995 yılında yapılan bir film için muhteşem sahneler yer alıyor. bruce willis "kimseyi skine takmayan polis" rolünü zaten iyi icra ediyor. diğeri için (bkz: mel gibson) samuel l. jackson da harika bir performans sergileyince bize de download edip izlemek kalıyor.
bruce willis, samuel l. jackson ve jeremy irons gibi usta oyuncuların yer aldığı gelmiş geçmiş en güzel akiyon filmlerinden birisi. senaryo,kurgu, yönetmenlik ve oyunculuk son derece iyidir. izleyiniz,izletiniz.
die hard serisinin en iyi filmi. özellikle baştaki patlama sahnesi o döneme göre ve hatta günümüz sinemasına göre de çok çok başarılıdır. kadro da süperdir ayrıca.
yarın star tv de yayınlanacak olan film. merak edenler kaçırmasın, süper filmdir.
baştan sona harika bir aksiyon filmi. amerikan filmlerinde ne kadar klişe varsa hepsi mevcuttur bu filmde esprisiyle, çatışma sahneleriyle, yalan dolanı, aşk-meşkiyle. ama yine de türünün diğer tüm örneklerinin arasından rahatlıkla sıyrılabilir, müzikleri de güzeldir. bu akşam star tv'de yayınlanacaktır, star tv bu yüzden candır. son dediğim yalandır.
her sahnesi zevkle izlenilen aksiyon filmi. senaryo, kurgu ve oyuncular müthiş. en çok kafa karıştıran sahne ise 3 ve 5 litrelik bidonlarla 4 litre su elde bölümü. son yarım saattir kafa yormama rağmen halen 4 litre suyu nasıl elde ettiklerini çözemedim sözlük. ayrıca bruce willis'i, alev sezer'in sesinden dinlemek ne kadar keyifliydi.
serinin kesinlikle en güzel filmi. aksiyonuyla, müzikleriyle, zeus ve John McClain in bulmacaları çözmeye çalışırken her seferinde sizin de çözmeye uğraşmanızla sizi başına kilitleyen, kaç kere tekrarı verilirse verilsin hiç kaçırılmaması gereken efsane film. 94567. tekrarı bu cuma, 22 00 de star dan izlenebilir.
sinema öğrencilerine ders diye izletilmesi gereken film. bir diğeri için (bkz: taken)
die hard 4 daha güzeldi be,,
hele merkez bankasındaki soyguncularla bindiği asansör sahnesi süper. heleki jeremy irons(bazı film fragmanları-belgesellerdeki ses şahaseri) için orjinal tavsiye edilir.
Trt 1 de yayinlanmaktadir, baslayali fazla da olmadi.
zor ölüm serisinin birinci filmden sonra gelen en iyi filmi budur kanımca. bunda John McClane eşlik eden samuel L. Jackson ve kötü adam Jeremy Irons faktörü büyüktür. evet bu serinin en sevdiğim yönü kötü adamları. Jeremy Irons olsun, Alan Rickman olsun elit,kültürlü kötü adamları çok güzel kotarırlar. bu seriyi seviyorum. bana 90 ları yaşatıyor tekrar.
http://www.imdb.com/title/tt0112864/
http://www.imdb.com/title/tt0112864/
Serinin bütün filmlerini defalarca izlemiş biri olarak serinin bana göre en iyi filmi.
Her ne kadar 90 ları görmüş olsam da bugün ilk iki filmi izlerken o yılların teknolojik imkanlarını görüyoruz. 3. Filmden sonrası bana göre zaten die hard ruhundan ziyade para kazanmak için çekilen filmler.
Doksanların filmlerinde bir ruh vardı. Hollywood o ruhu kaybedince torna tezgahından çıkmış gibi arka arkaya aynı oyuncularla bol yeşil ekranlı aksiyon filmleri izler olduk.
Bourne üçlemesi ve nolanın batmanleri gibi nadide örnekleri bir kenara bırakırsak komediyi aksiyonu aşkı gerilimi doğru düzeylerde harmanlayabilen, katakterleri kastı oyunculukları ile sırıtmayan her anlamda doğru tonu bulabilmiş filmler göremiyoruz.
Her ne kadar 90 ları görmüş olsam da bugün ilk iki filmi izlerken o yılların teknolojik imkanlarını görüyoruz. 3. Filmden sonrası bana göre zaten die hard ruhundan ziyade para kazanmak için çekilen filmler.
Doksanların filmlerinde bir ruh vardı. Hollywood o ruhu kaybedince torna tezgahından çıkmış gibi arka arkaya aynı oyuncularla bol yeşil ekranlı aksiyon filmleri izler olduk.
Bourne üçlemesi ve nolanın batmanleri gibi nadide örnekleri bir kenara bırakırsak komediyi aksiyonu aşkı gerilimi doğru düzeylerde harmanlayabilen, katakterleri kastı oyunculukları ile sırıtmayan her anlamda doğru tonu bulabilmiş filmler göremiyoruz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
