bugün
- adolf hitlerin adamın dibi olması7
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge7
- uludağ sözlük gazozu7
- puura yetkili olsun kampanyası6
- puura10
- kürt devleti6
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan6
- velvet44
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek7
- buzlu çorba4
- ben eskiden birinci nesildim6
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım6
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- irfan can kahveci gerard lampard'a dönüşür mü4
- true yahudi mi10
- buzlu salata yapmak4
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- bisiklet sürmek3
- seri gizli artı oy veren meleğin yapay zeka olması4
- habire1239
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- arkadaşlar bakar mısınız9
- samsun yazısının önünde fotoğraf çektirmek3
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması4
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür4
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- yeni parti24
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- ctrlx vs velvet4
- fake hesapların sahibi6
- ayran aşı2
- hz ömer'in şişmanlık uyarısı3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- mars patatesi2
- true nefreti6
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- hepinizi karim yapacam olum4
- velvet bu sevgi ve ilgi selinden memnun mu soruau4
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- true vs yagmurcu12
- hz muhammed'in meyveyi dalında sevmesi2
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler9
- ahmet sezer bey3
- din olmadan ahlak temellendirilemez10
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- bu entry 15 artı oy alsın true'ye veriyorum4
- adana'ya damat gitmek3
- erdoğan'ın peygamber gibi bir adam olması3
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması6
bi başbakan yardımcılığı tattığından mıdır nedir koltuğa yapışıp kalmış liderdir. bunca yıldır o koltuğu hakedecek bir lider yetiştiremediyse kendi ayıbı, yetiştirip de önünü kesiyorsa o da ayrı bir ayıp tabi...
Auuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv . Devlet Bize Ne Verir? : Maas .
Bizi Kim yaratti : Allah
Birlestir? : MaasAllah.
Kac Kere? : 41 Kere.
MHP'nin 41 . Kurulus Yili Kutlu Olsun.
Bizi Kim yaratti : Allah
Birlestir? : MaasAllah.
Kac Kere? : 41 Kere.
MHP'nin 41 . Kurulus Yili Kutlu Olsun.
-iktidarı da muhalefeti de yaşamasına rağmen, mal varlığında artış olmayan tek lider...
-Ermeni belgelerinin toplanması için kendi cebinden maddi yardım yapacak kadar tarihine sahip çıkıyor.
-Mitinglere Erdoğan devlet yardımıyla giderken, Bahçeli iktidarda mesai saatleri dışında devletin tahsis ettiği araçları kullanmazdı...
- Bahçeli, "Birçok milletvekili gibi, borçlanmak suretiyle 'Milletvekili Emeklisi' olabilirsiniz" teklifini, "Etik olmayan böyle bir yöntem bize yakışmaz" diyerek reddetti ve gün sayısını doldurarak emekli oldu...
Adı DEVLET
Kişiliği ve karakteri ile tam bir DEVLET adamı...
-Ermeni belgelerinin toplanması için kendi cebinden maddi yardım yapacak kadar tarihine sahip çıkıyor.
-Mitinglere Erdoğan devlet yardımıyla giderken, Bahçeli iktidarda mesai saatleri dışında devletin tahsis ettiği araçları kullanmazdı...
- Bahçeli, "Birçok milletvekili gibi, borçlanmak suretiyle 'Milletvekili Emeklisi' olabilirsiniz" teklifini, "Etik olmayan böyle bir yöntem bize yakışmaz" diyerek reddetti ve gün sayısını doldurarak emekli oldu...
Adı DEVLET
Kişiliği ve karakteri ile tam bir DEVLET adamı...
türkiyedeki en karizmatik liderdir şüphesiz.
doğru mudur bilmem ama pamela andersondan çıkma teklifi almış kendisi.
doğru mudur bilmem ama pamela andersondan çıkma teklifi almış kendisi.
Siyasete renk katan kişiliktir.
--spoiler--
''Türkçe; Orhun Anıtlarına işlenmiş ruh, Kaşgarlı Mahmutun kaleminden çıkan gurur, Ahmet Yesevi ocağından tüten iddia, Karamanoğlu Mehmet Beyin yönetim anlayışındaki irade, Yunus Emrenin dizelerinden fışkıran ülkü ve Ali Şir Nevainin miras bıraktığı zenginliktir.''
Devlet BAHÇELi
--spoiler--
''Türkçe; Orhun Anıtlarına işlenmiş ruh, Kaşgarlı Mahmutun kaleminden çıkan gurur, Ahmet Yesevi ocağından tüten iddia, Karamanoğlu Mehmet Beyin yönetim anlayışındaki irade, Yunus Emrenin dizelerinden fışkıran ülkü ve Ali Şir Nevainin miras bıraktığı zenginliktir.''
Devlet BAHÇELi
--spoiler--
79 doğumluları 2009 senesinde sene bitene kadar hesap kitap manyağı yapan ulu kurt.
milliyetçi hareketin lideridir. içimizden biridir.
http://www.facebook.com/m...58829607558395&type=3
http://www.facebook.com/m...58829607558395&type=3
yalan dolan biridir, 2007 seçimlerinden önce akp ye vermiş veriştirmiş, mitinglerinde urgan atmaya kadar götürmüştür işi, ama seçimlerden sonra ne olduysa akapeyle el ele vermiştir.
(bkz: türkmen beyi)
hazır metinlerle yetinen sözde siyasetçidir. önüne cin ali serisi konsa düzkontak okur gider. insanda biraz liderlik vasfı olur beee! iki kelimeyi bir araya getirip konuş arkadaş!
Bisküvi yiyince akla gelen liderdir. Abi o ne öyle püskevitim yok.
prompterdan bihaber insanların eleştirdiği zat.
--spoiler--
1982 yılıydı.
Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulunun 2. Sınıf öğrencileri Türkiye Ekonomisi dersinin hocasını bekliyorlardı. Az sonra sert görünümlü hoca kapıda belirdi. Kürsüye geçti, eline tebeşiri aldı, tahtaya kocaman bir (1) rakamı çizdi;
-Bakın dedi. Bu kişilik tir.Hayatta sahip olacağınız en değerli şey.
Sonra (1)in yanına bir (0) koydu. Bu, başarı dır. dedi. -Başarılı bir kişilik (1)i (10) yapar. -Bir (0) daha Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz. Sıfırlar böyle uzayıp gitti: Yetenek, disiplin, Sevgi eklenen her yeni (0)ın, kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlattı hoca Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)i sildi. Geriye bir sürü sıfır kaldı. Ve hoca şu yorumu yaptı: -Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir! Sınıf mesajı alıp sessizliğe gömülmüştü. 30 yıl önce öğrencilerine kişilik dersi veren o sert hocanın adı
Devlet Bahçeliydi
--spoiler--
1982 yılıydı.
Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulunun 2. Sınıf öğrencileri Türkiye Ekonomisi dersinin hocasını bekliyorlardı. Az sonra sert görünümlü hoca kapıda belirdi. Kürsüye geçti, eline tebeşiri aldı, tahtaya kocaman bir (1) rakamı çizdi;
-Bakın dedi. Bu kişilik tir.Hayatta sahip olacağınız en değerli şey.
Sonra (1)in yanına bir (0) koydu. Bu, başarı dır. dedi. -Başarılı bir kişilik (1)i (10) yapar. -Bir (0) daha Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz. Sıfırlar böyle uzayıp gitti: Yetenek, disiplin, Sevgi eklenen her yeni (0)ın, kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlattı hoca Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)i sildi. Geriye bir sürü sıfır kaldı. Ve hoca şu yorumu yaptı: -Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir! Sınıf mesajı alıp sessizliğe gömülmüştü. 30 yıl önce öğrencilerine kişilik dersi veren o sert hocanın adı
Devlet Bahçeliydi
--spoiler--
bugün ki meclis grup toplantısında yine adamlığını göstermiş ve hakan şükür'e sahip çıkmıştır. türk siyasi tarihinde ender görülecek kalitede bir siyasetçidir.
http://www.radikal.com.tr...1122994&CategoryID=78
http://www.radikal.com.tr...1122994&CategoryID=78
mehepeli olmanın fikri özetidir. refleksif, içgüdüsel, programsız ve anlıktır. işin kötüsü her zaman hazırdır. mehepeliliğin silahsızlanmış halidir. geriye kalanıdır. ayrıca bu toprakların algısına göre sempatiktir.
mhp genel başkanı olduğu yıl doğan çocuklar bugün 16 yaşında. onun döneminde türk milliyetçiliği hep savunmada kalmıştır. bu kadar uzun süre koltukta kalanlar hep eleştirilir ama bahçeli halen görevde ve kimse aga bu nedir demiyor.
ben bir türk milliyetçisi olarak kendisinde bir cevher göremiyorum. ülke elden gidince mi bırakacak koltuğu anlamadım gitti.
ben bir türk milliyetçisi olarak kendisinde bir cevher göremiyorum. ülke elden gidince mi bırakacak koltuğu anlamadım gitti.
40 yıllık milliyetçi, ülkücü babamın bile küfür ettiği adam. artık cidden kalkması gerekiyor o koltuktan.
yeni, dinamik, akıllı ve halkın içinden bir adamın gelmesi lazım. yoksa sonraki seçimlerde barajın altına bile düşer.
yeni, dinamik, akıllı ve halkın içinden bir adamın gelmesi lazım. yoksa sonraki seçimlerde barajın altına bile düşer.
iyi adamdır güzel adamdır şudur budur.
Ancak milliyetçi kesmin başında olmaması gereken adamdır. Milliyetçi kesmin artık tek bir çatı altında birleşmesi zaruridir. Bunun için sağ ve sol saçmalığından vazgeçilmedir. Ülkesini seven vatansever insanların birlik olma vakti gelmiştir.
Ancak milliyetçi kesmin başında olmaması gereken adamdır. Milliyetçi kesmin artık tek bir çatı altında birleşmesi zaruridir. Bunun için sağ ve sol saçmalığından vazgeçilmedir. Ülkesini seven vatansever insanların birlik olma vakti gelmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar